Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε Τσιόρδα - Μαργιορκίνη για να μας τρομοκρατούν. Διαύγεια: Ποια προγράμματα διαχειρίζονται Τσιόδρας-Μαγιορκίνης το 2020 ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Χωρίς Τσιόδρα - Μαγιορκίνη η σημερινή ενημέρωση – Ποιος τους αντικαθιστά -  Parallaxi MagazineΜετά από μία σύντομη έρευνα στη Διαύγεια και με κάθε επιφύλαξη για πρωθύστερες ή άλλες αμοιβές για επιστημονικά προγράμματα, τα μέλη της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας καθηγητές κ. Τσιόδρας και κ. Μαγιορκίνης έχουν λάβει ή  διαχειρίζονται από το Δημόσιο ή από εταιρείες σπόνσορες τα κάτωθι ποσά.
Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας:
485.000 ευρώ για...
την «Εργαστηριακή παρακολούθηση των HIV-1 οροθετικών ασθενών, καθώς και την εύρυθμη λειτουργία του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς Ρετροϊών, στο πλαίσιο αποτελεσματικής προστασίας της δημόσιας υγείας».
Καθώς και τουλάχιστον 60.000 ευρώ για διάφορους λόγους, όπως φαίνεται στα έγγραφα:
Σωτήρης Τσιόδρας: Καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας
192.000 από φαρμακευτικές εταιρείες σπόνσορες ερευνητικών προγραμμάτων:
37.000 για ερευνητικά προγράμματα
17.000 για διάφορες αμοιβές:
7.000 περίπου ως προσωπικές αμοιβές ή έξοδα

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕΣ....??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive