Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

ΕΠΕΙΓΟΝ - Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΞΙΑΣ 1 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ. Η πλασματική εικόνα στην πορεία της επιδημίας

Tο τι έγινε στην Βουλή της Αυστρίας  , μπορείτε να το διαβάσετε στο επισυναπτόμενο σχετικό ρεπορτάζ . Ακούσατε πως rapid test χρησιμοποιήθηκε στην  Αυστριακή Βουλή και ... "ώ του θαύματος" το αναψυκτικό ... βρέθηκε θετικό σε Κόβιντ 19 ;;; Παρακαλώ , προσοχή στο παρακάτω :...

ΕΟΔΥ . Ημερήσια έκθεση επιτήρησης COVID-19 (09/12/2020)

"Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη
και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω"     Αντε γεια!!!

Η όλη εξέλιξη και διαχείριση της πανδημίας, αλλού καιστη χώρα μας δυστυχώς, βασίζεται στο φόβο και στην εξαπάτηση. Οι τρεις βασικές παράμετροι της τρομοκράτησης - κρούσματα, νοσηλείες σε ΜΕΘ και θάνατοι - χειραγωγούνται από το κράτος, τις κυβερνητικές υπηρεσίες,τα δημόσια νοσοκομεία.

Τα κρούσματα τ' ανεβοκατεβάζει ελεύθερα ο ΕΟΔΥ κατά πως γουστάρει για να δημιουργήσει πλασματική εικόνα τη πορεία της επιδημίας. Πριν λίγες εβδομάδες είχαμε 25000 τεστ την ημέρα. Τώρα τα τέστ έχουν πέσει κάτω από 20.000 και συνεχίζουν να πέφτουν. Επίσης είναι τα μισά και παραπάνω τύπου rapid test τα οποία είναι γνωστά για την αφερεγγυότητά τους. Αμα δει κανείς τη πορεία των ημερησίων τεστ θα παρατηρήσει έντονες ομοιότητες με την εξέλιξη του επιδημικού κύματος. Όσο ανεβαίνουν τα τεστ ανεβαίνουν τα κρούσματα και όσο πέφτουν τα τεστ τόσο τα κρούσματα πέφτουν. Άρα δημιουργείται μια πλαστή εικόνα για την πορεία της επιδημίας. Θα έπρεπε τα ημερήσια τεστ να είναι ισάριθμα συνέχεια, για να υπάρχουν αξιόπιστα δεδομένα περί αυτού.

Όσον αφορά τους θανάτους υπάρχουν επίσης άφθονες μαρτυρίες για ανθρώπους που α) πέθαναν από άσχετη με το κορωνοϊό αιτία και οι συγγενείς τους δωροδοκήθηκαν για την συμπερίληψή τους στα θύματα του κορωνοϊού, β) πέθαναν με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και για τους οποίους δεν έχει καθοριστεί ο βαθμός συμβολής του κορωνοϊού στο θάνατό τους, γ) διασωληνώθηκαν ξαφνικά και ανεξήγητα οδηγώντας ορισμένους συγγενείς να διατείνονται ότι οι συγγενείς τους δολοφονήθηκαν σκόπιμα και με στόχευση είτε εμπορία οργάνων είτε τη διόγκωση των θανάτων είτε και τα δύο, δ) αφέθηκαν στην τύχη τους να περάσουν την ίωση στο σπίτι τους δίχως κατάλληλη φαρμακευτική υποστήριξη κάτι το οποίο μπορεί να αποβεί μοιραίο και για μια οποιαδήποτε ίωση γρίπης εαν αυτή δεν αντιμετωπιστεί καταλλήλως, ε) συνέβη ένας συνδυασμός ορισμένων από τα παραπάνω. Αυτά προκύπτουν από επώνυμες μαρτυρίες συγγενών. Η αλήθεια τους μεν μένει να αποδειχτεί. Η άποψή μου δε είναι ότι αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένα εξελιγμένο πρόγραμμα μαζικής εξαπάτησης μιας ολόκληρης κοινωνίας. Το ιδιο συμβαίνει και σε άλλες χώρες αλλά εδώ στην Ελλάδα ζούμε ίσως την πιο βάναυση και ακραία εκδοχή του συγκεκριμένου προγράμματος, υφιστάμενοι καθημερινή προπαγάνδα, τρομοκρατία και ψυχολογικό πόλεμο από δημοσιογράφους, "ειδικούς" και πολιτικούς.

Επίσης , σας μεταφέρω όπως αυτή δημοσιεύεται , έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης σχετικά με την αυστηρότητα των μέτρων Εγκλεισμού που εφαρμόζονται στην Πατρίδα μας και μας συγκρίνει , όχι άδικα κατά την ταπεινή μου άποψη  ... με Δικτατορία !!!

 

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ LOCK DOWN 

Η μέτρηση γίνεται από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ( bit.ly/2IBoxvA ) με τον δείκτη της απόλυτης δικτατορίας να είναι στο 90.

Η Ελλάδα με 84.26 βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό το επίπεδο με στέρηση σχεδόν απόλυτη των προσωπικών ελευθεριών κίνησης και διαβίωσης !!!

Όλα αυτά ενώ η καραντίνα έχει αποτύχει πανηγυρικά, άρα η κυβέρνηση έχει αποτύχει να προστατέψει τους πολίτες, η επιτροπή «ειδικών», που η ίδια η κυβέρνηση έχει συστήσει, ζητά εισαγγελέα -και εν τέλει επενέβη ο Εισαγγελέας για τα πεπραγμένα του κυβερνητικού ΕΟΔΥ, σχετικά με τα εικονικά στοιχεία των κρουσμάτων που άλλα λένε την μία εβδομάδα και άλλα την άλλη.

 

Το μοναδικό που φαίνεται να έχει επιτύχει η κυβέρνηση είναι το «μία τηλεόραση-μία φωνή»: Ούτε επί ΥΕΝΕΔ της επταετίας δεν υπήρχε τόσο «κοινό» και τόσο «ξεφωνημένα» παραπλανητικό δελτίο ειδήσεων, όπως αυτό που ακούγεται από τα έξι ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

 

Τα καλλίτερα Ερχονται,!!!!

Σημ.** Να και κάπου που είμαστε επί τέλους ΠΡΩΤΟΙ !!!!!

 

Σε λίγες ημέρες κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους , ενώ οι απειλές - εκβιασμοί για Εμβολιασμό από το ΄''Νέκταρ των Θεών '' της "Αγίας Pfizer''( Αλήθεια τίποτε για θεραπεία πλέον αποτελεσματική και πολλαπλασίως φθηνότερη( πχ. Χ. Κούβελας) υπάρχει κανείς ΓΙΑΤΡΟΣ  να μας ενημερώσει ??? η δυστυχώς οι περισσότεροι από εσάς ζηλέψατε την ''δόξα '' του Γιόσεφ Μένγκελε ??? )  και η εμετική προπαγάνδα από την ΝΕΑ ΥΕΝΕΔ ( δηλαδή το σύνολο των συστημικών καναλιών αλλά και των αυτοπροσδιοριζόμενων μέχρι πρότινος ως μη συστημικά )  , καθώς και η σύμπλευση Κυβέρνησης  , Αντιπολίτευσης ( Μείζονος και Ελάσσονος ) στην αναγκαιότητα Εμβολιασμού με το συγκεκριμένο και μόνο εμβόλιο , θα ενταθεί . 

 

Και μην ξεχνάτε ότι Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ 

 

Μέχρι τότε ,  

Με Εκτίμηση και Υγεία για Όλους 

Τάσος Σαμπάνης , Οικονομολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive