Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Τα περίεργα συμφέροντα πίσω από την Κεραμέως και την κυβέρνηση

Τα περίεργα συμφέροντα πίσω από την Κεραμέως και την κυβέρνηση - Κατοχικά  ΝεαΈχουμε παρατηρήσει ότι η Κεραμέως σχετίζεται με το ίδρυμα Ροκφέλερ καθώς είχε συμμετάσχει μεταξύ 2016-2018 στους φίλους του ιδρύματος Ροκφέλερ. Βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο ότι έχει μιλήσει και στον ΟΗΕ κατά της κλιματικής αλλαγής, η οποία όπως γνωρίζουμε χρησιμοποιείται ως ατζέντα από τους ισχυρούς της γης. Οι δυο μεγάλοι υποκινητές του όλου θέματος του κορονϊού είναι ο “φιλάνθρωπος” Μπιλ Γκέιτς και το Ίδρυμα Ροκφέλερ....
Και είναι φυσικά οι ίδιοι που έχουν τεράστια συμφέροντα από τα φάρμακα και τα εμβόλια.
Ας δούμε τι επιδιώκει το ίδρυμα Ροκφέλερ σύμφωνα με τον Ααρών Ρούσω που σχετιζόταν επαγγελματικά με τον Ροκφέλερ.
Όπως μας αναφέρει ο Ααρών Ρούσω ο στόχος των παγκοσμιοποιητών είναι το τσιπάρισμα των ανθρώπων και η υποδούλωσή τους και μια παγκόσμια κυβέρνηση. Με το τσιπ θα μπορούν να μας ελέγχουν οικονομικά. και όχι μόνο, και αν χρωστάμε π.χ. άδικους υπερβολικούς φόρους στο κράτος θα μας κλείνουν το τσιπ και δεν θα μπορούμε να αγοράζουμε τίποτα.
Τα ίδια δεν λέει και ο Μητσοτάκης στο παρακάτω βίντεο σε ερώτηση πολίτη για το αν συμμετέχει στη λέσχη Bilderberg; Με την κατάργηση των μετρητών θα ελέγχουν τη φοροδιαφυγή. Δεν μας είπε πώς θα αντιμετωπίσουν τις offshore.
Σχετικά με τις μάσκες είναι γνωστό ότι άλλα δήλωναν οι λοιμωξιολόγοι στην αρχή και άλλα μετά για τη χρήση των μασκών.
https://www.youtube.com/watch?v=diKCCVDv01Ahttps://www.youtube.com/watch?v=Ob2ew6TeMK4
Αφού λοιπόν έχουν άγνοια για το θέμα και οι μάσκες δεν προστατεύουν από ιούς, η χρήση της μάσκας πρέπει να είναι προαιρετική.
Είναι γνωστό ότι με τη μάσκα αναπνέεις διοξείδιο του άνθρακα σε ανησυχητικά επίπεδα όπως παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες σε πολύ καλό άρθρο εδώ στα Κατοχικά.
Άρα λοιπόν η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε μικρά παιδιά στο σχολείο είναι κατά τη γνώμη μου επικίνδυνη. Θέλουν για 8 ώρες τα παιδιά να εισπνέουν διοξείδιο του άνθρακα και να προκληθούν αναπνευστικά προβλήματα; Ειδικά για τα πολύ μικρά παιδιά νηπιακής ηλικίας που δεν έχουν καλό έλεγχο της αναπνοής τους αυτό θα έχει πολύ κακές συνέπειες. Προσωπικά δεν μπορώ να αντέξω με μάσκα ούτε για λίγα λεπτά. Είναι αδιανόητο να απαιτείς από παιδιά να φορούν μάσκα για τόσες πολλές ώρες.
Έχουμε δει στο παρελθόν ότι οι κυβερνήσεις αδιαφορούν για τις αντιδράσεις των πολιτών και το κάνουν αυτό επιδεικτικά και επίμονα για να σοκάρουν ψυχολογικά την κοινή γνώμη με μέτρα επιβολής. Έσπευσαν να κλείσουν μεγάλα γκρουπ στο FB γονέων που διαμαρτύρονταν και τα ΜΜΕ δεν προέβαλαν τις μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των μασκών στα παιδιά. Τι νομίζουν οι πολιτικοί; Πως δεν έχουμε καταλάβει ότι έχουν οικονομικά συμφέροντα και ότι η προστασία της υγείας είναι πρόσχημα;
Πάνω από όλα είναι η προστασία των παιδιών από τις μάσκες. Η κοινή γνώμη βλέπει και παρατηρεί πολύ καλά τα αβάσιμα μέτρα που παίρνουν και δεν θα τους αφήσει να βλάψουν τα παιδιά.
https://katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive