Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Οι Rockefeller, Davos, IMF και World Bank, CFR, Rothchild, είναι υπεύθυνοι για τον ιό C. Το μεγαλύτερο con της ζωής μου. Από τον Benjamin Fulford

Εδώ είναι τα στοιχεία. Αυτό το σενάριο του ιού C βρίσκεται υπό προετοιμασία και υπό μελέτη εδώ και πολλά χρόνια. Δείτε την έκθεση Rockefeller 2010. Δεν αμφισβητείται, δεδομένου ότι οι πληροφορίες προέρχονται από τα επίσημα μητρώα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στις Κάτω Χώρες και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και έχουμε όλα τα έγγραφα.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: Βρέθηκε 3η κατάθεση με ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΡΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ!...

Όπως έχουμε δείξει σε προηγούμενα εκθέματα, ολόκληρη η Covidiocracy είναι μια φάρσα και μια προσομοίωση που ετοιμάστηκε εδώ και πολύ καιρό από την Παγκόσμια Τράπεζα / ΔΝΤ / Rothschilds και τους Lemmings, σε συνεργασία με τη Rockefeller.

Οι τελευταίες ανακαλύψεις μας συμπληρώνουν αυτές τις προηγούμενες αποκαλύψεις. πρώτη ηχογράφηση: Ολλανδία, 2015

Πηγή: Ιστοσελίδα κυβέρνησης της Ολλανδίας στο μητρώο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας Πληροφορίες (αντίγραφο κειμένου):

Παρέχεται μέθοδος για την απόκτηση και μετάδοση βιομετρικών δεδομένων (π.χ. ζωτικών σημείων) ενός χρήστη, όπου τα δεδομένα αναλύονται για να προσδιοριστεί εάν ο χρήστης πάσχει από ιογενή λοίμωξη, όπως το COVID-19. Η μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση παλμικού οξυμέτρου για την απόκτηση τουλάχιστον του παλμού και του ποσοστού κορεσμού οξυγόνου του αίματος, το οποίο μεταδίδεται ασύρματα σε smartphone. Για να διασφαλιστεί η ακρίβεια των δεδομένων, ένα επιταχυνσιόμετρο χρησιμοποιείται στο smartphone για τη μέτρηση των κινήσεων του smartphone ή / και του χρήστη. Μόλις ληφθούν τα ακριβή δεδομένα, μεταφορτώνονται στο cloud (ή στον κεντρικό υπολογιστή), όπου χρησιμοποιούνται (είτε μόνα τους είτε με άλλα ζωτικά σημεία) για να προσδιορίσουν εάν ο χρήστης (ή είναι πιθανό) να πάσχει από λοίμωξη. ιογενές, όπως το COVID-19.

Ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες, τα δεδομένα, οι αλλαγές σε αυτό ή / και ο προσδιορισμός μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προειδοποίηση του ιατρικού προσωπικού και την ανάληψη δράσης.

δεύτερη ηχογράφηση: εμάς, 2015

Λεπτομερείς πληροφορίες παρακάτω. ΛΗΨΗ GOOGLE PATENTS (PDF)

ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ: Αμφότερα κατατέθηκαν και ενημερώθηκαν πριν από χρόνια, αλλά είχαν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν στο κοινό τον Σεπτέμβριο του 2020. Αυτό είναι αρκετά απόδειξη ότι γνώριζαν το 2015 τι θα συνέβαινε τον Σεπτέμβριο του 2020!

ΤΡΙΤΗ ΕΓΓΡΑΦΗ: ΗΠΑ, 2017 (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ 2015)

Πηγή Πριν παρουσιάσετε τις τεχνικές λεπτομέρειες του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, ας εξετάσουμε για λίγο το Facebook του εφευρέτη: Παρατηρήσατε κάτι; Πληροφορίες διπλώματος ευρεσιτεχνίας (πλήρες αντίγραφο): Τίτλος: Σύστημα και μέθοδος χρήσης, βιομετρικά στοιχεία και εμφάνιση βιομετρικών δεδομένων Αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 20170229149 Είδος κώδικα: A1 Περίληψη: Παρέχεται μια μέθοδος για την επεξεργασία και την προβολή των βιομετρικών δεδομένων ενός χρήστη, είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό (σε συγχρονισμός) με άλλα δεδομένα, όπως τα δεδομένα βίντεο του χρήστη για μια περίοδο απόκτησης βιομετρικών δεδομένων. Η μέθοδος περιλαμβάνει την αποθήκευση των βιομετρικών δεδομένων έτσι ώστε να συνδέεται με ένα αναγνωριστικό και τουλάχιστον μία χρονική σήμανση² (π.χ. ώρα έναρξης, συχνότητα δειγματοληψίας κ.λπ.) και αποθήκευση του βίντεο δεδομένων έτσι ώστε να συνδέονται με το αναγνωριστικό και τουλάχιστον μία χρονική σήμανση (για παράδειγμα, ώρα έναρξης).

Αποθηκεύοντας τα δεδομένα με αυτόν τον τρόπο, τα βιομετρικά δεδομένα μπορούν να εμφανιστούν (είτε σε πραγματικό χρόνο είτε σε καθυστέρηση) σε συγχρονισμό με τα δεδομένα βίντεο και τα βιομετρικά δεδομένα μπορούν να αναζητηθούν για να προσδιοριστεί τουλάχιστον ένα βιομετρικό συμβάν. Το βίντεο που αντιστοιχεί στο βιομετρικό συμβάν μπορεί στη συνέχεια να προβληθεί, μόνο του ή με τουλάχιστον ένα βιομετρικό στοιχείο του χρήστη κατά τη διάρκεια του βιομετρικού συμβάντος.

Αξιώσεις: Αυτό που αξιώνεται είναι:

1. Μέθοδος για την ταυτοποίηση ενός βίντεο που αντιστοιχεί σε ένα βιομετρικό συμβάν ενός χρήστη, όπου το εν λόγω βίντεο εμφανίζεται με τουλάχιστον ένα βιομετρικό στοιχείο του εν λόγω χρήστη κατά τη διάρκεια του εν λόγω βιομετρικού συμβάντος, που περιλαμβάνει: λήψη αίτησης για έναρξη μιας συνεδρίας. χρησιμοποιώντας τουλάχιστον ένα πρόγραμμα που εκτελείται σε μια κινητή συσκευή για να εκχωρήσει έναν αριθμό περιόδου λειτουργίας και ώρα έναρξης στην εν λόγω περίοδο λειτουργίας · λήψη δεδομένων βίντεο από μια κάμερα, όπου τα εν λόγω δεδομένα βίντεο περιλαμβάνουν βίντεο τουλάχιστον ενός από τον εν λόγω χρήστη και το περιβάλλον του εν λόγω χρήστη για μια χρονική περίοδο, η εν λόγω χρονική περίοδος ξεκινά από την εν λόγω ώρα έναρξης · λήψη βιομετρικών δεδομένων από έναν αισθητήρα, τα εν λόγω βιομετρικά δεδομένα που περιλαμβάνουν ένα πλήθος τιμών σε ένα βιομετρικό στοιχείο του εν λόγω χρήστη κατά την εν λόγω χρονική περίοδο · χρησιμοποιώντας το εν λόγω τουλάχιστον ένα πρόγραμμα για τη σύνδεση τουλάχιστον του εν λόγω αριθμού συνεδρίας και του εν λόγω χρόνου έναρξης με τα εν λόγω δεδομένα βίντεο. χρήση του εν λόγω τουλάχιστον ενός προγράμματος για τη σύνδεση τουλάχιστον του εν λόγω αριθμού περιόδου σύνδεσης, του εν λόγω χρόνου έναρξης και του ρυθμού δειγματοληψίας με τα εν λόγω βιομετρικά δεδομένα, τουλάχιστον ο εν λόγω αριθμός περιόδου σύνδεσης χρησιμοποιείται για τη σύνδεση των εν λόγω βιομετρικών δεδομένων με τα εν λόγω δεδομένα βίντεο και για το μείον το εν λόγω ποσοστό δειγματοληψίας και ο εν λόγω χρόνος εκκίνησης χρησιμοποιείται για τη δέσμευση και ο εν λόγω χρόνος έναρξης χρησιμοποιείται για τη συσχέτιση μεμονωμένων τιμών της εν λόγω πλειάδας τιμών με μεμονωμένους χρόνους στην εν λόγω χρονική περίοδο · λήψη του αναφερθέντος βιομετρικού συμβάντος, το εν λόγω βιομετρικό συμβάν που περιλαμβάνει μια τιμή ή ένα εύρος του εν λόγω βιομετρικού γεγονότος · χρησιμοποιώντας το εν λόγω τουλάχιστον ένα πρόγραμμα για τον προσδιορισμό μιας πρώτης τιμής του εν λόγω πλήθους τιμών που αντιστοιχούν στο εν λόγω βιομετρικό συμβάν · χρησιμοποιώντας το εν λόγω τουλάχιστον ένα πρόγραμμα και τουλάχιστον τον εν λόγω χρόνο έναρξης, ο εν λόγω ρυθμός δειγματοληψίας και η εν λόγω χρονική περίοδος για να προσδιοριστεί μια πρώτη φορά στην εν λόγω χρονική περίοδο που αντιστοιχεί στην εν λόγω πρώτη τιμή της εν λόγω πληθώρας τιμών. και εμφάνιση στην εν λόγω κινητή συσκευή τουλάχιστον των εν λόγω δεδομένων βίντεο κατά την εν λόγω πρώτη φορά με την εν λόγω πρώτη τιμή της εν λόγω πληθώρας τιμών, όπου η εν λόγω πρώτη φορά χρησιμοποιείται για να δείξει την εν λόγω πρώτη τιμή της εν λόγω πληθώρας τιμών σε συγχρονισμό με ένα τμήμα του εν λόγω δεδομένα βίντεο που δείχνουν τουλάχιστον έναν από τους εν λόγω χρήστες και το περιβάλλον του εν λόγω χρήστη κατά τη διάρκεια του εν λόγω βιομετρικού συμβάντος.

Περιγραφή: ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ

Αυτό το αίτημα είναι συνέχεια του ser. αριθ. 15 / 293.211, που κατατέθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2016, το οποίο διευκρίνισε,

Περιγραφή: ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΙΤΗΣΗ

Αυτή η αίτηση αποτελεί συνέχεια της αίτησης αριθ. 15 / 293.211, που υποβλήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2016, η οποία διεκδικεί προτεραιότητα, σύμφωνα με το άρθρο 119 (ε) του 35 USC, έναντι της προσωρινής αίτησης αριθ. ποια αιτήματα ενσωματώνονται συγκεκριμένα σε αυτό το έγγραφο, στο σύνολό τους, με αναφορά.

ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ

1. Πεδίο της εφεύρεσης

Η παρούσα εφεύρεση σχετίζεται με τη λήψη και τη χρήση βιομετρικών δεδομένων, και πιο συγκεκριμένα, με ένα σύστημα και μια μέθοδο για την εμφάνιση τουλάχιστον ενός βιομετρικού δεδομένων ενός χρήστη καθώς και ενός βίντεο του χρήστη όταν το τουλάχιστον ένα. τα βιομετρικά δεδομένα μετριούνται και / ή λαμβάνονται.

2. Περιγραφή της σχετικής τέχνης

Πρόσφατα, αναπτύχθηκαν συσκευές που μπορούν να μετρήσουν, να ανιχνεύσουν ή να εκτιμήσουν, σε πρακτική μορφή, τουλάχιστον μία ή περισσότερες μετρήσεις που σχετίζονται με φυσιολογικά χαρακτηριστικά, που συνήθως αναφέρονται ως βιομετρικά δεδομένα. Για παράδειγμα, έχουν αναπτυχθεί συσκευές που μοιάζουν με ρολόι ικανές να μετρούν τον καρδιακό ρυθμό ή τον παλμό ενός ατόμου και, χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα μαζί με άλλες πληροφορίες (π.χ. ηλικία, βάρος, κ.λπ.), για τον υπολογισμό ενός αποτελέσματος, όπως οι συνολικές θερμίδες που καίγονται από το άτομο κατά τη διάρκεια μιας δεδομένης ημέρας. Παρόμοιες συσκευές έχουν αναπτυχθεί για τη μέτρηση, την ανίχνευση ή την εκτίμηση άλλων τύπων παραμέτρων, όπως η αρτηριακή πίεση, τα αναπνευστικά πρότυπα, η αναπνευστική σύνθεση, τα πρότυπα ύπνου και το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα, για να αναφέρουμε μόνο μερικές.

Αυτές οι συσκευές ονομάζονται γενικά βιομετρικές συσκευές ή συσκευές μέτρησης βιοαισθητήρα. Καθώς οι τύποι βιομετρικών συσκευών συνεχίζουν να αναπτύσσονται, ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα βιομετρικά δεδομένα παραμένει σχετικά στατικός. Για παράδειγμα, τα δεδομένα καρδιακού ρυθμού χρησιμοποιούνται συνήθως για να δώσουν μεμονωμένες πληροφορίες σχετικά με τον παλμό τους και τις θερμίδες που καίγονται. Από την άλλη πλευρά, τα δεδομένα για το αλκοόλ στο αίμα χρησιμοποιούνται γενικά για να δώσουν σε ένα άτομο πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο αλκοόλης στο αίμα τους και για να τους ενημερώσει εάν μπορούν ή όχι να οδηγήσουν ένα μηχανοκίνητο όχημα με ασφάλεια ή νόμιμα. Ως άλλο παράδειγμα, ο αναπνευστικός ρυθμός ενός ατόμου (μετρήσιμος για παράδειγμα είτε από το επίπεδο του ήχου σε ντεσιμπέλ είτε από αλλαγές στο επίπεδο στα ντεσιμπέλ για μια χρονική περίοδο) μπορεί να παρακολουθείται από γιατρό, νοσοκόμα ή ιατρικό τεχνικό. για να προσδιορίσει εάν το άτομο έχει άπνοια ύπνου.

Ενώ τα βιομετρικά δεδομένα είναι χρήσιμα από μόνα τους, θα ήταν πιο ενημερωτικά ή δυναμικά εάν θα μπορούσαν να συνδυαστούν με άλλα δεδομένα (π.χ. δεδομένα βίντεο, κ.λπ.), που παρέχονται (π.χ. ασύρματα, μέσω δικτύου κ.λπ.) σε μια συσκευή από απόσταση, ή / και δυνατότητα αναζήτησης (για παράδειγμα, επιτρέποντας την ταχεία αναγνώριση ορισμένων καταστάσεων, όπως υψηλό καρδιακό ρυθμό) ή / και διασταυρούμενη (για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας βιομετρικά δεδομένα για τον προσδιορισμό μιας ενότητας βίντεο που απεικονίζει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ή το αντίστροφο) Είναι, επομένως, απαραίτητο να υπάρχει ένα αποτελεσματικό σύστημα και μέθοδο ικανή να επιτύχει τουλάχιστον μερικά, αν όχι όλα, τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα, και επίσης ικανή συγχώνευσης των δεδομένων που δημιουργούνται σε αυτόματη ή χειροκίνητη μορφή από τις διάφορες συσκευές. , που συχνά χρησιμοποιούν λειτουργικά συστήματα ή τεχνολογίες (π.χ. πλατφόρμες υλικού, πρωτόκολλα, τύπους δεδομένων κ.λπ.

https://www.youtube.com/watch?v=Cgp6KFe0dts&feature=emb_logo

1 σχόλιο:

  1. Στόν 2ο ΠΠ η ανθρωπότης επέλεξε πλευρά. Ομως, μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Τους δώσατε δύναμη, τώρα θα υποστούμε την εφαρμογή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive