Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Πάνω από 200 οι καταλήψεις σχολείων με αφορμή τη μάσκα

Οι πληροφορίες για την αύξηση των υπό κατάληψη σχολείων έρχονται από παντού, αλλά δεν υπάρχει κεντρική πληροφόρηση για την ώρα και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως εξελίσσεται το φαινόμενο των καταλήψεων, που ξεκινούν από το γνωστό θέμα της χρήσης μάσκας...

και μαζί μπαίνουν στα αιτήματα τα γνωστά θέματα με τον αριθμό των μαθητών ανά αίθουσα, οι καθαρίστριες κτλ.  Η κυβέρνηση μετά το οξύμωρο της χρήσης μάσκας μέσα στις αίθουσες αλλά όχι στα διαλλείματα, που έδωσε το έναυσμα για τον χαμό που δεν γιγαντώθηκε ακόμη, πρέπει να βρει τρόπο να τα μπαλώσει και να υποτάξει τον εγωισμό της αντί για τον κόσμο και να επιβάλλει μάσκες στα διαλλείματα αντί για τις ώρες του μαθήματος, γιατί εκεί ούτε μετακινούνται οι μαθητές ούτε μιλάνε.  Στο 31ο Λύκειο Χαριλάου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε κατάληψη και μέσα σε αυτά που καταγγέλλουν οι μαθητές είναι το ότι οι καθηγητές για να μιλήσουν και να κάνουν μάθημα, βγάζουν τις μάσκες, πράγμα λογικό, αφού με φίμωτρο και μπούρκα δεν μπορείς να μιλήσεις και να διδάξεις.  Έτσι οι μαθητές που φοράνε τις μάσκες επειδή τους “κυνηγούν” οι καθηγητές, που εφαρμόζουν τις εντολές του αρμόδιου Υπουργείου, ξεσηκώθηκαν και έκαναν κατάληψη και για αυτό το θέμα.  Η κυβέρνηση λοιπόν με δική της ευθύνη, δημιούργησε ένα πρόβλημα, με αντιπάλους άτομα πιο απείθαρχα ακόμη και από τους λαθρομετανάστες, δηλαδή με τους μαθητές.  Επειδή σαν κράτος έχουμε πολλά και σοβαρά θέματα να λύσουμε, καλούμε την κυβέρνηση να κλείσει το θέμα του “τσαμπουκά” απέναντι στους μαθητές, αφού δεν έχει νόημα να αναλίσκεται σε δευτερεύοντα θέματα, όσον αφορά τον “πόλεμο κατά του κορωνοϊού”, ο οποίος πόλεμος, έχει πραγματικές και πολύ σοβαρές πτυχές που περιμένουν να αντιμετωπισθούν, ή που δεν τις είδαμε ακόμη.

2 σχόλια:

  1. Ὁ ὅσιος Παΐσιος εἴπε ὅτι θὰ ξεσηκωθοῦν οἱ νέοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι,δεν ειναι με αφορμη την,αμφισβητουμενη πλεον χρηση μασκας.Ειναι η κοροιδια για τις συνθηκες στο σχολειο,εκτος εαν εσεις εκει εχετε παραπανω καθαριστριες,κανετε απολυμανση,πηρατε κι αλλες μασκες κλπ.Δε γινεται να στριμωχνονται οι μαθητες για να κερδιζουν λεφτα καποιοι.Την αναλγησια και την ανικανοτητα δε μπορειτε να τη καλυψετε πλεον.Και αφηστε τα παιδια να διαμαρτυρονται,ειναι ελπιδοφορο.Αυτα δεν ειναι κοτες του καναπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive