Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ κοροϊδοϊός έστειλε στον τάφο τον 41χρονο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ. ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ “ΚΑΙΕΙ” ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!

Σοκ και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η είδηση ότι αυτοκτόνησε το πρωί ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, όπου τις προηγούμενες μέρες εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού σε δυο εργαζόμενους και μια γερόντισσα. Ο 41χρονος Δημήτρης Καμπανάρος έδωσε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα μέσα στο σπίτι του.... Όπως είχε αναφέρει ο αυτόχειρας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο ΕΟΔΥ είχε κάνει τεστ στον οίκο ευγηρίας στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου είχε πρόσφατα κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε με την οποίο εξηγεί τους λόγους που διέπραξε το απονενοημένο διάβημα. Ένα σημείωμα που “καίει” το υπουργείο Υγείας. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται και τυπικά από την Αστυνομία αφού όλα δείχνουν πως πρόκειται καθαρά για αυτοχειρία.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, στο οποίο εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού, με τον οίκο ευγηρίας να ενημερώνει για το θλιβερό γεγονός.

To γηροκομεία «Νέα Θάλπη» με ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook αναφέρει: «Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, η ψυχή της Νέας Θάλπης.

Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες του στη Νέα Θάλπη, αισθανόμαστε βαθύτατη οδύνη για τον αδόκητο χαμό του.

Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας.

Tο κενό που αφήνει πίσω του δεν αναπληρώνεται...».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα, ενώ βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα. Οι συγγενείς των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο γηροκομείο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό του Δημήτρη Καμπανάρου. Συγγενής φιλοξενούμενου αναφέρει ότι όταν του τηλεφωνούσε για να μάθει πώς είναι ο οικείος του και εκείνος δεν μπορούσε να απαντήσει, τον καλούσε πάντα πίσω για να τον ενημερώσει. Από χθες, όπως λέει, ο 41χρονος δεν απαντούσε ούτε σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα. Αυτό ήταν κάτι που τον προβλημάτισε γιατί δεν είχε συνηθίσει σε τέτοια αντιμετώπιση. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση και στον Δήμο Αγίου Στεφάνου. Όλοι κάνουν λόγο για μια πολύ γνωστή οικογένεια που φημιζόταν για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπειά της. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στην τοπική κοινωνία ακούγεται ότι ο 41χρονος είχε ζητήσει από τους συγγενείς του να μείνει για λίγο μόνος, προφανώς για να αποφορτιστεί από την πίεση των τελευταίων ημερών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive