Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Εκαναν την ΑΟΖ .. "λάστιχο". Απο τα 12 νμ στα 6,5 τώρα στα 6 και βλέπουμε. Κυνική ομολογία Γεραπετρίτη: Παρέδωσαν εθνική κυριαρχία κρυφά από τον Ελληνικό λαό; (Βίντεο)


 Ομολογία Γεραπετρίτη: Παρέδωσαν εθνική κυριαρχία μέσα από την τηλεόραση με τον υπουργό επικρατείας κύριο Γεραπετριτη να λέει ότι η κόκκινη γραμμή στο Καστελλόριζο είναι στα 6 ναυτικά μίλια...

Η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη στα χνάρια του μέντορά του Κώστα Σημίτη δημιουργεί καταστάσεις που μας οδηγούν σε νέα Ιμια. Το ότι η Ελλάδα περιορίζεται στα 6 ναυτικά μίλια είναι η πάγια απαίτηση της Τουρκίας εδώ και δεκατίες, από πότε η Ελληνική Κυβέρνηση υιοθετεί τις Τουρκικές απαιτήσεις;

Οι «κόκκινες γραμμές» για την Ελλάδα «έχουν να κάνουν με τον σεβασμό της εθνικής κυριαρχίας» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, αναφερόμενος στις τουρκικές ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και ερωτηθείς σχετικά με το ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές», ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε ότι «έχουμε αποδείξει την επιχειρησιακή μας ετοιμότητα. Η κόκκινη γραμμή είναι η εθνική κυριαρχία, και όταν λέμε εθνική κυριαρχία εννοούμε αυτονοήτως τα εθνικά χωρικά ύδατα τα οποία σήμερα είναι προσδιορισμένα στα έξι ναυτικά μίλια»

Ο Κώστας Γρίβας καθηγητής γεωπολιτικής της Σχολής Ευελπίδων το έχει πει ξεκάθαρα: “Η επέκταση στα 12 νμ δεν είναι απλώς δικαίωμα είναι υποχρέωση της χώρας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive