Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

"Κοροναϊός:Πέθανε 47χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα" Σοκ, τρόμος, προβληματισμός...


Κοροναϊός : Πέθανε 47χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα | in.grΑν δεν το προσπεράσεις, θεωρώντας οτι έχεις  λάβει την πληροφορία που χρειαζεσαι και αφιερώσεις 2 λεπτά να διαβάσεις το άρθρο, διαπιστώνεις οτι ο άνθρωπος αυτός κατέληξε μετα απο οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ,παρεμπιπτόντως υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού στο οποίο βρέθηκε θετικός (?).  ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ !!!..
Να υπενθυμίσω σε αυτό το σημείο ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων απο τα μέσα, με σκοπό την παραπλάνηση του κόσμου και την πρόκληση τρόμου διώκεται ποινικά !    Αντί λοιπόν οι εισαγγελείς και η κοινή γνώμη να ασχολούνται με τη γραφικότητα μιας γυναίκας, που  πατώντας μάσκες, εκφράζει την αντίστασή της σε όλα τα αδιανόητα τα οποία προσπαθεί να επιβάλλει η νέα τάξη πραγμάτων, ας κρίνουν κι ας μαζέψουν τους πραγματικά επικίνδυνους για την κοινωνία, την ανθρωπότητα και την ελευθερία !   ....καλό παράδεισο για τον άνθρωπο που έφυγε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive