Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Τραγελαφικές εικόνες!!!Αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη κυνηγούν νεαρούς που κάνουν σκέιτ – ΒΙΝΤΕΟ

 

Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους τα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο καταγράφεται επιχείρηση της αστυνομίας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής, με σκοπό την….εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων.   Μόνο που η επίμαχη επιχείρηση δεν αφορούσε κάποια εγκληματικά στοιχεία, αλλά…νεαρούς που έκαναν σκέιτ!!!  Οι παρακάτω σκηνές, που θύμιζαν κάτι από…κακόγουστο αστείο, εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια περαστικών που εκείνη την ώρα μαζί με τα παιδιά τους απολάμβαναν μία βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης.  Άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ κυνηγούσαν τρέχοντας ανάμεσα στον κόσμο τους…«εγκληματίες» σκειτεράδες!!!  

( φωτο:video screenshot)Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον εικονιζόμενο να τον τραβήξει από το χέρι:   Παρακάτω, 6 (!!!!) αστυνομικοί φαίνεται να περικυκλώνουν άτομο, που βρίσκεται πεσμένο κάτω, καταφέρνοντας μπροστά στα έκπληκτα μάτια ακόμη και μικρών παιδιών να τον συλλάβουν κακήν κακώς:   ( φωτο:video screenshot)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive