Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΩΪΜΕ !! Και τώρα που θα βρει δουλειά η Μέρκελ; «Λουκέτο» στο γερμανικό Pascha - Από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής της Ευρώπης.ΦΩΤΟ

«Λουκέτο» στο γερμανικό Pascha - Από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής της Ευρώπης
Ένας από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής στην Ευρώπη, το περιβόητο Pascha, στην Κολωνία της ανατολικής Γερμανίας, χρεοκόπησε, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα...

«Είμαστε στο τέλος», δήλωσε ο διευθυντής του οίκου ανοχής Άρμιν Λόμπσαϊντ στην εφημερίδα Express.

Ο Λόμπσαϊντ είπε στην Express ότι ο οίκος ανοχής χρησιμοποίησε όλα τα χρηματικά του αποθέματα κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης της πορνείας στην περίοδο της πανδημίας.
Το Pascha λειτουργεί σε ένα κτίριο 11 ορόφων και έχει προσωπικό 60 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων μασέρ και μαγείρων. Υπό κανονικές συνθήκες, 120 ιερόδουλες εργάζονται μόνες τους, αναφέρει η εφημερίδα.
Το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, όπου βρίσκεται η Κολωνία, απαγόρευσε την πορνεία πριν από πέντε μήνες σε μια προσπάθεια να καμφθεί η εξάπλωση της νόσου COVID-19.
O Λόμπσαϊντ άσκησε κριτική στις αρχές του κρατιδίου γιατί δεν ήταν ξεκάθαρες ως προς το πότε θα αίρονταν οι απαγορεύσεις.
Λουκέτο» στον μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Ευρώπης | in.gr
«Δεν μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμό έτσι. Θα μπορούσαμε ίσως να αποτρέψουμε την χρεοκοπία με τη βοήθεια των τραπεζών αν είχαμε την διαβεβαίωση ότι οι δραστηριότητες θα ξεκινούσαν στις αρχές τις επόμενης χρονιάς», ανέφερε στην εφημερίδα.
Pascha Nightclub Köln - Home | Facebook
Οργανώσεις εκδιδόμενων ατόμων προειδοποιούν ότι το κλείσιμο οίκων ανοχής είναι πιθανό να οδηγήσει στην παράνομη πορνεία, εκθέτοντας τις γυναίκες σε μεγαλύτερους κινδύνους εκμετάλλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive