Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΑΥΤΟΣ είναι ο τρομοκράτης που συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία στη δομή, ως μέλος του ISIS, είχε έρθει στην Ελλάδα το 2018 με τη σύζυγο και ΤΑ ΠΕΝΤΕ (5) ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

Αφήστε αυτό ως σκέψη να κατακάτσει λίγο...  Όταν ο παππούς και η γιαγιά μου πέρασαν κατοχή παντρεμένοι - ΔΕΝ έκαναν παιδί. Τι τύχη θα είχε άλλωστε ένα παιδί μέσα στην πείνα και την εξαθλίωση;...  Όμως το κτήνος αυτό που περπατά όρθιο (και βασάνιζε και σκότωνε εν ψυχρώ στην πατρίδα του τη Συρία) επιδόθηκε σε μαραθώνιο τεκνοποίησης και μετά τα έβαλε στο φουσκωτό για να μας τα φέρει εδώ!  Τώρα ας αναλογιστούμε πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν ασύλληπτοι. Ας αναλογιστούμε, πώς θα γαλουχούσε τα παιδιά του αυτό το κτήνος;  Ας αναλογιστούμε, τι θα γίνουν αυτά τα πέντε παιδιά χωρίς πατέρα ή με πατέρα θρησκευτικό εγκληματία πολέμου με ισόβια κάθειρξη; Ας αναλογιστούμε, ποιο είναι το ποιόν της μητέρας που έκανε πέντε παιδιά με αυτό το κτήνος, μέσα στον πόλεμο; Ας αναλογιστούμε, πώς θα μοιάζει η Ευρώπη σε 25 χρόνια από τώρα; Σταματήστε την εισβολή τώρα!

2 σχόλια:

  1. · → για να καταλαβετε σε ποιον επικινδυνο ανθρωπο επετρεψαν να αιτηθει ασυλο στην πατριδα μας,μεταξυ αλλων ο νεαρος λαθροεισβολεας απο την συρια ειναι μονο 27 ετων και εχει ηδη πεντε παιδια οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα,για να καταλαβετε ποιοι θα επικρατησουν και θα πλειοψηφησουν πολυ συντομα δημογραφικα στην πατριδα μας

    δειτε και εδω καταντια:

    Περίπου 40 μετανάστες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στο Κόκκινο Νερό (ΦΩΤΟ...Μετακινήθηκαν από Καρίτσσα...

    https://www.thessaliatv.gr/news/99965/peripou-40-metanastes-metaferthikan-se-ksenodoxeio-sto-kokkino-nero-foto

    Προσεχώς σεκάθε γειτονιά.Στο κόκκινο νερό του Δήμου Μελιβοίας ήρθαν και εδω λαθρομετανάστες.Βολταραν στο χωριο δεκα-δεκα διχως μασκες. Το ειρωνικό;Ενώ ημασταν διχως δημοτικο φωτισμο ολο το καλοκαιρι σημερα άρον άρον έφτιαξαν τα φώτα.Στη φώτο μάλλον κάνει το σήμα τις νίκης σωστά;

    https://twitter.com/teo_pap81/status/1329844633271144449

    · → δεν προκειται για νεαρους αλλα για μαντραχαλους,αμεση απελαση

    · → απο τα καμαρια τους ασυνοδευτους μαντραχαλους που κληρονομουμε ως χωρα,
    και να ειστε σιγουροι οτι θα επιβραβευτουν και με πολιτικο ασυλο(αν δεν εχει γινει ηδη) αντι της απελασης,ενα κρατος οπερετα που στην ουσια επιβραβευει τον εποικισμο και οδηγει την χωρα σε διαλυση

    · → με το ετσι γουσταρω κληρονομουμε πανω απο 5000 ασυνοδευτους μαντραχαλους στην πλειονοτητα ανω των 15-16 ετων(αυτα που δηλωνουν βεβαια αφου ο καθενας δηλωνει οτι ηλικια του καπνισει) απο πακισταν και αφγανισταν(οι υπολοιποι προερχονται απο μπαγκλαντες,αιγυπτος,κονγκο,μαροκο,αλγερια κλπ...),σε πρωτη φαση για ασυνοδευτους ανω των 14 ετων που δεν προερχονται απο εμπολεμες περιοχες θα επρεπε να ακολουθει αμεσα η απελαση

    "Poor Pakistani" migrant went back to Pakistan from Greece, where he owns a brand-new Toyota!Poor people, we need to provide shelter and give more benefits!

    https://twitter.com/thedukeoriginal/status/1329356085984190466 (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τα βιντεο,ποσο πιο κατω)

    Εμεις φταιμε φυσικα κι οχι αυτοι. Οταν στην πατριδα τους βλεπουν τετοια βιντεο, μ@λ@κες ειν να κατσουν εκει? Οσο συνεχιζουμε να τους δεχομαστε τοσο θα αυξανονται οι λαθρο.

    https://twitter.com/ertyanna/status/1329346228254085121 (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τα βιντεο,ποσο πιο κατω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετοιμοι και οι αφροελληνες:

    ‘They don’t accept you’: Afro-Greeks struggle to be seen...While the Golden Dawn verdict was widely praised, Greeks of African origin say much more is needed to end racial inequalities.

    https://www.aljazeera.com/features/2020/11/18/afro-greeks (αξιζει να διαβαστει ολο...ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ)

    Δικηγορικό γραφείο με έδρα στην πλατεία Βικτωρίας διαφημίζει σε σελιδες μεταναστων τις υπηρεσιες του για παροχή υπηκοότητας σε μετανάστες

    https://twitter.com/thedukeoriginal/status/1330599343901057029

    · → αν υπαρχει ελλαδα σε μια δεκαετια απο σημερα σφυριξτε μου,η ελλαδα πολυ απλα σε λιγα χρονια δεν θα κατοικειται απο ντοπιους γηγενεις ελληνες
    δεν πρεπει να υπαρχει αλλη χωρα στον κοσμο που να αυτοκτονει τοσο συνειδητα και σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive