Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

τοτε ετσι του ελεγαν τα αφεντικα του! πιστεψτε ζωα τους βρυκολακες και τα τσιρακια τους!! κοπαδι εισασταν γι,αυτους και τωρα σας πανε για το μεγαλο πειραμα,προς το παρον τους βγαινει!!Πολύ άβολη εφεύρεση για μερικά λαμόγια το βίντεο. Τι έλεγε ο Μόσιαλος για τη μάσκα.ΑΚΡΙΒΩΣ τα

Κοπάδι εισασταν γι,αυτους και τωρα σας πανε για το μεγαλο πειραμα, προς το παρον τους βγαινει και με τη θΕΛΗΣΗ ΣΑΣ “Δεν θα μας προστατεύουν οι μάσκες από τον κορωνοϊό” εμφανίζεται να λέει σε κανάλι ο καθηγητής της πολιτικής της υγείας σε οικονομικό πανεπιστήμιο του Λονδίνου σύντροφος.... ΠΑΣΟΚος Μόσιαλος (σύμβουλος της παγκόσμιας τράπεζας και του παγκόσμιου οργανισμού υγείας), ενώ τώρα θέλει να είναι το σύστημα αμείλικτο απέναντι σε όποιον αντιδρά στα κορωνομέτρα. Πολύ άβολη εφεύρεση το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive