Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κου ΣΤΡ. ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΜΟΒΛΙΑΣΤΕΙ !

Σαν «βόμβα» έπεσε η παραίτηση του κ. Πλωμαρίτη από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Εμβολιασμών θέτοντας ζήτημα ασφαλείας του εμβολίου. «Δεν έχει αξιολογηθεί επαρκώς η ασφάλεια του εμβολίου» είπε και τόνισε ότι θεωρεί «ανήθικο και αντιδεοντολογικό» να συστήνει στους πολίτες..... να εμβολιαστούν έναντι της νέας γρίπης τη στιγμή που ο ίδιος δεν πρόκειται να λάβει το εμβόλιο. «Η νέα γρίπη είναι μια ήπια γρίπη, πιο ήπια από την κοινή γρίπη. Έχουμε το παράδειγμα του νοτίου ημισφαιρίου που πέρασαν τη γρίπη χωρίς εμβόλιο και χωρίς να επαληθευτεί κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια που κυκλοφορούν» σημείωσε ο κ. Πλωμαρίτης. «Ούτως ή άλλως» προσέθεσε «υπάρχει μια διαδικασία “μαζικού εμβολιασμού” των πολιτών που περνούν τη νέα γρίπη χωρίς να το ξέρουν και αποκτούν ανοσία και είναι άσκοπο να εμβολιαστούν». Την άρνησή του να εμβολιαστεί εξέφρασε και ο πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης κ. Χρ. Παπαστεργίου, ο οποίος ανέφερε ότι, εξ όσων γνωρίζει, οι περισσότεροι συνάδελφοί του δεν πρόκειται να εμβολιαστούν. «Δεν πιστεύω ότι επηρεάστηκαν από την παραίτηση του κ. Πλωμαρίτη. Αυτή την εικόνα είχα και πριν. Εγώ προσωπικά δεν θα εμβολιαστώ» είπε. 

4 σχόλια:

  1. καλα κανει ο ανθρωπος τι δηλαδη να βγαλει ποδια και στην πλατη με το εμβολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε και εγώ θα το κάνω γνωρίζω ότι έχει μικροτσίπ μέσα και όλες της αρρώστιες για να πεθάνω οπότε χάραγμα δεν παίρνω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαστε στην ομαδα παρασκευης του εμβολιου; παρακαλω ενημερωστε μας λεπτομερως αν θελετε. Ευχαριστω

      Διαγραφή
  3. ΣΟΚ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. Ακόμα και με το εμβόλιο δεν θα αρθούν τα περιοριστικά μετρά ούτε θα βγει η μάσκα από αυτόν που θα εμβολιαστεί! https://attikanea.info/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b9%cf%83-%ce%b6%cf%89%ce%b5%cf%83-%ce%bc%ce%b1%cf%83-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive