Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Φονικός σεισμός στη Σμύρνη: Η τρίχρονη Ελίφ που έγινε το σύμβολο της ελπίδας - ΒΙΝΤΕΟ

Λέγεται Ελίγ Περιντσέκ. Είναι μόλις τριών ετών και πλέον συνιστά το σύμβολο της ελπίδας στη Σμύρνη μετά τον φονικό σεισμό της περασμένης Παρασκευής. Το κοριτσάκι κατάφερε αυτό που λίγοι άνθρωποι πίστευαν...

Άντεξε 65 ώρες κάτω από τα συντρίμμια και οι διασώστες κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν σκορπίζοντας δάκρυα χαράς σε όλη την Τουρκία..

Τα πλάνα από το σημείο προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης. Η εικόνα της μικρής Ελίφ να βγαίνει από τα χαλάσματα και να κρατά με το χεράκι της το δάχτυλο του διασώστη της, του σωτήρα της, θα χαραχθεί στη μνήμη της για πάντα.

Εν συνεχεία η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από εκεί χαιρετούσε τον κόσμο που περίμενε να μάθει νέα για την υγεία της.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενη. Να σας ευλογεί ο Θεός, οι προσευχές μου εισακούσθηκαν και επανενώθηκε με την Ελίφ», δήλωσε η γιαγιά του κοριτσιού.

Έτσι η Ελίφ είναι, πλέον 106ο άτομο που διασώζεται από τα χαλάσματα στη Σμύρνη και η οικογένειά της δεν θα δεχθεί 2ο πλήγμα μέσα σε λίγες ώρες. Να θυμίσουμε πως μεταξύ των διασωθέντων ήταν και η μητέρα της, όπως και οι δύο αδελφές της αλλά και ο αδελφός της Ελίφ, οι οποίοι ανασύρθηκαν από τα ερείπια το Σάββατο το βράδυ, ωστόσο ο αδελφός της υπέκυψε αργότερα, σύμφωνα με το TRT.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive