Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Φρίκη: Εκδόθηκε η Κ.Υ.Α. για τον υποχρεωτικό περιορισμό !!! – Ο Χαρδαλιάς θα αποφασίσει σε ποιες φυλακές θα μας στέλνουν -Φύγετε από τη χώρα φασίστες !!! – ΦΩΤΟ. Διαδώστε το παντού !!!


Είναι που μου έλεγαν διάφοροι, καλόπιστοι και -κυρίως- κακόπιστοι, ότι ήμουν υπερβολικός, ότι τρομοκρατώ τον κόσμο, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αρπάξουν εμάς ή τα παιδιά μας και να μας κλείσουν σε δομές....

Εγώ έκανα γνωστό τον νόμο 4682/2020. Για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, την υποχρεωτική νοσηλεία και φαρμακευτική αγωγή και τον υποχρεωτικό περιορισμό όλων μας ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις.

Τα παρακρατικά ελληνικά hoaxes είχαν βγάλει -κατά την ελεεινή πρακτική τους- “ψευδείς ειδήσεις” και “παραπληροφόρηση” τη νομική ανάλυση που είχα κάνει για την νομοθετημένη δυνατότητα της κυβέρνησης να μας παίρνει με τη βία και να μας φυλακίζει σε ιδιωτικές δομές.

Και να που τώρα έρχεται η κυβέρνηση, δια των υπουργών Σκυλακάκη, Γεωργιάδη, Χρυσοχοΐδη, Βρούτση, Κικίλια και Θεοδωρικάκου, να ολοκληρώσει το έγκλημα και να εκδώσει στις 26 Σεπτεμβρίου την ΚΥΑ για τον υποχρεωτικό περιορισμό μας σε ιδιωτικές δομές (“χώρους φιλοξενίας” & “καταλύματα απομόνωσης”…)

ΦΕΚ 4138/Β/26-9-2020

Μέτρα προσωρινού περιορισμού επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19.

2.Την από 25.9.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

3.Τη συνδρομή επιτακτικών λόγων δημοσίου συμφέροντος, ενόψει των επιδημιολογικών δεδομένων, που καθιστά αναγκαίο τον προσωρινό περιορισμό προσώπων επιβεβαιωμένων θετικών (ασυμπτωματικών ή με ήπια συμπτώματα) κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19, που δεν χρήζουν εισαγωγής σε δημόσιο νοσοκομείο ή περαιτέρω νοσηλείας, σε χώρους φιλοξενίας προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

4.Την υπό στοιχεία Β1,Β2/οικ.59623/25.9.2020 βεβαίωση της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με την οποία η έκδοση της παρούσας απόφασης δεν προκαλεί δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, αποφασίζουμε:

 

Άρθρο μόνο

1.Τον προσωρινό περιορισμό για δεκατέσσερις (14) ημέρες, επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19, των ακόλουθων κατηγοριών:

α) προσώπων που στερούνται μόνιμης κατοικίας στην ελληνική επικράτεια,

β) προσώπων που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας και

γ) προσώπων που ανήκουν σε πολυπληθείς οικογένειες και δεν έχουν τη δυνατότητα απομόνωσής τους, τα οποία είναι ασυμπτωματικά και δεν χρήζουν εισαγωγής ή περαιτέρω νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας από την περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού COVID-19 στην ελληνική Επικράτεια, κατά τα αναφερόμενα στην από 25.9.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

2.Το μέτρο της παρ. 1 υλοποιείται σε χώρους φιλοξενίας (καταλύματα απομόνωσης), οι οποίοι ορίζονται με πράξεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και λειτουργούν υπό την εποπτεία και μέριμνα αυτής. Την υγειονομική παρακολούθηση των ανωτέρω συντονίζει και επιμελείται το Υπουργείο Υγείας με τη σύμπραξη του ΕΟΔΥ.

3.Τα αρμόδια όργανα δύνανται, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, να ορίζουν ως χώρο επιβολής του μέτρου της παρ. 1 των επιβεβαιωμένων (ασυμπτωματικών ή με ήπια συμπτώματα) κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 και οποιονδήποτε άλλον εκ των προβλεπόμενων χώρων της περ. ε' της παρ. 2 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α' 42), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4682/2020 (Α' 76).

4.Για την εφαρμογή του περιορισμού της παρ. 1 ο θεράπων ιατρός εκδίδει εξιτήριο, συντάσσοντας σχετικές οδηγίες για το επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα κορωνοϊού COVID-19, που δεν χρήζει εισαγωγής σε δημόσιο νοσοκομείο ή περαιτέρω νοσηλείας και εφόσον εμπίπτει στις κατηγορίες επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων της παρ. 1 ενημερώνει το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β), το οποίο αναλαμβάνει το συντονισμό της μεταφοράς του επιβεβαιωμένου θετικού (ασυμπτωματικού ή με ήπια συμπτώματα) κρούσματος σε κατάλυμα απομόνωσης.

5.Στα πρόσωπα που παραβιάζουν το μέτρο της παρούσας, χωρίς να θίγονται οι προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις, επιβάλλεται για κάθε παράβαση, με αιτιολογημένη πράξη της αρμόδιας αρχής κατά την έννοια της περ. (α) της παρ. 1 του άρθρου εικοστού τρίτου της από 14.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α' 64) και διοικητικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ. Στις αρμόδιες αρχές και τα όργανα ελέγχου της εφαρμογής των κατεπειγόντων μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού COVID- 19, σύμφωνα με το άρθρο εικοστό τρίτο της από 14.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, παρέχονται όλα τα αναγκαία στοιχεία για την εφαρμογή της παρούσας, τηρουμένης σε κάθε περίπτωση της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα πρόστιμα εντάσσονται ως δημόσια έσοδα (ν.δ. 356/1974, Α' 90) στον Αναλυτικό Λογαριασμό Εσόδων (Α.Λ.Ε.) 1560989001 «Λοιπά πρόστιμα και χρηματικές ποινές».

6.Ο περιορισμός της παρούσας ισχύει για τα επιβεβαιωμένα θετικά (ασυμπτωματικά ή με ήπια συμπτώματα) κρούσματα κορωνοϊού COVID-19 κατά το χρονικό διάστημα από 26.9.2020 έως και 31.12.2020.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ -

ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ -

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ - ΥΓΕΙΑΣ -

ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ

Στην κατάπτυστη απόφαση, που θα τη ζήλευαν τα αποκρουστικότερα απολυταρχικά και φασιστικά καθεστώτα των σκοτεινότερων περιόδων της παγκόσμιας ιστορίας, η οποία εκδόθηκε κατόπιν της από 25.9.2020 εισήγησης της παρέας του Τσιόδρα και του Σύψα, προβλέπεται ότι θα αρπάζουν εμάς και τα παιδιά μας, όταν βρεθούμε θετικοί στο τεστ, ακόμη και αν είμαστε ασυμπτωματικοί.

Το μέτρο ισχύει για όσους δεν έχουν μόνιμη κατοικία και για τα πρόσωπα που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας.

Για εμάς και τα παιδιά μας τίθεται μία μόνο προϋπόθεση:

Να ανήκουμε σε πολυπληθείς οικογένειες. Φυσικά, δεν ορίζεται ο ελάχιστος αριθμός μελών. Επομένως είναι στο χέρι τους να ορίσουν πότε μία οικογένεια είναι πολυπληθής.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, δηλαδή ο Χαρδαλιάς, θα αποφασίζει ποιες δομές θα είναι αυτές οι φυλακές, οι οποίες θα λειτουργούν υπό την εποπτεία του.

Ο “θεράπων ιατρός” (σε μία παντελώς αόριστη περιγραφή της παραγράφου 4 του άρθρου μόνου της ΚΥΑ), θα δίνει οδηγίες για το επιβεβαιωμένο “κρούσμα”, που δεν θα χρήζει νοσηλείας ή περαιτέρω νοσηλείας, και θα ενημερώνει το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το οποίο θα αναλαμβάνει τον συντονισμό της μεταφοράς, της δικής μας ή του παιδιού μας, σε “κατάλυμα απομόνωσης” που θα έχει ορίσει ο Χαρδαλιάς.

Εννοείται ότι το ΕΚΑΒ που θα έρθει δεν θα μας παρακαλέσει. Αν χρειαστεί θα ζητήσει τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Εάν παραβιάσουμε το μέτρο, εκτός από την προβλεπόμενη στον νόμο 4682/2020 ποινή φυλάκισης έως 2 χρόνια, προσέθεσαν και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Καταλάβατε τώρα γιατί φώναζα τόσο καιρό και πόσο δίκιο είχα; Είδατε να το λένε πουθενά στις ειδήσεις ή να το παίζουν στις τηλεοράσεις;

Όχι. Και πάλι όχι, όπως τότε: Όπως δηλαδή είχαν αποκρύψει και τον ίδιο τον 4682/2020.

Οπότε τώρα είναι όλα έτοιμα. Μπορούν άμεσα να προχωρήσουν στην πρώτη απόπειρα εφαρμογής.

-Ελληνίδες & Έλληνες: Ξεσηκωθείτε!!!

-Προς ΕΚΑΒ και Ελληνική Αστυνομία: Είναι η δική σας ώρα!!! Η ιστορία γράφει. Τους πολιτικούς -όλους, και όχι μόνο τους κυβερνώντες- τους γράφει ήδη με μαύρα γράμματα. Τους εισηγητές γιατρούς, και αυτούς με τα ίδια γράμματα:

Εσάς, σας περιμένει. Εσείς θα αποφασίσετε με τι χρώμα θα σας γράψει.

Εδώ η ΚΥΑ:

https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-d1a-gp-oik-59624.html

nikosantoniadis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive