Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Καστοριά, Βαρκελώνη: Μια… «χούντα» δρόμος, θα έλεγαν οι «συνωμοσιολόγοι»! Η εικόνα σοκάρει.ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την Κοζάνη και η Καστοριά από σήμερα μπήκε σε lockdown καθώς όπως ανακοινώθηκε προχθές πέρασε στην κόκκινη ζώνη του χάρτη επικινδυνότητας κορωνοϊού.  Αυτή είναι εικόνα, η οποία θυμίζει ταινίες επιστημονικής φαντασίας:... Κλειστά μαγαζιά, περιορισμένη κίνηση πολιτών και μειωμένη κίνηση στους δρόμους.   

Για την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ισχύουν, μεταξύ άλλων, η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους εργασίας και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, η αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, και η απαγόρευση μετακίνησης εκτός της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ενώ από αύριο στις 6 το πρωί ισχύει και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12:30 πμ μέχρι τις 5:00 το πρωί, μέτρα που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και θα ισχύει από αύριο στις 6 το πρωί σε όλες τις κίτρινες και κόκκινες περιοχές.  Επίσης, στην Καστοριά όπως και στην Κοζάνη αναστέλλεται η λειτουργία σε:  Δικαστήρια, Εισαγγελίες, Υποθηκοφυλακεία, πάσης φύσεως Κτηματολογικά Γραφεία και Υποκαταστήματα του φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο» Αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, σπήλαια Ζωντανά θεάματα και ακροάματα, λοιπές παραστατικές τέχνες Κινηματογραφικές προβολές Πρόβες, τηλεοπτικά και κινηματογραφικά γυρίσματα: Αναστολή κινηματογραφικών και τηλεοπτικών γυρισμάτων Πρόβες μέσω τηλεδιάσκεψηςΚέντρα διασκέδασης συμπεριλαμβανομένων χώρων δεξιώσεων, catering, μπαρ Μουσικές σκηνές Εστίαση [επιτρέπεται η λειτουργία μόνο υπηρεσιών παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), διανομής προϊόντων (delivery) και drive-through] Παιδότοπους Κάθε είδους αγώνες και προπονήσεις [επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση] Γυμναστήρια Εμποροπανηγύρεις-Κυριακάτικες αγορές και άλλες αγορές του άρθρου 2 του ν. 4497/2017 (Α’ 171) Λιανεμπόριο Κομμωτήρια, υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής κ.λπ. Συνέδρια / Εκθέσεις Υπηρεσίες πάρκων ψυχαγωγίας και θεματικών πάρκων Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το alphafm.gr σήμερα το πρωί, πρώτη ημέρα εφαρμογής του τοπικού lockdown στην Καστοριά.   Και τώρα δείτε μια άλλη εικόνα, η οποία θυμίζει… Καστοριά, κάνοντας ακόμα περισσότερο πάταγο.  Γνωστός αθλητικός συντάκτης δημοσίευσε βίντεο από το κοσμοπολίτικο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης. Όσοι έχουν βρεθεί εκεί, γνωρίζουν τον χαμό που επικρατεί, καθώς η Βαρκελώνη αποτελεί παγκόσμιο προορισμό!  Εικόνες σαν από ταινία ζόμπι:   ΑΣΧΕΤΟ: Διαχρονικά ονομάζουμε χούντα την χούντα, αφού έχει περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive