Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΕΔΩ Παππάς, εκεί Παππάς, Άφαντος ο Χρήστος Παππάς – Έφοδοι σε πέντε σπίτια σε Αθήνα και Γιάννενα! Δεν τον βρίσκουν πουθενα... ΤΩΡΑ. Δήλωση του δικηγόρου του

Έφοδο στο σπίτι του Χρήστου Παππά έκανε η Ελληνική Αστυνομία.... Να θυμίσουμε ότι τα ίδια τους είχε κάνει και στις πρώτες συλλήψεις και αφού απέτυχαν να τον βρούν εμφανίστηκε μετά από μέρες μόνος του στην ΓΑΔΑ...Πέντε αστυνομικοί της Ασφάλειας μπήκαν στο σπίτι του, στο Παπάγου, με ένταλμα για να διαπιστώσουν ότι δεν βρίσκεται σε αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε εξέλιξη έρευνες σε άλλα τέσσερα σπίτια: δύο βρίσκονται στην Αθήνα και τα άλλα δύο στα Γιάννενα.  Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αναζητείται προκειμένου να οδηγηθεί και αυτός, αρχικά στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και ακολούθως στο σωφρονιστικό κατάστημα. 
ΤΩΡΑ:Δήλωση του δικηγόρου του: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ

Την πρόθεσή του να μην εμφανιστεί ενώπιον των διωκτικών αρχών τουλάχιστον προς το παρών εκφράζει ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, μέσω του συνηγόρου του Περικλή Σταυριανάκη.

Ο δικηγόρος αναφέρει πως ο Χρήστος Παπάς, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών, έκανε την επιλογή, σε αυτή τη φάση, να μην εμφανιστεί, διότι «θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή πριν φτάσει η υπόθεση στο Εφετείο, οπότε και θα δικαστεί εκ νέου η υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive