Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Mega-σκάνδαλο κλονίζει τον Τ.Μπάιντεν: Χιλιάδες email με φωτό παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του. Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και σύμβουλος κυβερνοασφάλειας, Ρούντι Τζουλιάνι, αποκάλυψε στο τηλεοπτικό δίκτυο Newsmax TV ότι παρέδωσε στην Αστυνομία της πολιτείας του Ντελαγουέρ, «σοκαριστικό υλικό» από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή που φέρεται να ανήκε στον Χάντερ Μπάιντεν... γιο του υποψήφιου των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, Τζο Μπάιντεν και φέρεται να αφορά παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με τον Ρ.Τζουλιάνι, η υπόθεση ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τα περιβόητα «e-mail» της Χίλαρι Κλίντον που κατά πολλούς της στοίχισαν την ήττα στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Νεότερες πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι το laptop του Χάντερ Μπάιντεν βρίσκεται ήδη στα χέρια του FBI.

«Αυτό είναι ένα πολύ, πολύ ευαίσθητο θέμα» δήλωσε ο Τζουλιάνι, κάνοντας λόγο για ανταλλαγή μηνυμάτων e-mail μεταξύ του Χάντερ και του πατέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive