Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

«Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο αν ξυπνήσεις μονομιάς, θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς»...Κώστας Βάρναλης. "Η ΣΚΑΚΙΕΡΑ"

Σε σένα καλή μου φίλη, σε σένα καλέ μου φίλε, σε μένα και σ΄ όλα τα πιόνια μιας σκακιέρας που (τα) παίζουν κατά το δοκούν οι πονηροί κυβερνητικοί έχω να πω τα εξής:..

Όταν η κυβέρνηση οδηγεί έναν Λαό στην καταστροφή απ’ όλους τους δρόμους, η επανάσταση αποτελεί όχι πια δικαίωμα των πολιτών, αλλά καθήκον και υποχρέωση.
Και μην διανοηθεί κανείς να μου πει ότι εννοώ την «επανάσταση» των Συνταγματαρχών του 1967 έτσι όπως αρέσκονται αυτοί να αποκαλούν τη δικτατορία.
Αυτή ήταν καραμπινάτη Χούντα του κερατά.
Μιλώ για γνήσια επανάσταση που θα ταρακουνήσει συθέμελα όχι μόνο τη Χώρα μας αλλά την Ευρώπη ολόκληρη.
Θεωρώ πως πρέπει άμεσα, οι περισσότεροι από εμάς, να σταματήσουμε πλέον να κρίνουμε μόνο τα τεκταινόμενα και να διαπιστώνουμε τα κακώς κείμενα αλλά επιβάλλεται – όσο δύσκολο κι αν είναι – να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε.
Να σκεφτόμαστε σοβαρά πως θα αντιδράσουμε για μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, το αύριό μας, το μέλλον της Πατρίδας μας.
Διότι η κυβέρνηση είναι απλώς ένας υπηρέτης — ένας προσωρινός υπηρέτης.
Είναι εντολοδόχος των απαιτήσεων και επιθυμιών του Λαού. Δεν είναι στα καθήκοντά της να ορίζει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και να αποφασίζει, τόσο αυθαίρετα, ποιος είναι πατριώτης και ποιος δεν είναι.
Η δουλειά της είναι να υπακούει σε εντολές, όχι να τις δίνει.
Θυμήσου ότι κάθε κυβέρνηση που είναι αρκετά ισχυρή ώστε να σου δίνει ό,τι θέλεις, είναι επίσης αρκετά ισχυρή, πανίσχυρη θα έλεγα, ώστε να σου παίρνει ό,τι θέλει.
Αυτά καλοί μου φίλες και φίλοι συμβαίνουν διότι έχουμε ένα κράτος παρωδία καθόσον είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα μέσα από το οποίο όλοι προσπαθούν να ζήσουν σε βάρος όλων των άλλων.
Έτσι καταλήγουμε στην πικρή διαπίστωση πως κάθε κυβέρνηση είναι αδίστακτη, γιατί τίποτα δεν είναι τόσο αδίστακτο όσο η ατιμωρησία.
Αυτό που η κυβέρνηση κάνει καλά είναι να μαζεύει φόρους, να στερεί τις ελευθερίες μας και να σκοτώνει ανθρώπους.
Δεν υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να κάνει ούσα ανύπαρκτη για κάθε καλό και υποτεταγμένη στις απαιτήσεις των «φίλων» και «συμμάχων» μας.
Αχ τι με βάζετε και σας γράφω!!!!!!!
Καλό σας βράδυ.
Καλή κι ευλογημένη βδομάδα σας εύχομαι από καρδιάς.
Διονύσης Στεργιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive