Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Δήλωση «ΣΕΙΣΜΟΣ» για την μάσκα: Δεν ξέρω τι ισχύει, αλλά πρέπει να υποταχθούμε!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι ακούμε κάθε μέρα… Σάλο έχει προκαλέσει η παρέμβαση του Αρείου Πάγου σχετικά με τις διώξεις όσων προτρέπουν στην μη χρήση μάσκας. Δικηγόρος, μιλώντας  έδωσε άλλη διάσταση.Ανέφερε τα εξής:...«Μπαίνεις στο μετρό ή στο λεωφορείο. Έχουν όλοι την μάσκα. Ένας θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να μην έχει την μάσκα. Αλλά η μάσκα προφυλάσσει εμένα, δεν προφυλάσσει εσένα. Η μάσκα προφυλάσσει τους άλλους. Γι΄αυτό και ο καθένας μας πρέπει να φοράμε την μάσκα για το κοινό καλό.Δεν μπορεί ένας μόνος του, υπακούοντας σε κελεύσματα ή σε προτροπές κάποιων που διαδίδουν αυτές τις ανυπόστατες φήμες περί της βλαπτικότητας της μάσκας, οι οποίες δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν-δεν ισχύουν, (σ.σ. λιγάκι οξύμωρο αυτό, δεν νομίζετε;;;) αλλά αυτή την στιγμή δεν έχουμε ένα καλύτερο και πιο εύχρηστο και πιο φθηνό μέσο, για να περιορίσουμε την διάδοση του κορωνοϊού. Άρα είναι το καλύτερο μέσο, το οποίο αυτή την στιγμή διαθέτει η κοινωνία και η Πολιτεία και είμαστε υποχρεωμένοι ως πολίτες να υποταχθούμε και να κυκλοφορούμε όπως επιβάλλουν οι νόμοι.Άρα ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είπε το αυτονόητο ότι πρέπει να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι σε βάρος αυτών, οι οποίοι δεν υπακούν στους νόμους και προτρέπουν τους πολίτες επίσης να μην υπακούν».

Επομένως λοιπόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. δικηγόρου, είμαστε υποχρεωμένοι να υποταχθούμε στην χρήση μάσκας, παρά το γεγονός πως δεν είμαστε σίγουροι αν ισχύουν οι… φήμες (έτσι ονομάζονται οι επιστημονικές απόψεις περί του αντιθέτου;) περί της βλαπτικότητάς της.

Αν δεν είμαστε σίγουροι αν ισχύουν ή όχι γιατί ο αξιότιμος κ. δικηγόρος έσπευσε σε δημόσιο βήμα να τις χαρακτηρίσει ανυπόστατες;

Που οδηγείται η κοινωνία;;; Σημειώνεται πως στην εκπομπή ήταν καλεσμένοι, επίσης, από την ΝΔ ο κ. Καραγκούνης και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γιαννούλης.

Δείτε:

el.gr

1 σχόλιο:

 1. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΜΕΙΓΜΑ
  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
  ΑΝ ΔΕΝ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ
  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ
  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΙ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive