Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος: Για την τεράστια διατροφική και οικολογική απάτη. Μας πουλάνε "Φρέσκα" ΕΛΛΗΝΙΚΑ ψάρια απο ΚΟΡΕΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ . ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πολλοί θα θυμάστε τον ιχθυολόγο που κατάγγειλε χρήση φορμαλδεΰδης από εταιρεία ιχθυοκαλλιεργειών. Ο ιχθυολόγος που οδηγήθηκε στα δικαστήρια Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος επειδή είχε καταγγείλει εκτεταμένη χρήση τοξικών ουσιών και συγκεκριμένα της καρκινογόνου φορμαλδεΰδης από εταιρεία... ιχθυοκαλλιεργειών, κάνοντας λόγο για επιχείρηση ψυχολογικής και οικονομικής εξόντωσης προς το πρόσωπό του.

«Σπούδασα ιχθυοτρόφος και όχι κάθαρμα» – Συνεχίζονται οι καταγγελίες από τον Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο

Συνεχίζεται ο δικαστικός αγώνας και οι καταγγελίες από τον ιχθυολόγο, που ξεκίνησε μετά από καταγγελίες του για εκτεταμένη χρήση της καρκινογόνου φορμαλδεΰδης από εταιρεία ιχθυοκαλλιεργειών. Εμφανίζεται σε νέο βίντεο να καταγγέλλει διαδικασίες και μεθοδεύσεις που σύμφωνα με τον ίδιο έχουν στόχο μια τεράστια διατροφική και οικολογική άπατη.

Ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος έρχεται με μια νέα καταγγελία στα social media ανεβάζοντας βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

 

Για την τεράστια διατροφική και οικολογική άπατη με το φαγκρί

Για το ψάρι ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ όπου πουλιέται σαν μεσογειακό ντόπιο φαγκρί εκτροφής η αβανιάρικο σε LIDL και σουπερ μάρκετ, ψαροταβέρνες, ψαράδικα και λαϊκές αγορές.

Το ψάρι αυτό δέχεται ειδική τροφή με ουσίες για να κοκκινίζει και έτσι το χρώμα του να μοιάζει με το ντόπιο φαγκρί για να εξαπατάν τον κόσμο

– Τι έχουν να που τα LIDL δημόσια στους καταναλωτές ?

– Τι έχει να πει ο έλεγχος τροφίμων ?

– Τι έχει να πει το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης προς τους πολίτες ?

Μια ενημέρωση υποχρέωση προς τη μάνα, το πατέρα που ταΐζουν τα παΐδια τους, προς τον κόσμο της θάλασσας και τους ψαράδες μας που προσπαθούν να τους εξαφανίσουν οι πολυεθνικές εταιρίες μαζί με τη θάλασσα.

Μια ενημέρωση προς όλη την κοινωνία

 

 

Δείτε το video:

 

2 ημέρες νωρίτερα την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 είχε φέρει στη δημοσιότητα μια καταγγελία από τη Νάξο.

Το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης πότε θα τοποθετηθεί για αυτή την απάτη ?

Μέχρι να γραφτεί η αλήθεια θα ανεβάζω υλικό στα social media  που μου στέλνουν συμπολίτες μας

Γυναίκα από τη ΝΑΞΟ μου έστειλε φωτογραφίες και με ρωτάει αν είναι ΦΑΓΚΡΙ το ψάρι εκτροφής όπου είναι στην αγορά στα 13 ευρώ.

Από πότε έγινε ο ΙΑΠΩΝΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ χωρίς να έχω να μοιράσω τίποτα με τον ιαπωνικό λαό.

Το ψάρι αυτό είναι ξενικό είδος από τα νερά του ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ όπου έχουν φέρει μάνες του ξενικού αυτού είδους και όχι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΓΓΡΙ εκτροφής ή όχι.

Και όπως δήλωσε και ο διευθυντής του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας, Βιοτεχνολογίας & Υδατοκαλλιεργειών στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, κ. Κωνσταντίνος Μυλωνάς στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

<<Η ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΓΕΙ… 

Παράγει ως επί το πλείστο τσιπούρα και λαβράκι, και πολύ μικρότερες ποσότητες κρανιού, μυτακίου, συναγρίδας και Γιαπωνέζικης τσιπούρας (είδος πολύ παρόμοιο με το μεσογειακό φαγκρί)

Ιαπωνική τσιπούρα όπου μοιάζει με το μεσογειακό φαγκρί.

Προσοχή στης ψαροταβέρνες σας το πουλάνε για αλανιάρικο ντόπιο φαγκρί σε απίστευτες τιμές από 40 ευρώ το κιλό μέχρι 80 ευρώ το κιλό (απίστευτη απάτη)

Η ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

 

 

 

Για το ποιος λέει την αλήθεια

Ποσότητες μολύβδου στους μυς του φαγκριού ιχθυοκαλλιέργειας ήταν μεγαλύτερες από τα Μέγιστα Επιτρεπτά Επίπεδα (ΜRLs), που έχουν θεσπισθεί για τα τοξικά μέταλλα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Καρκίνο σας ταΐζουν οι ιχθυοκαλλιέργειες

Καρκίνο κάναμε και τη θάλασσα μας

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΤΕΙ Αθηνών το 2009 φανταστείτε τι γίνεται τώρα μετά από 11 χρόνια

Οι συγκεντρώσεις του μολύβδου στους μυς (βρώσιμο τμήμα) του φαγκριού ιχθυοτροφείου και του πελαγίσιου ήταν σημαντικά μεγαλύτερες από τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα (142% και 294% αντίστοιχα), ενώ συγκεντρώσεις του ίδιου στοιχείου στο κατεψυγμένο φαγκρί, στις δράκαινες, στα καπόνια και στη μαρίδα ανιχνεύτηκαν μικρότερες από τα ευρωπαϊκά όρια (45,6%, 6,3%, 34%, 6,3% και 43,3% αντίστοιχα). Οι τιμές του μολύβδου στο ηπατοπάγκρεας του φαγκριού ιχθυοτροφείου και του πελαγίσιου ήταν υπερτριπλάσιες από ό,τι στο κατεψυγμένο. Αντιθέτως στο ηπατοπάγκρεας της δράκαινας και των καπονιών ο μόλυβδος προσδιορίσθηκε σε πολύ μικρή συγκέντρωση. «Η μεγάλη συγκέντρωση μολύβδου στο ηπατοπάγκρεας του πελαγίσιου φαγκριού πιθανόν να οφείλεται στο επίπεδο ρύπανσης της θαλάσσιας περιοχής στην οποία αλιεύθηκαν,και του φαγκριού της ιχθυοκαλλιέργειας στο επίπεδο ρύπανσης της περιοχής του ιχθυοτροφείου ή στην τροφή του ψαριού» αναφέρει η κυρία Μηνιάδου.

 

 

https://www.facebook.com/100582891773461/videos/2759701354350363

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive