Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ερμητικά κλειστά τα στόματα των Ελλήνων δημοσιογράφων για τα σκάνδαλα της εταιρείας με το υποχρεωτικό εμβόλιο

Ερμητικά κλειστά τα στόματα των Ελλήνων δημοσιογράφων για τα σκάνδαλα της  εταιρείας με το υποχρεωτικό εμβόλιο - Κατοχικά ΝεαΑφού γύριζε στο μυαλό μου το θέμα της astrazeneca και ότι επιδίωκαν υπογραφές σύμφωνα με τις οποίες δεν θα φέρουν ευθύνη σε τυχόν παρενέργειες έψαξα λίγο το ιστορικό της. Μια εταιρεία συνώνυμο του σκανδάλου. Αυτά είναι μόνα όσα μπόρεσα να βρω. Εννοείται στην ελληνική ούτε λόγος…

Σκάνδαλο 1 – Αύγουστος 2020 : 520 εκατομμύρια δολλάρια θα πληρώσει η astrazeneca για να κλείσει τις υποθέσεις με το κράτος που αφορά κυκλοφορία παράνομων αντιψυχωτικών φαρμάκων σε παιδιά αλλά και ηλικιωμένους.
Ολόκληρο το άρθρο εδώ Πηγή
Σκάνδαλο 2 – Ιούλιος 2018 : 110 εκατομμύρια δολλάρια θα πληρώσει η astrazeneca στο Τέξας γιατί εξαπάτησε το σύστημα τους και με αυτό το τρόπο έβγαλε στη κυκλοφορία δύο φάρμακα.
Ολόκληρο το άρθρο εδώ Πηγή 2
Σκάνδαλο 3 – Αύγουστος 2016 : 5.5 εκατομμύρια δολλάρια θα πληρώσει η astrazeneca για δωροδοκία γιατρών σε Κίνα και Ρωσία (γιατί άραγε; Μήπως να ψαχτούμε και εδώ στην Ελλάδα;)
Ολόκληρο το άρθρο εδώ Πηγή 3
Σκάνδαλο 4 – Φεβρουάριος του 2015 : 7.9 εκατομμύρια δολλάρια θα πληρώσει η astrazeneca για να διευθετήσει τις κατηγορίες που αφορούν “επιρροές” σε άτομα μέσω των οποίων καθόριζαν πια φάρμακα είναι κατάλληλα αλλά και την τιμή τους.
Ολόκληρο το άρθρο εδώ Πηγή 4
Ερμητικά κλειστά τα στόματα των Ελλήνων δημοσιογράφων. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα ως αποτέλεσμα αυτού πουθενά στο διαδίκτυο να ενημερωθούν οι πολίτες. Θα πρέπει να ψάξεις καλά καθώς ακόμα και μια απλή αναζήτηση στο Google δεν εμφανίζει κάποια αποτελέσματα. Τις ανωτέρω σελίδες βρέθηκαν ύστερα από αναζήτηση σε διαφορετικό browser από αυτό της Google.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive