Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Στέφανος Ξενάκης: Η διαδρομή από την αφωνία μέχρι τη συγγραφή ενός best seller


Κάθε άνθρωπος που συναντάμε κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι να του λείπει, κάτι που τον κάνει να χαίρεται βαθιά, να γελάει δυνατά ή να λυπάται... Στη σειρά HUMAN podcast, η Ανδρονίκη Τσατσαρώνη αναζητά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα, πάθη κι επιλογές που καθόρισαν την πορεία τους.

Ο Στέφανος Ξενάκης οφείλει την μεγάλη εκδοτική επιτυχία των βιβλίων του (κυρίως, μάλλον) στη βαθιά του πίστη ότι η ζωή από μόνη της είναι «Δώρο».

Ωστόσο, χρειάστηκαν σχεδόν 50 χρόνια μέχρι να φτάσει σε αυτή τη συνειδητοποίηση. Μετατρέποντας σταδιακά την αγωνιώδη προσπάθειά του για αποδοχή σε αναζήτηση της προσωπικής του αλήθειας κι εσωτερικής χαράς, αποφάσισε να γίνει ρεπόρτερ απλών καθημερινών στιγμών και καλών ιστοριών.

Τον Μάιο του 2018 είδε τελικά το πρώτο ολόδικό του «τετράδιο θαυμάτων» με το χαρακτηριστικό εξώφυλλο, να τοποθετείται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

Από την πρώτη κυκλοφορία μέχρι και σήμερα «Το Δώρο» έχει πουλήσει περισσότερα από 80.000 αντίτυπα.

«Κάθε μέρα είναι ένα Δώρο. Να το ανοίγεις. Μην το πετάς. Η Ζωή η ίδια είναι Δώρο. Να τη ζεις. Μην την προσπερνάς».

Πάτα play και άκουσε το podcast:

Ακούστε τα podcast του Sputnik Ελλάδα εδώ ή βρείτε τα εύκολα κάνοντας subscribe/follow: SOUNDCLOUDGoogle PodcastsApple Podcasts.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive