Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΑΥΤΟ είναι το καημένο ... προσφυγόπουλο που αποκεφάλισε την καθηγητή στην Γαλλία. "Θαυμάστε" τον στο "πέρασμά" Απο ΑΘΗΝΑ!!

ΑΥΤΟΣ είναι ο εισβολέας "επενδυτής" που αποκεφάλισε τον καθηγητή  στο Παρίσι σε πόζα στο Μοναστηράκι! Τα φιλαράκια του δίπλα... κυκλοφορούν ανάμεσα μας έτοιμα να περιποιηθούν και το δικό μας κεφάλι σε περίπτωση που κρίνουν ότι τους θίξαμε!

2 σχόλια:

  1. θυμάστε οταν οι τουρκοι ειχαν καταρρίψει το ρωσικο μαχητικο, που καθε λιγο και λιγακι γινοταν τρομοκρατικο χτυπημα στην Τουρκια; Και μετα οταν ο Ερντογαν έγλειψε τον Πουτιν και εξομαληνθηκαν οι σχεσεις Αγκυρας-Μοσχας, σταματησαν οι τρομοκρατες;;;
    Προφανως οι Μεγαλες Δυναμεις εχουν την τεχνολογια και τη μεθοδολογια να μετατρεψουν σε τρομοκρατη ενα χαζοπαιδο θρησκοληπτο. Ισως ακομα και εσενα αν θελουν σε κανουν χριστιανοταλιμπαν. Οποτε ισως ειναι καλυτερα να δουμε το βουνο και οχι το χαλικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι τα μισά, καλά το πήγες... μετά το 'ριξες στο χαντάκι.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive