Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Μεταφράστηκε από τα ρωσικά: * Το ναρκωτικό Coronavirus βρέθηκε τελικά στη Γερμανία *

Οι Γερμανοί γιατροί δεν συμμορφώθηκαν με τον παγκόσμιο νόμο για την υγεία του ΠΟΥ, ο οποίος διατάσσει ότι δεν πραγματοποιούνται αυτοψίες λόγω θανάτου από κοροναϊό, και διαπίστωσαν ότι αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ, αλλά ΠΡΟΣΒΑΣΗ που προκαλεί θάνατο. Αυτό οδηγεί στο σχηματισμό θρόμβων αίματος και στο θάνατο του ασθενούς. Η Γερμανία νικά το λεγόμενο Covid-19, το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από «διασταλμένη ενδοαγγειακή πήξη» (θρόμβωση)...

"Και ο τρόπος αντιμετώπισης αυτού, δηλαδή η θεραπεία του, είναι" αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη φάρμακα και αντιπηκτικά. " Πρώτα απ 'όλα - ASPIRIN.
Αυτά τα εντυπωσιακά νέα για ολόκληρο τον κόσμο προετοιμάστηκαν από Γερμανούς γιατρούς με αυτοψία πτώματος που παρήγαγε ο Covid-19.
"Επίσης, σύμφωνα με τους Γερμανούς παθολόγους, δεν χρειάστηκαν ποτέ μηχανικοί εξαερισμός και μονάδες εντατικής θεραπείας.
Η CSecha στη Γερμανία έχει αρχίσει να αλλάζει το πρωτόκολλο, * Ο ΠΟΥ έχει εντοπίσει και αφαιρέσει την παγκόσμια πανδημία ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΛΗΣΗ *.
Το φάρμακο ήταν ήδη γνωστό, αλλά ο ΠΟΥ δεν ενημέρωσε τους Κινέζους γι 'αυτό. Για τον ΠΟΥ, είναι μόνο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. *
Πηγή: ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Υπουργείο Υγείας.
Μοιραστείτε ότι όλος ο κόσμος ξέρει ότι σκοτώσαμε και σκοτώσαμε τους ηλικιωμένους !!! @ evelacurardelcovid19
* Άγχος *
Μεταδώστε το στην οικογένειά σας, όλους τους γείτονες, γνωστούς, φίλους, συναδέλφους, συναδέλφους ... κλπ ... και το περιβάλλον του γενικά ...
Το Covid-19 ... δεν είναι ιός, όπως μας έχει πει να πιστεύουμε. Είναι ένα βακτήριο ... που ενισχύεται από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία 5G που προκαλεί φλεγμονή και υποξία.
Τώρα θα πρέπει να κάνετε τα εξής:
Πάρτε ασπιρίνη 100 mg και apronax ή παρακεταμόλη ...
Γιατί; ... * επειδή το Covid-19 έχει αποδειχθεί ότι πυκνώνει το αίμα, υποκινώντας ένα άτομο να αναπτύξει θρόμβωση. Επειδή το αίμα δεν είναι κορεσμένο με οξυγόνο. Το αίμα πυκνώνει, η ροή στην καρδιά και τους πνεύμονες επιβραδύνεται, το άτομο δεν μπορεί να αναπνεύσει και να πεθάνει γρήγορα. *
Στη Γερμανία, παραβίασαν το πρωτόκολλο σύστασης του ΠΟΥ και πραγματοποίησαν αυτοψία σε ένα πτώμα που πέθανε από το Covid-19 ... άνοιξαν το σώμα, τα χέρια, τα πόδια και άλλα μέρη του σώματος και συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε διασταλμένο και θρόμβος αίματος στις φλέβες, όλες οι φλέβες και οι αρτηρίες ήταν γεμάτες με αίμα. οι θρόμβοι εμποδίζουν τη φυσιολογική ροή του αίματος, μεταφέρουν οξυγόνο σε όλα τα όργανα, κυρίως στον εγκέφαλο, την καρδιά και τους πνεύμονες, και ο ασθενής τελικά πεθαίνει,
Γνωρίζοντας ήδη αυτήν τη διάγνωση, το γερμανικό Υπουργείο Υγείας άλλαξε αμέσως τα πρωτόκολλα θεραπείας για το Covid-19 ... και άρχισε να συνταγογραφεί 100 mg ασπιρίνης και apronax στους μολυσμένους ασθενείς του ... το αποτέλεσμα: οι ασθενείς άρχισαν να αναρρώνουν και εμφανίστηκαν βελτιώσεις. Το Υπουργείο Υγείας απελευθέρωσε και έστειλε στο σπίτι περισσότερους από 14.000 ασθενείς σε μια μέρα.
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ: Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες και δημοσιοποιήστε αμέσως. Στη χώρα μας, ο ΠΟΥ είπε ψέματα για αυτήν την πανδημία. Κάθε μέρα, ο πρόεδρος μας λέει ότι πρόκειται για δεδομένα και στατιστικά στοιχεία. Εάν δεν παρέχει αυτές τις πληροφορίες για να σώσει τους πολίτες, οι ελίτ τον απειλούν! ..
Γνωρίζουμε ότι όλες οι κυβερνήσεις στον κόσμο είναι υποχρεωμένες να τηρούν τις συστάσεις του ΠΟΥ, αλλά η Γερμανία έχει παραβιάσει τον κανόνα ... τώρα ο ΠΟΥ. ... θα υπάρξουν αγωγές σε όλο τον κόσμο - για την κάλυψη τόσων θανάτων και της κατάρρευσης των οικονομιών πολλών χωρών ... και όλοι θα καταλάβουν γιατί εκδόθηκε η εντολή να θάβονται τα πτώματα αμέσως χωρίς αυτοψία ... και να τα χαρακτηρίσουν ως εξαιρετικά μολυσματικά. ..
Είναι στη δύναμή μας να μεταφέρουμε την αλήθεια και να ελπίζουμε να σώσουμε πολλές ζωές ... *
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝ! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ !!!! * Γι 'αυτό το αντιβακτηριακό τζελ λειτουργεί και το διοξείδιο του χλωρίου ... Ολόκληρη η ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ ήταν απαραίτητη, επειδή η παγκόσμια κυβέρνηση στις σκιές θέλει να εμβολιάσει και να εγκαταστήσει ένα τσιπ για να σκοτώσει τις μάζες, να ελέγξει τον πληθυσμό και να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive