Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Γιαμαρέλλου: Τα εμβόλια είναι ό,τι πολυτιμότερο για τους ανθρώπους – Εμβολιαστείτε!!! – ΤΙ έλεγε πριν. Τι λεει τωρα. ΒΙΝΤΕΟ

Το είπε τρεις φορές... Στην κυπριακή τηλεόραση μίλησε η Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής Υγεία δρ. Ελένη Γιαμαρέλλου, η οποία έδωσε βάρος στη προώθηση του περιβόητου εμβολίου σε Έλληνες και Κύπριους....  Αρχικά ανέφερε ότι χρειάζεται χρόνος για να έχει αποτέλεσμα το lockdown, την ώρα που επιστήμονες, εκτός κρατικών επιτροπών, προειδοποιούν πως η καραντίνα χειροτερεύει τα πράγματα και παραλύει την οικονομία.  Αναφερόμενη στο εμβόλιο δήλωσε: (ΕΔΩ και ΕΔΩ)«Υπάρχει ένα χαζό αντιεμβολιαστικό κίνημα που δεν κατανοεί ότι τα εμβόλια και τα αντιβιοτικά είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει η ανθρωπότητα. Αυτό που πρέπει να πούμε τώρα είναι εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε για να απαλλαγούμε απ’ αυτό τον ιό.»!!!  Άραγε είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει η ανθρωπότητα και τα εμβόλια που προτείνει ο Bill Gates;;;  Παράλληλα, είπε ότι αν δεν εμβολιαστούμε θα συνεχίσει να υπάρχει ο φαύλος κύκλος του κορωνοϊού χωρίς σταματημό. Ισχυρίστηκε ότι εφηύραν το εμβόλιο σε λίγους μήνες επειδή υπήρξε επιτάχυνση των διαδικασιών.

Να λάβουμε σοβαρά υπόψη την Γιαμαρέλλου;;; 

Δείτε τι έλεγε για τις μάσκες πριν και μετά:

2 σχόλια:

  1. γελοια γρηα...
    ξεμωραμενη, ισως ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας από τους κορυφαιους Γερμανούς Ιατρούς ο Dr. Reiner Fuellmich δήλωσε ξανά χθές , 24 Νοέμβρη , ότι τα RT - PCR tests ειναι ο ακρογωνιαιος λίθος των δημιουργων της ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ για την Παγκόσμια ΑΠΑΤΗ .
    Ο Dr. Reiner Fuellmich με μια μεγάλη ομάδα κορυφαιων Ιατρών και Δικηγορων κατεθεσαν χθες Αγωγή για την ΑΠΑΤΗ του ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ εναντίον της Συμμοριας των Παγκοσμιοποιητων τόσο σε Γερμανια οσο και σε άλλες χωρες όπως σε Αμερική και Καναδά .

    περισσότερα :

    https://youtu.be/MjrY-I7v--Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive