Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

IΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. Κοινή ανακοίνωση 31 Κλεφτο ΜΚΟ για τη Μόρια: Άμεση μεταφορά των ανθρώπων στην ενδοχώρα, οπότε δεν θα απελαθούν ΠΟΤΕ !!


Τόσο απλά. ΚΑΙΜΕ το νησί απο όπου ΜΠΟΡΟΥΝ να απελαθούν και τους πάμε στην ενδοχώρα απ`όπου ΔΕΝ θα απελαθούν -σύμφωνα με τον νόμο- ΠΟΤΕ!! Μετά την πυρκαγιά στη Μόρια, οι κλεφτο ΜΚΟ ζητούν τη διασφάλιση αξιοπρεπούς στέγασης των περίπου 12.500 άστεγων λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα !! και την άμεση αποσυμφόρηση των νησιών....
 Τριάντα μία οργανώσεις σε κοινό τους κείμενο καλούν να «επικρατήσει η λογική και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έναντι της βίας». 
Προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί στη μεταφορά ευάλωτων ομάδων, μεταξύ των οποίων τα ασυνόδευτα παιδιά, οι έγκυες γυναίκες, τα άτομα με αναπηρία, τα άτομα με ιατρικές και ψυχικές παθήσεις και οι ηλικιωμένοι, συνεχίζουν. 
Ειδικότερα, στα άτομα που έχουν διαγνωστεί με Covid-19, θα πρέπει να δοθεί ασφαλής στέγαση για το διάστημα της καραντίνας, όπως και πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και νοσηλεία, εάν είναι απαραίτητο. 
Οι Γιατροί του Κόσμου υπενθυμίζουν, πως η φωτιά που κατέκαψε την Μόρια χθες το βράδυ δεν είναι η πρώτη. Οι εγκαταστάσεις της Μόριας έχουν κατ' επανάληψη καεί μερικώς, «αποδεικνύοντας στην πράξη την ακαταλληλότητα της εγκατάστασης και των μέτρων ασφάλειας και προστασίας».
«Χωρίς συνεκτικές πολιτικές για την υποδοχή και το άσυλο, παρόμοιες τραγωδίες θα συνεχίσουν να συμβαίνουν επιβεβαιώνοντας με τον χειρότερο τρόπο την αναποτελεσματικότητα των πολιτικών αποτροπής που εφαρμόζονται από την έναρξη της αυτής της κρίσης», υπογραμμίζει η οργάνωση, η κινητή ιατρική μονάδα της οποίας βρίσκεται έξω από το κέντρο της Μόριας αυτή την στιγμή, συντρέχοντας στις προσπάθειες εντοπισμού τυχόν θυμάτων και στην εκτίμηση των νέων αναγκών, ενώ οι Γιατροί του Κόσμου στην Αθήνα προετοιμάζουν έκτακτη αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικού υλικού στο νησί.
Επίσης, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών (ΕΦΜ) αναφέρει, ότι για τη φωτιά στη Μόρια, «την ηθική ευθύνη φέρουν τόσο οι ελληνικές κυβερνήσεις όσο και σύσσωμη η Ευρωπαϊκή Ένωση, με την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθούν». Οι επανειλημμένες εκκλήσεις τα τελευταία χρόνια από την κοινωνία των πολιτών για αποσυμφόρηση της Μόριας πέφτουν στο κενό, σημειώνει το ΕΦΜ και προσθέτει, ότι «αντ' αυτού ακολουθείται μια αντιμεταναστευτική πολιτική με ακραίες φωνές». 
Παράλληλα, επισημαίνει, όσοι έχουν καταφέρει να πάρουν άσυλο και διώχθηκαν από τις δομές ή τα διαμερίσματα όπου φιλοξενούνταν «συνωστίζονται" στην πλ. Βικτωρίας, όπου τους περιμένουν αστυνομικές κλούβες και αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες οι οποίοι μεταφέρονται από την μία δομή/φυλακή στην άλλη».
Η Αντριάνα Τιντόνα (Adriana Tidona), ερευνήτρια Μετανάστευσης στη Διεθνή Αμνηστία, δήλωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, «αυτή η τραγωδία έρχεται σε συνέχεια των ανησυχητικών ειδήσεων ότι τουλάχιστον 35 αιτούντες/ούσες άσυλο βρέθηκαν θετικοί/ές στον κορονοϊό στη Μόρια, όπου η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι αδύνατη και οι συνθήκες υγιεινής εξαιρετικά ακατάλληλες. Η ελληνική κυβέρνηση έθεσε ολόκληρο τον καταυλισμό σε καραντίνα, αν και ένα τέτοιο μέτρο δεν μπορεί να εφαρμοστεί στον καταυλισμό με πλήρη σεβασμό των βασικών δικαιωμάτων των ανθρώπων, λόγω των συνθηκών διαβίωσης των χιλιάδων κατοίκων που είναι εκτεθειμένοι στο ξέσπασμα της πανδημίας».
Παράλληλα, υπογραμμίζει, ότι «οι επικίνδυνες πολιτικές της ΕΕ έχουν οδηγήσει σε απαράδεκτα υπερπλήρεις και άθλιες συνθήκες διαβίωσης», καθώς ο καταυλισμός στεγάζει τέσσερις φορές περισσότερους ανθρώπους από τη χωρητικότητα για την οποία είχε σχεδιαστεί.

5 σχόλια:

  1. αγαπητοι φιλοι δεν απασχολει κανεναν,
    εκ.''ελληνες'' παρακολουθουν τηλεσκουπιδια και δεν τους καιγεται καρφι που η χωρα χανεται,αφελληνιζεται,ισλαμοποιειται,διαλυεται ο εθνικος και κοινωνικος ιστος κλπ...:

    Downtown Athen-istan.Not a single Greek word is heard for miles.

    https://twitter.com/thedukeoriginal/status/1303041158415814660 (ολες οι φυλες του κοσμου,η αθηνα δεν θυμιζει πλεον σε τιποτα ελληνικη πολη εχει μετατραπει σε εναν λαθροαχταρμα...οι ελληνες εχουν χασει στην ουσια την πρωτευουσα τους)

    Οργανωμένη παραλία στο κέρας της Αφρικής

    https://twitter.com/akrokentrwos/status/1303231208629952513 (· → αφελληνισμος - αφρικανοισλαμοποιηση παντου,τωρα και στις παραλιες που απεικονιζουν το ζωφερο μελλον(ουσιαστικα εχει ηδη φτασει)της Ελλαδας,λιγοστευουν ολο και περισσοτερο οι ελληνες και τα ελληνοπουλα)

    Αυτός με το μπλουζάκι "Πακιστανικός στρατός" ήρθε πρόσφυγας εδώ, επειδή υφίστατο διώξεις στο Πακιστάν

    https://twitter.com/KaravitisGeorge/status/1303265259009044480 ( ·→ για να καταλαβετε ποιους και τι ωρολογιακες βομβες μας εχουν φυτεψει μεσα στην πατριδα μας οι αθλιοι πολιτικαντηδες μας στο εσωτερικο της χωρας,αλλα και που μας σπρωχνουν,τα λεγαμε και τα φωναζαμε για τον λαθροεποικισμο και τις συνεπειες του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο ΚΥΤ «Αγία Ελένη» στα Ιωάννινα

    https://www.pronews.gr/ygeia/913297_ena-thetiko-kroysma-koronoioy-sto-kyt-agia-eleni-sta-ioannina

    ''Ακόμα ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού εμφανίστηκε στο ΚΥΤ των Ιωαννίνων, όπου μετά τα δύο πρώτα κρούσματα που αναφέρθηκαν, εντοπίστηκαν επτά ακόμη.Τα επτά καταγράφηκαν από τα 50 δείγματα που είχαν ληφθεί στη διάρκεια της μέρας και αναλύθηκαν από το Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.Μάλιστα υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι ορισμένοι είχαν πολύ συχνές επαφές και με αλλοδαπούς που διαμένουν στον καταυλισμό του Κατσικά.Η δομή θα παραμείνει σε καραντίνα, παρά τις αντιρρήσεις που έχουν διατυπωθεί καθώς θεωρείται επιβεβλημένη η ολοκλήρωση της ιχνηλάτησης και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.''

    Οι αλλοδαποί θέλουν νέα Συρία στη Λέσβο: «Στρατός» 1000 παράνομων μεταναστών επιτίθεται σε αστυνομικούς

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/913291_oi-allodapoi-theloyn-nea-syria-sti-lesvo-stratos-1000

    ''Η κατάσταση που επικρατεί στη Λέσβο αυτή τη στιγμή θυμίζει εξέγερση σε αραβική χώρα, σαν αυτές που έλαβαν χώρα σε Συρία & Λιβύη, καθώς «στρατός» 1000 παράνομων μεταναστών πραγματοποιεί αυτή την ώρα δολοφονικές επιθέσεις σε αστυνομικούς έχοντας ως ορμητήριο τη Μόρια.Είναι φανερό πλέον πως οι αλλοδαποί εφαρμόζουν τις «τεχνικές» που έμαθαν στις εμπόλεμες ζώνες της Μέσης Ανατολής σε ελληνικό έδαφος.Λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα των δύο νέων πυρκαγιών στις σκηνές του ΚΥΤ Μόριας, που αποτελειώνουν ότι δεν κάηκε χθες, περίπου χίλιοι παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν οργανωμένα με αυτοσχέδια όπλα στις αστυνομικές δυνάμεις.
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/913261_moria-nea-fotia-feygoyn-trehontas-oikogeneies
    Οι επιθέσεις σημειώνονται στην Παναγιούδα, στην περιοχή Καρά-Τεπέ στο ύψος του Φυτωρίου. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.Οι μετανάστες έχουν ανάψει φωτιές και έχουν καταλάβει το σημείο το οποίο χρησιμοποιούν ως ορμητήριο για να εξαπολύσουν τις επιθέσεις τους.
    Την ίδια στιγμή εκατοντάδες ή και χιλιάδες Τουρκμένοι, πολλοί από τους οποίους έχουν πολεμήσει στη Συρία με διάφορες ισλαμιστικές ομάδες, έχουν καταφύγει στα γύρω βουνά, δημιουργώντας τεράστια ζητήματα εθνικής ασφαλείας. Όπως γίνεται αντιληπτό αν κάποια «γειτονική χώρα» τους προμηθεύσει με όπλα, η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα βιώσει στο έδαφός της ισλαμικό αντάρτικο.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύβοια: Ψάχνουν Πακιστανό με κορωνοϊό που εξαφανίστηκε

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/913202_eyvoia-psahnoyn-pakistano-me-koronoio-poy-exafanistike

    ''Έναν Πακιστανό αγρότη από τη Νέα Λάμψακο που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αναζητούν οι αρχές και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.Μετά και την γνωστοποίηση του αποτελέσματος ο 38χρονος εξαφανίστηκε ενώ είχε φροντίσει να δώσει ψευδή στοιχεία και αριθμό τηλεφώνου στο κέντρο που έκανε το τεστ, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τον βρει.
    116 δειγματοληψίες έγιναν στο Κέντρο Υποδοχής της Ριτσώνας μετά και την εμφάνιση δύο κρουσμάτων πριν από 10 ημέρες. Σε τεστ υπεβλήθηκαν οι εργαζόμενοι, άνθρωποι του περιβάλλοντος των δύο κρουσμάτων και άλλοι πρόσφυγες που επιθυμούσαν.Η κυκλοφορία τους εκτός Κέντρου έχει απαγορευτεί ενώ σε 24ωρη βάση έξω από το κέντρο και περιμετρικά υπάρχουν αυτοκίνητα της αστυνομίας. Οι ανάγκες των διαμενόντων καλύπτονται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης στην Ελλάδα.''

    Moria Fire is as I said, an organized attempt by the illegal immigrants to break the quarantine and force the Greek government to transfer them to mainland Greece- 3 simultaneous fires- illegal immigrants attack the Fire Brigade- Videos of immigrants celebrating...Κάηκαν τα πάντα στη Μόρια – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λέσβος

    https://twitter.com/ANEMOI_1_/status/1303497979131764739
    http://amfipolinews.blogspot.com/2020/09/blog-post_32.html

    3 διμοιρίες ΜΑΤ μεταβαίνουν εκτάκτως στη Λέσβο: «Μαύρες επιχειρήσεις» από Τουρκμένους «πρόσφυγες» & πράκτορες της ΜΙΤ

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/913060_moria-treis-dimoiries-mat-metavainoyn-apo-tin-athina-sti (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντεο,τα φωναζαμε και τα λεγαμε οτι ο τζιχαντισμος,τουρκοφιλοι εθνικιστες κλπ... οχι μονο χτυπαει πλεον για τα καλα την πορτα μας,ηδη βρισκεται μεσα και διατρεχουμε τεραστιο κινδυνο)

    Εκατοντάδες αλλοδαποί (Τουρκμένοι;) «χάθηκαν» στα βουνά της Λέσβου: Οι Τούρκοι παρακολουθούσαν με UAV

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/913113_ekatontades-allodapoi-toyrkmenoi-hathikan-sta-voyna-tis (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντεο,τα φωναζαμε και τα λεγαμε οτι ο τζιχαντισμος,τουρκοφιλοι εθνικιστες κλπ... οχι μονο χτυπαει πλεον για τα καλα την πορτα μας,ηδη βρισκεται μεσα και διατρεχουμε τεραστιο κινδυνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόρια: Με τις «ευχές» της Κομισιόν μεταφέρονται αλλοδαποί στην ενδοχώρα...Έως αύριο η μεταφορά των 400 ασυνόδευτων από τη Μόρια στην ηπειρωτική Ελλάδα

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/913084_moria-me-tis-eyhes-tis-komision-metaferontai-allodapoi-stin

    ''Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη Μόρια, έπειτα από την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στο ΚΥΤ και η Κομισιόν για να δείξει τη «βοήθεια» της χρηματοδοτεί την μεταφορά 400 αλλοδαπών στην ενδοχώρα, αυτό ανακοίνωσε η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον.
    «Οι σκέψεις μου και η συμπόνια μου είναι στους ανθρώπους της Λέσβου και ειδικά στους μετανάστες και το προσωπικό που εργάζεται στη Μόρια. Είμαι σε επαφή με τον Έλληνα υπουργό και τις τοπικές Αρχές για τη φωτιά. Συμφώνησα ήδη για τη χρηματοδότηση σχετικά με την άμεση μεταφορά και διαμονή στην ενδοχώρα των 400 ασυνόδευτων παιδιών και εφήβων που έχουν απομείνει. Η ασφάλεια και η στέγη όλων των ανθρώπων στη Μόρια είναι προτεραιότητα» επισημαίνει η Ίλβα Γιόχανσον.

    "Το αργότερο μέχρι αύριο" θα γίνει η μεταφορά των 400 ασυνόδευτων ανήλικων που διέμεναν στο ΚΥΤ της Μόριας στην ηπειρωτική Ελλάδα, αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.Τη μεταφορά προανήγγειλε σήμερα το πρωί με ανάρτησή της στο Twitter η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, Ίλβα Γιόχανσον, η οποία ανέφερε ότι η Κομισιόν θα χρηματοδοτήσει την άμεση μεταφορά και διαμονή τους στην ενδοχώρα. Το συντονισμό της μεταφοράς και στέγασής τους έχει αναλάβει η Ειδική Γραμματεία Ασυνόδευτων Ανηλίκων του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
    Με τη μεταφορά των 400 μηδενίζεται ο αριθμός των ασυνόδευτων παιδιών που βρίσκονταν στη Μόρια. Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε χτες το υπουργείο Μετανάστευσης, ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο ένα τρίτο των παιδιών που βρίσκονταν στο ΚΥΤ τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ ο αριθμός των ασυνόδευτων παιδιών που διέμεναν εκτός ΚΥΤ στη Μόρια είχε ήδη μηδενιστεί. Συνολικά, ο αριθμός των ασυνόδευτων παιδιών στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης των νησιών μειώθηκε κατά 54% από τον Φεβρουάριο ως τον Αύγουστο 2020.''

    · → απο τα καμαρια τους ασυνοδευτους μαντραχαλους που κληρονομουμε ως χωρα,
    και να ειστε σιγουροι οτι θα επιβραβευτουν και με πολιτικο ασυλο(αν δεν εχει γινει ηδη) αντι της απελασης,ενα κρατος οπερετα που στην ουσια επιβραβευει τον εποικισμο και οδηγει την χωρα σε διαλυση

    · → με το ετσι γουσταρω κληρονομουμε πανω απο 5000 ασυνοδευτους μαντραχαλους στην πλειονοτητα ανω των 15-16 ετων(αυτα που δηλωνουν βεβαια αφου ο καθενας δηλωνει οτι ηλικια του καπνισει) απο πακισταν και αφγανισταν(οι υπολοιποι προερχονται απο μπαγκλαντες,αιγυπτος,κονγκο,μαροκο,αλγερια κλπ...),σε πρωτη φαση για ασυνοδευτους ανω των 14 ετων που δεν προερχονται απο εμπολεμες περιοχες θα επρεπε να ακολουθει αμεσα η απελαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλυφάδα: Επ’ αυτοφώρω σύλληψη τριών αλλοδαπών διαρρηκτών (φώτο)

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/913055_glyfada-ep-aytoforo-syllipsi-trion-allodapon-diarrikton

    ''Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται μια σπείρα αλλοδαπών που ρήμαζε σπίτια στα νότια προάστια τον τελευταίο καιρό.Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τα ξημερώματα τρεις αλλοδαπούς... επί τω έργω. Πιο αναλυτικά, ένας 35χρονος επιχειρούσε να διαρρήξει την κεντρική πόρτα εισόδου πολυκατοικίας, με δύο συνεργούς ηλικίας 50 και 51 ετών να έχουν χρέη τσιλιαδόρου μέσα σε όχημα. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από την περιπολία της ΕΛ.ΑΣ., ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.Όπως προέκυψε κατά την προανάκριση, πρόκειται για τα μέλη μίας από τις πιο δραστήριες σπείρες διαρρηκτών, όπου από τα τέλη Ιουνίου είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον 25 «χτυπήματα» σε οικείες και αποθήκες, δρώντας μεθοδικά και εναλλάσσοντας τη σύνθεση των μελών της.

    Ως προς τον τρόπο δράσης, τα μέλη της σπείρας εισέρχονταν σε πολυκατοικίες περιοχών των νοτίων προαστίων, παραβιάζοντας με χρήση πλαστικής κάρτας τις κεντρικές θύρες εισόδου αυτών. Στη συνέχεια, κατευθύνονταν στο χώρο όπου βρίσκονταν οι αποθήκες, παραβιάζοντας τις θύρες αυτών είτε με διαρρηκτικά εργαλεία και αφαιρούσαν διάφορα αντικείμενα.Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων καθώς και οικιακά σκεύη, εργαλεία και άλλα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει από αποθήκες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 35χρονος έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.''

    → και φυσικα δεν απελαθηκαν ποτε ενω ηταν σεσημασμενοι/ειχαν αποφυλακιστει κλπ... και μιλαμε για σοβαρες και σκληρες παραβατικες και κακουργηματικες πραξεις

    Συνελήφθη στη Μύκονο ηγετικό μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (φώτο)

    https://www.pronews.gr/mykonos/asfaleia/913137_synelifthi-sti-mykono-igetiko-melos-kyklomatos-diakinisis-narkotikon-foto

    ''Άντρες της υποδιεύθυνσης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με λιμενικούς του νησιού, συνέλαβαν στη Μύκονο ηγετικό μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, κεταμίνης, MDMA, ναρκωτικών δισκίων ecstasy, καθώς και το χρηματικό ποσό των 180.000 ευρώ.Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 37χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη και 35χρονος ημεδαπός, ύστερα από συναλλαγή με τον 37χρονο.Στην κατοχή του 37χρονου και κατόπιν έρευνας τόσο σε όχημα που χρησιμοποιούσε όσο και σε δύο σπίτια στη Μύκονο όπου διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
    μισό κιλό κοκαΐνης, 432 γραμμάρια MDMA, 8,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 2,2 κιλά κατεργασμένης κάνναβης, 166 γραμμάρια κεταμίνης, 61 γραμμάρια tucibi, περίπου 1.400 ναρκωτικά δισκία ecstacy, 62,1 γραμμάρια τρίμματος ναρκωτικού δισκίου, πιστόλι, γεμιστήρας με φυσίγγια, ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, δοσομετρητές και το ποσό των 180.100 ευρώ, σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο επιβατικά οχήματα που χρησιμοποιούσε ο 37χρονος ως μέσα απόκρυψης, αποθήκευσης και μεταφοράς ναρκωτικών ποσοτήτων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive