Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΛΙΜΟΣ. Γονείς εναντίον μαθητών! Πρωτοφανείς σκηνές και επεισόδια σε υπό κατάληψη σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)


 Σκηνικό επεισοδίων επικράτησε το πρωί στο 5ο Γυμνάσιο Αλίμου, το οποίο εδώ και τέσσερις ημέρες τελεί υπό κατάληψη. Γονείς επιχείρησαν.... να βγάλουν τα οδοφράγματα που έχουν στήσει οι μαθητές και να μπουν στο σχολείο με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν τη σθεναρή αντίσταση των παιδιών.  Σύμφωνα με το protothema, η κατάσταση παραμένει τεταμένη.   Μαθητές με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα καταγγέλλουν βία από την πλευρά των γονέων και μάλιστα δημοσιεύουν και φωτογραφίες.  Στον χορό των καταλήψεων μπήκε σήμερα και το 2ο Γυμνάσιο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

https://www.youtube.com/watch?v=79B8Y3bN4HI&feature=emb_logo

2 σχόλια:

  1. Ντροπη τους.Παντα θα υπαρχουν ακαταλληλοι που απο σποντα εγιναν γονεις.Ειναι απολιτιστοι οσοι επιτιθενται σε ανηλικα.Αγραμματοι,αμορφωτοι,δε γνωριζουν το νοημα του"κηδομαι"Αντι να βγουν αυτοι πρωτοι στους δρομους,γινανε τσουτσεκια μιας αναλγητης εξουσιας και της βιας της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θέλουν να στερηθούν τα παιδιά τους την εκπαίδευση...

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive