Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Καλή αλλά χωρίς γκολ η Ελλάδα, 0-0 με τη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα

Καλή αλλά χωρίς γκολ η Ελλάδα, 0-0 με τη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα

Η Ελλάδα ήταν καλύτερη από τη Σλοβενία αλλά όχι τόσο ώστε να νικήσει, στην πρεμιέρα του Nations League. Το ματς θα μπορούσε να αρχίσει ιδανικά για την εθνική ομάδα, αλλά το σουτ του Παυλίδη στο 6', από καλή θέση, ήταν αδύναμο και ο Όμπλακ μπλόκαρε...
Δέκα λεπτά μετά, η Ελλάδα θα μπορούσε και πάλι να ανοίξει το σκορ, αυτή τη φορά με αυτογκόλ του Μπλάζιτς, αλλά οι Σλοβένοι δεν ήταν τόσο άτυχοι. Γενικά, όμως, ήταν κακοί ή τουλάχιστον χειρότεροι από την εθνική μας ομάδα.
Η φάση του 26ου λεπτού, όταν ο Όμπλακ κατάφερε να αλλάξει πορεία στην μπάλα πριν μπει με αυτή στα δίχτυα ο Γιαννούλης μετά τη σέντρα του Λημνιού, ήταν η καλύτερη του πρώτου ημιχρόνου για την Ελλάδα, η οποία είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχε καλύτερη παρουσία σε σχέση με τον αντίπαλο αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, με συνέπεια να μη δημιουργεί ευκαιρίες, αν και υπήρχαν οι προϋποθέσεις.
Πρόβλημα που παρέμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο... Η εθνική μας παρέμενε καλύτερη από τη Σλοβενία, η οποία έδειχνε ότι είχε τεράστια δυσκολία στο να κυκλοφορήσει την μπάλα και να βγει με αξιώσεις μπροστά, αλλά δεν ήταν τόσο καλύτερη ώστε να σκοράρει, να προηγηθεί και εν τέλει να πάρει τη νίκη. Η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ είχε τον έλεγχο αλλά δεν είχε τις φάσεις για γκολ, με εξαίρεση το κακό πλασέ του Σιόβα στο 81', με συνέπεια να μείνει στο 0-0, σε ένα ματς που θα μπορούσε να νικήσει. Ή ακόμη και να χάσει, αν στο 86', στη μοναδική φάση της Σλοβενίας, ο Σπόραρ δε σημάδεψε σωστά από κοντά.
Όπως και να έχει, προφανώς υπάρχουν θετικά στοιχεία που ο ομοσπονδιακός προπονητής θα κρατήσει, προφανώς υπάρχουν και αρνητικά, όμως, στα οποία θα πρέπει να γίνει δουλειά ώστε στα επόμενα ματς η Ελλάδα να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματική και να πάρει βαθμούς.
Σλοβενία: Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μεβλία, Μπάλκοβετς, Ρεπ (52' Ζίβετς), Μπίγιολ (78' Κούτερ), Βέτριχ, Μπόχαρ, Βούκσιτς (62' Ζάιτς), Σποράρ.
Ελλάδα: Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Σιόβας, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λημνιός, Μπακασέτας, Μάνταλος (87' Μασούρας), Παυλίδης (75' Φούντας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive