Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Οσο υπάρχουν ΤΕΤΟΙΟΙ Ελληνες, ΥΠΑΡΧΕΙ ελπίδα!! ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ Πολίτες ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ για την ΕΛΛΑΔΑ! ΑναρχοκουκουλοΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ αστυνομικοί εναντίον τους – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Παρελάσεις σε αρκετές περιοχές - ΕΝΤΑΣΗ στην Πάτρα,τραυματίας στην Θεσσαλονίκη - Κοινό «μέτωπο» αναρχικών με το Κράτος; Παρέλαση με μηχανές και ΙΧ αυτοκίνητα πραγματοποίησαν πολίτες στην οδό Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα, παρά τις απαγορεύσεις με φυλακή έως και δύο έτη.   Η εν λόγω παρέλαση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από τη Veso Mare, ωστόσο τα σχέδια ανατράπηκαν λόγω συγκέντρωσης ομάδων κουκουλοφόρων στο σημείο και εντέλει η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην αρχή της Αγίου Ανδρέου, στη συμβολή με την Τριών Ναυάρχων.  Στην συνέχεια δράση ανέλαβαν αστυνομικοί, οι οποίοι τους σταμάτησαν.  Κουκουλοφόροι και Κράτος λοιπόν κατά των παρελάσεων; ΜΑΛΙΣΤΑ !!!

Την ίδια ώρα, αρνητικά σχολιάζονται από ΜΜΕ, πολίτες που παρέλασαν μέσα στην καρδιά της Αίγινας.

Με βηματισμό έκαναν την εμφάνισή τους, τα μέλη της μπάντας και ακολούθησαν οι σημαιοφόροι σχολείων. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο κατέγραψε τα πάντα με τα κινητά του τηλέφωνα…

Στην ΑΘΗΝΑ, περίπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος το πρωί της Τετάρτης με σημαίες στα χέρια με σκοπό να παρελάσουν και να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι φέτος απαγορεύτηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο. 

Αστυνομικές δυνάμεις που ήταν εκεί τους σταμάτησαν και τους συγκέντρωσαν στο κέντρο της πλατείας.

Στην Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί έσπευσαν να εμποδίσουν παρέλαση πολιτών. Ακολούθησε ένταση και επεισόδια και κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας, ένας από τους αστυνομικούς έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στην Πτολεμαΐδα παρέλασε η ομάδα “Πτολεμαίοι Μακεδόνες” υπό τον φόβο των μέτρων:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:

ΣΕΡΡΕΣ, παρέλασαν Μακεδονομάχοι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive