Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΤΥΧΑΙΟ; Κάθε φορά που το ORUC REIS μας τρυπάει την υφαλοκρηπίδα μας κι εμείς στα 4 περιμένουμε να δικαιωθούμε οθωμανικά, ΤΣΟΥΠ σκάει μύτη ο Χαβαλές Χαρδαλιάς και σκορπάει τρόμο. ΒΙΝΤΕΟ

453 νέα κρούσματα έδωσαν σήμερα. Είναι 453; Καμαρώστε τον πρωθυπουργό και μην φοβάστε χάρο!...

Παρακάτω παρουσιάζουμε την σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. 

82 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Συνολικά 482 οι θάνατοι από κορονοϊό στη χώρα μας.
Στα ύψη παραμένουν τα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, 453, εκ των οποίων 63 συνδέονται με γνωστές συρροές και 27εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 23947(ημερήσια μεταβολή +1.9%), εκ των οποίων 55.6% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 13, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 482 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 82 (70.7% άνδρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive