Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Εγγύηση ανώτερης ποιότητας σε σύγκριση με τα απλά tv box Περισσότερα από 5.000 σπίτια βλέπουν τα πάντα δωρεάν χωρίς καμία συνδρομή. -Εσείς;



Πολλές δεκάδες χιλιάδες είναι τα άτομα που εγκαταλείπουν τις συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης στην χώρα μας εδώ και 3 χρόνια περίπου. Με του βασικότερους λόγους να είναι τα υψηλά πάγια που ζητούν οι εταιρείες, αλλά και το περιορισμένο πλέον περιεχόμενο που παρέχουν....  Ως αποτέλεσμα αυτής της ακολουθίας η οποία είναι φυσικά παράγωγο της διαρκής οικονομική κρίσης που βιώνει η χώρα μας. Oι εταιρείες έχουν χάσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ έσοδα και οι τηλεθεατές καλούνται να ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις και τρόπους ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Εδώ και δύο χρόνια περίπου η δημοφιλέστερη λύση είναι τα λεγόμενα "κουτιά τηλεόρασης".  Ολοένα και περισσότεροι και ειδικά οι πιο εξοικειωμένοι χρήστες του διαδικτύου εδώ και αρκετό καιρό αγοράζουν αυτά τα κουτιά, τα οποία είναι Androit Tv Box και τα χρησιμοποιούν ώστε να έχουν ότι περιεχόμενο θέλουν στην τηλεόρασή τους. Μάλιστα κάποιοι ποιο τολμηροί προσφεύγουν ακόμα και σε πειρατικές λύσεις, αφού είναι διατεθειμένοι να  πληρώνουν ελάχιστα πάγια σε διάφορους σέρβερς και να παίρνουν άμεσα πρόσβαση σε προγράμματα συνδρομητικών υπηρεσιών ακόμα και αν παρανομούν.

Aς δούμε λίγα από τα πλεονεκτήματα του νεότερου και πιο πλήρης Android Tv Box που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά:

Βασικό πλεονέκτημα είναι ότι δίνει την δυνατότητα σε κάθε χρήστη να δεί LIVE σχεδόν όλους τους αγώνες που υπάρχουν σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μέσα από δεκάδες εφαρμογές που παρέχουν αυτή την δυνατότητα σε ποιότητα εικόνας έως και 4Κ αλλά ταυτόχρονα να βλέπει και όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου αλλά και όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από όλο το αθλητικό γίγνεσθαι όπως formula1, moto gp, box, mma, rally και χιλιάδες κανάλια από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα . 

Δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές που δίνουν την δυνατότητα να βλέπετε ταινίες που μπορεί να βγήκαν στους κινηματογράφους μόλις ένα μήνα πρίν και μάλιστα τις περισσότερες από αυτές με ελληνικούς υπότιτλους. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές σε LIVE χρόνο πρώτης μετάδοσης και να μην περιμένετε πότε θα έρθει στην Ελλάδα το επεισόδιο. 

Τρίτο μεγάλο πλεονέκτημα του Androit Tv Box είναι οι πολλές επιλογές για παιδιά. Μπορείτε να δείτε παιδικά αλλά ταυτόχρονα να κατεβάσετε ότι παιχνίδι θέλετε από το Play Store και να το απολαύσετε οικογενειακός. 

Φυσικά ένα επιπλέον μεγάλο πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι έχει λογισμικό Android αλλά και ότι διαθέτει Play Store. Συνεπώς έχετε όλες τις δυνατότητες ενός  Η/Υ ή ενός κινητού τηλεφώνου στην τηλεόρασή σας, εκτός από όλα τα παραπάνω.

Η συγκεκριμένη συσκευή μάλιστα δεν έχει κανένα πάγιο ποτέ λόγο της φύσης του λογισμικού της και δεν μπορεί να κλειδώσει η χρήση της από καμία εταιρεία που το πουλάει.

Επίσης αν αναλογιστεί κάποιος ότι τα πάγια για συνδρομητικές υπηρεσίες τηλεόρασης κάθε χρόνο βγαίνουν περίπου 500€ + το κόστος εγκατάστασης + την ελάχιστη δέσμευση συμβολαίου τότε δικαιολογημένα ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν την λύση του Android tv Box.

Μπορείτε να βρείτε εδώ το καλύτερο ίσως Android Tv Box που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά με τετραπύρηνα επεξεργαστή, 4Gb ram kai 64 Rom και Android 9.1 και να απολαύσετε τις δυνατότητές του στην τηλεόρασή σας άμεσα.

https://lamazi.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b9%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1/androit-smart-tv-box-plus/

Crazy Napo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive