Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Ο θεός να μας βοηθήσει! – "Σκληρή" απάντηση Κυριακούλη στον Ερντογάν – Διόρισε νέο ΣΕΑ τον τουρκόφιλο Θάνο Ντόκο!! υπέρμαχο του “kazan-kazan” στο Αιγαίο

Ο πρωθυπουργός -λέμε τώρα- Κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε την απόφαση ότι ο Θάνος Ντόκος αναλαμβάνει την θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας στο Μέγαρο Μαξίμου. Η απόφαση πάρθηκε τη στιγμή που το Ουρούτς Ρέις είναι έξω από το Καστελόριζο και διεξάγει έρευνες. Ο θεός να μας βοηθήσει με αυτούς που μπλέξαμε… Ο Θάνος Ντόκος είναι ο άνθρωπος ο οποίος τον χειμώνα είχε δηλώσει «Ακόμη και ιδέες περί συνεκμετάλλευσης (kazan-kazan) μπορούν να συζητηθούν... υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης οριοθέτησης μέσω προσφυγής σε διεθνές δικαιοδοτικό όργανο.»  

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που στις αρχές καλοκαιριού είχε πει: «Θα ζήσουμε αναγκαστικά με το τουρκολιβυκό μνημόνιο»! «Το τουρκολιβυκό μνημόνιο μας προβληματίζει παρά πολύ, αλλά δυστυχώς προβληματίζει μόνο εμάς» και είπε πως «θα ζήσουμε με αυτό για ένα διάστημα».  

Τώρα ο ίδιος άνθρωπος αναλαμβάνει την θέση του ΣΕΑ και γίνεται κατανοητό πως στην ελληνική ηγεσία έχουν αποδεχτεί την «μοίρα» τους σε ότι αφορά την λιβυκή σύγκρουση και την συμφωνία Άγκυρας-Τρίπολης με την οποία αρπάζουν ελληνική υφαλοκρηπίδα και συνεπώς δίνουν το «σήμα» για το πως σκοπεύουν να αντιδράσουν στη νέα εισβολή του Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

1 σχόλιο:

  1. Υπαρχει,πλεον κανεις που πιστευει οτι το μορφωμα Κουλης προστατευει την χωρα του;Μηπως να ξυπνησουν πλεον και τα καμμενα βουρλα;Εκει στη ΝΔ τικανετε;Γινατε διεθνιστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive