Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Χρυσή Αυγή: Στα χέρια της Αστυνομίας Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. ΒΙΝΤΕΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση οδηγήθηκαν με αυτοκίνητα της αστυνομίας τρεις από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, και συγκεκριμένα οι:... Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.  Και οι τρεις είχαν παραδοθεί από μόνοι τους νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας, από όπου μεταφέρθηκαν με τζιπ στη γενική αστυνομική διεύθυνση στους Αμπελόκηπους.  Στη ΓΑΔΑ επίσης βρίσκονται ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης και ο Γιάννης Καζαντζόγλου,ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα.Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Έχει οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive