Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Σάλος στην Ιταλία: Καθηγητής χτυπάει 15χρονο μαθητή επειδή δεν ήθελε να φορέσει μάσκα. Η βίαιη πράξη του εκπαιδευτικού καταγράφηκε σε βίντεο από άλλα παιδιά της τάξης

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media έχει προκαλέσει σάλο στην Ιταλία, καθώς ένας καθηγητής χτυπάει μαθητή που δεν ήθελε να φορέσει μάσκα...

Σύμφωνα με την Corriere Della Sera, η οποία αναπαράγει το επίμαχο βίντεο, ένας δάσκαλος σε σχολείο στο Σαλέρνο χτυπάει μαθητή επειδή ο 15χρονος μαθητής αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα του. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη (7/10) και το βίντεο τράβηξαν συμμαθητές του παιδιού.

«Κάνεις λάθος κι εγώ επίσης κάνω λάθος», αυτά είναι τα λόγια του καθηγητή που ακούγονται στο βίντεο, ενώ ο ίδιος δάσκαλος χτυπάει τον δεκαπεντάχρονο μαθητή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ιταλικό Μέσο, το αγόρι διαμαρτυρήθηκε επειδή δεν ήθελε να φορέσει τη μάσκα στην τάξη και ο καθηγητής τον χτύπησε.

Οι μαθητές λένε ότι το επεισόδιο θα είχε προκύψει από τη συζήτηση μεταξύ του μαθητή και του δασκάλου σχετικά με το εάν θα φορούν ή όχι τη μάσκα για τον κορονοϊό στην τάξη.

Ο μαθητής φέρεται να υποστήριζε ότι η μάσκα δεν είναι υποχρεωτική εάν τηρείται η απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive