Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Οι... σαύρες της ΝΤΠ ήταν σίγουροι. Έδιναν 85% πιθανότητες να κερδίσει η Χίλαρι! Του Γιάννη Σαρλά

Οι... σαύρες της ΝΤΠ ήταν σίγουροι, ότι θα διατηρήσουν την επικυριαρχία τους στις ΗΠΑ και κατ' επέκταση, σε ολόκληρη την υφήλιο! Κι όμως, ο παράγων του απρόβλεπτου επεκράτησε. Σαρκώθηκε στο πρόσωπο του Donald Trump. Ίσως, επειδή ο τελευταίος μίλησε στις καρδιές του Αμερικανού πολίτη... Αφουγκρασθηκε τα προβλήματα του. Άρχισε να δίνει λύσεις με προεξάρχουσα την οικονομία. Μια αχτίδα πατριωτισμού άρχισε να αχνοφεγγει, μέσα στον κόσμο των σκιών. Σε ένα matrix πλασμένο από τους τραπεζίτες, με σκοπό να πλανα τους κατοίκους της Γης, όπως ακριβώς μας διδάσκει ο μύθος του σπηλαίου, του Πλάτωνα. Πρόκειται για τον ψευδεπίγραφο, fake κόσμο των (επιλεγμένων) προβολών. Ο κόσμος της κεκαλυμμένης τυραννίας των media και της παγκόσμιας ελίτ, εναντίον του πατριωτισμού. Ο κόσμος του ομογενοποιημένου ανθρώπινου κιμά, εναντίον των αξιών του έθνους-κρατους, όσο κι αν η Αμερική αποτελεί ένα μωσαϊκό φυλών και μια πανσπερμία εθνών.

Μόλις τους νίκησε άρχισε ο πόλεμος. Αδυσώπητος και λυσσαλέος! Όλοι τους και μόνος του! Από την αμέσως επόμενη μέρα του Νοεμβρίου του 2016. Δεν περίμεναν καν να αναλάβει κι επισήμως τα καθήκοντα του, τον Ιανουάριο του 2017. Στην αρχή τον "βάφτισαν" ψυχολογικά ασταθή, τουτέστιν... ανισόρροπο! Έπειτα είπαν, ότι είναι...γκομενιαρης και διύλιζαν τον κωνωπα, ούτως ώστε να εντοπίσουν κάποιο ροζ σκάνδαλο. Τζιφος! Εν συνεχεία, ισχυρίστηκαν, ότι είναι... ρατσιστής, για να πάρουν την απάντηση από τους ίδιους τους αξιοπρεπείς και οικογενειάρχες Αφροαμερικανούς, πως ο Trump είναι ο λιγότερος ρατσιστής Πρόεδρος των ΗΠΑ, που εξελέγη ποτέ! Μετά, του βρήκαν λογιστικά... παραστρατήματα στην περιουσία του, την ώρα, που οι...σαύρες Ομπάμα, Χίλαρι και Μπάιντεν έχουν κατακλεψει...την μισή Αμερική παίρνοντας συνεχώς μίζες από...μαύρα προγράμματα, ήτοι επιχειρήσεις, όπως η Αραβική Άνοιξη, δάνεια στην Ουκρανία και χρηματοδότηση της Κίνας, σε ερευνητικό κέντρο της οποίας, ειρησθω εν παρόδω, παρήχθη στο εργαστήριο ο Covid19, με κονδύλια...της προεδρίας Ομπάμα!
Τώρα τον ψεγουν για τον κορονοιο! Διότι δεν ενέδωσε στην τρομολαγνεια! Διότι δεν μάσησε στην ψευδοεπιστημη! Στους χρηματοδοτούμενους, αργυρωνητους...ειδικούς, που "φτιασιδωνουν" με έναν επιστημονικό μανδύα και στην συνέχεια πλασάρουν στην κοινή γνώμη τις επιταγές των αφεντικών τους. Όπως στην χώρα μας δλδ. Ο Trump σεβάστηκε τον Αμερικανό πολίτη, τίμησε τον κόπο του και την εργασία του, ενώ έκλινε ευλαβικά το γονυ, απέναντι στην ελευθερία του και στα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του. Κάτι, που ουδόλως σεβάστηκαν οι αχρειοι, ουτιδανοι, ηγετισκοι, αρκετών κρατών (όχι όλων) μιας Γερμανικής Ε.Ε. υπό διοίκηση Βρυξελλών!
Την 4η Νοεμβρίου, εάν ο Donald Trump επανεκλεγεί και κερδίσει την πλειοψηφία της Γερουσίας, τότε το μεγαλύτερο πείραμα, στο οποίο υπόκειται αυτήν την στιγμή ο πλανήτης, με στόχο την επιβολή μιας παγκόσμιας δικτατορίας...ανώδυνα, ανεπαισχυντα, ειρηνικά, θα λάβει τέλος! Ο Πρόεδρος θα τους πάει...γελωντας! Κι όμως, το σχέδιο τους δεν ηταν για γέλια! Ήταν σατανικό! Ποιος νουνεχης άνθρωπος θα έλεγε όχι στην προστασία της δημόσιας υγείας;; Παρόλα αυτά, κάθε σχέδιο έχει τα τρωτά του. Οι τραπεζίτες ουδόλως υπελογισαν (για την ακρίβεια, υπετιμησαν) στην τρέλα του Trump και στην (αληθινή) επιστήμη των ανεξάρτητων ερευνητών, οι οποίοι αρχίζουν και ξεβρακωνουν πλέον ολοσχερώς την απάτη του έβδομου στην σειρά κορονοιου, για χάρη του οποίου σταματάει για άλλη μια φορά στην χώρα μας από μεθαύριο ο πολιτισμός! Για χάρη ενός Γερμανοδουλου, άχρηστου γόνου, που δεν μπορεί ούτε...προς νερού του να πάει, εάν δεν πάρει άδεια από την Μέρκελ!
Δυστυχώς, μονάχα η Αμερική (ο Πρόεδρος και οι ψηφοφόροι διότι οι δομές και τα κέντρα εξουσίας ανήκουν έτη κι έτη στους Παγκοσμιοιποιητακηδες) έχει μείνει να ανθίσταται. Ο Πούτιν μένει αμέτοχος διότι εξαρτάται. Η Ρωσία ουδόλως είναι αυτάρκης χώρα, όπως οι ΗΠΑ. Εισάγει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τρόφιμα και φάρμακα. Κατά συνέπεια, έχει ανάγκη τον Γερμανικόν οβολό, από την πώληση του Ρωσικού φυσικού αερίου στην Γερμανία, για να επιβιώσει! Όπως και να χει, Κυριακή κοντή εορτή! Στις 4 Νοεμβρίου, είτε λυτρωνομαστε, είτε θα φοράμε φίμωτρα για τα επόμενα τρία χρόνια...
Τα σέβη μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive