Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Stranger-COVID-19, πρέπει να ομολογήσω ότι τον ήπιαμε πανηγυρικά….


Όλο το μυστικό κρύβεται στην αφήγηση, Η ιστορική επιστήμη έχει αφήγηση, η βιολογία το ίδιο, τα παραμύθια…. Το πολιτικώς ορθό, Όλα έχουν μία αφήγηση που πρέπει εσύ να αποδεχθείς ή όχι.
Στην περίπτωση της σημερινής πολιτικής αφήγησης εάν τολμήσεις να αμφισβητήσεις κινδυνεύεις με διάφορες απώλειες δικαιωμάτων.
Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα χρησιμοποιήσω επακριβώς την πληροφορία της πολιτικής αφήγησης για να σου δείξω στο πόσο πολύ βρίσκεσαι κάτω από ύπνωση και επιβαλλόμενη άποψη ενός καθεστώτος που κακώς στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου το θεωρείς ως Δημοκρατία...

Ή πανδημία με το όνομα covid-19 είναι μία αερομεταφερόμενη νόσος,μία θανατηφόρα ασθένεια η οποία αναγκάζει το παγκόσμιο κατεστημένο να κάνει lockdown σε κράτη έτσι ώστε να σωθούμε…. Από τον θανατηφόρο Ίο.

Αερομεταφερόμενη ανακοινώθηκε από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας, αυτή η λέξη χρειαζόταν σαν νομική υπόσταση και έννοια γιατί μόνο έτσι μπορείς να θεωρήσεις κάτι ως πανδημία.

Καθημερινά μας έχει επιβληθεί η μάσκα, ως μέτρο προστασίας κατά της αερομεταφερόμενης θανατηφόρας νόσου.

Με εύκολους και απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς θα υπολογίσω ότι το 50% της χώρας μας χρησιμοποιεί μία μάσκα για τις καθημερινές τις εργασίες.

Αν και η χώρα μας μαζί με τους άγραφους και τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες λογικά πρέπει να έχει ξεπεράσει τα 13 14 εκατομμύρια ,εγώ για να μη σε μπερδέψω θα χρησιμοποιήσω μαθηματικά μόνο για τους Έλληνες πολίτες.

Έτσι λοιπόν χρησιμοποιώ σαν καθημερινή χρήση μάσκας το 50% του πληθυσμού που με κάποιο τρόπο θα βγει θα ψωνίσει θα συναλλάχθει με άλλους ανθρώπους….

Με μπακάλικη υπολογιστική λοιπόν καθημερινά χρησιμοποιούμε 5 εκατομμύρια μάσκες…..τις οποίες αυτές μάσκες κάποια στιγμή θα πρέπει να τις πετάξουμε γιατι δεν πρέπει να  ξανά φορέσουμε την ίδια..

Έτσι λοιπόν έχεις κάθε μέρα εκατομμύρια μάσκες να βρίσκονται σε διάφορους κάδους απορριμάτων, μικρά πλαστικά καλαθάκια σε μαγαζιά, μικρούς κάδους στους δρόμους…. Και επειδή είμαστε Ελλάδα πολλές από αυτές πεσμένες στο δρόμο….(προχθές είδα έναν σκύλο να τρέχει με μία μάσκα στο στόμα του).

Αν σκεφτούμε και την υγειονομική κατάσταση της Ελλάδας, αν σκεφτούμε και πόσο εκπαιδευμένοι είναι οι Έλληνες στο θέμα ανακύκλωσης και διαχείρισης σκουπιδιών,αν φέρουμε στη φαντασία μας καταστάσεις όπως είναι η κρεαταγορά η λαχαναγορά, οι λαϊκές, οι χωματερές….. Και όλη η διαδικασία διαχείρισης των σκουπιδιών μέσα στις πόλεις μας…
Θα πρέπει λογικά να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε κατά πόσο έχει η λογική ένας θανατηφόρος αερομεταφερομενος ιός…… Να βρίσκεται παντού στα σκουπίδια μας!!

Με πρόχειρους υπολογισμούς υπολογίζω ότι υπάρχουν 500.000 σημεία όπου μέσα εκεί υπάρχει τουλάχιστον μία μάσκα…… Με τις μύξες τα σάλια και τα καυσαέρια ασυμπτωματικών φορέων!

Αυτές οι μάσκες κάποια στιγμή θα περάσουν σε σακούλες, άνθρωποι θα τις διαχειριστούν και θα τις σηκώσουν, θα μεταφερθούν μέσα σε αυτοκίνητα που δεν είναι υγειονομικά κατάλληλα ώστε να περιορίσουν τον ιό, θα πεταχτούν σε χωματερές γύρω-γύρω από τις πόλεις…… Όπου η θανατηφόρος αερομεταφερομενη νόσος…. Θα είναι βορά σε διάφορα ζώα, θα είναι εκτεθειμένος στον ήλιο και στον αέρα πού γλυκά φυσάει προς την πόλη.

Οταν έχεις μία θανατηφόρα αερομεταφερόμενη νόσο που σε αναγκάζει να κάνεις lockdown και να καταστρέφεις την παγκόσμια οικονομία…. Είναι λογικό να έχεις δημιουργήσει το κατάλληλο υγειονομικό πρωτόκολλο ώστε να μπορείς να καταστρέφεις με σιγουριά τον σίγουρο φορέα του ιού πού είναι η μάσκα.

Δεν έχω δει πουθενά ιδιαίτερους κάδους με υγειονομική καταλληλότητα όπου θα διαχειρίζονται την καταστροφή του ιού.

Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ειδικοι κάδοι καταστροφής και απολύμανσης όταν έχουμε να κάνουμε με έναν θανατηφόρο αερομεταφερομενο Ίο;

Οι πρόχειροι υπολογισμοί μου.. μιλάνε για περίπου τα 100 με 150 εκατομμύρια μάσκες το μήνα που θα περάσουν από πολλά πολλά σημεία για να μολύνουν ακόμα περισσότερο μέχρι να φτάσουν στη χωματερή….. Όπου εκεί σαν βόμβες μολότοφ θα μπορούν με τον αέρα να μεταφέρονται όπου επιλέξει η θεά τύχη….. Μόνο που δεν θα μεταδίδουν φωτιά αλλά έναν θανατηφόρο αερομεταφερόμενο Ίο…

Όλα όσα σου έγραψα δεν εμπεριέχουν καμία θεωρία συνωμοσίας….. Αυτά συμβαίνουν σήμερα στην πόλη σου στην πατρίδα σου.

Η επιλογή σε αυτήν την αφήγηση την πολιτική να σκεφτείς λογικά η πειθήνια σαν υπνωτισμένο ον είναι δική σου..

Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν ότι ο ιός δεν είναι υπαρκτός, από την πρώτη στιγμή όμως χτυπάω το καμπανάκι του κινδύνου ότι η αφήγηση του συστήματος έντεχνος και στημένα με σχέδιο αφήνει κενά και εμφανή ψέματα ώστε να δημιουργήσει την αντιπαλότητα μεταξύ του κοπαδιού.

Ταυτόχρονα το ίδιο σύστημα έχει φροντίσει να δημιουργήσει πληροφορία η οποία θα είναι απόλυτα ψεύδη έτσι ώστε αύριο να βγει να κατηγορήσει αυτούς που αμφισβήτησαν τα στημένα ψέματα τους ως επικίνδυνους για την κοινωνία……ο καλύτερος και έξυπνος τρόπος να καταφέρεις την φίμωση σε όσους προσπάθησαν να μιλήσουν για την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

η μάσκα που προστατεύει τελικά δεν είναι τόσο συνωμοσία ότι είναι ένας τρόπος φίμωσης της ελευθερίας του λόγου…. Εκεί έξω υπάρχουν αρκετοί Έλληνες προδότες που το παίζουν αφυπνίστες και αντιστασιακοι ώστε να σε οδηγήσουν στην αντιπαλότητα που θα φέρει τη μεγαλύτερη μάζα των συνανθρώπων μας να μας κατηγορήσουν…..

Η ανθρωπότητα και στο έχω ξαναπεί εδώ και χρόνια συνήθισε στην επιφάνεια πληροφορίας…..η μάχη της πληροφορίας είναι ο πρώτος πόλεμος και όπως σου έχω πει δυστυχώς τον χάσαμε γιατί δεν εμβαθύνει ο συνάνθρωπος μας στην έρευνα για την αλήθεια και είναι εύκολο ψάρι προς τους απατεώνες.

Με βάση την πολιτική αφήγηση λοιπόν του σήμερα και τα δεδομένα που έχουμε πραγματικά, ο τόπος που ζούμε ,οι πόλεις μας και τα χωριά μας είναι γεμάτες από έναν θανατηφόρο ιό και κανένας τρόπος δεν φαίνεται λογικός σε αυτή τη στιγμή ότι μπορεί να τον περιορίσει….. Αν όλα όσα λένε λοιπόν είναι αλήθεια τότε όλοι στην Ελλάδα νοσουμε από τον κορονοϊό ήδη…… Ταυτόχρονα όλοι στην Ελλάδα νοσουμε από το μικρόβιο του διαχωρισμού μέσα από της  ψεύτικες πληροφορίες που δημιουργεί το σύστημα ώστε να είμαστε πάντα χωρίς να το γνωρίζουμε τα πιόνια τους ώστε να φέρουμε στο άμεσο μέλλον μας την απώλεια δικαιωμάτων μας και ελευθεριών μας.

Δεν μπορώ να εκπαιδεύσω τους Έλληνες να μάθουν να σκέφτονται ξανά, δεν μπορώ να τους δείξω τον τρόπο να ξυπνήσουν την κρίση τους….έχω δώσει αγώνα εδώ και 10 χρόνια δείχνοντας με ποιον τρόπο πρέπει η πληροφορία να την διαχειριζόμαστε έτσι ώστε να αποφεύγουμε την ψεύτικη στημένη πληροφορία του συστήματος….. Ακόμα και τώρα μετά από 10 χρόνια οι άνθρωποι επιμένουν ότι το κατοχικά νέα φέρνει ψευδές ειδήσεις και όχι πληροφορίες προς έρευνα σε ένα μεγαλύτερο παζλ ενός παγκόσμιου εγκλήματος.

εγώ κατανοώ γιατί δεχόμαστε τον μεγαλύτερο πόλεμο που έχει δεχτεί ποτέ σελίδα στην Ελλάδα…..γιατί έχουμε δημιουργήσει τον χώρο που μαθαίνουμε τους ανθρώπους να αφυπνίζουν την κρίση τους και να αμφισβητούν τα πάντα και μόνοι τους να αποφασίζουν τι είναι αλήθεια και τι ψέμα

Δεν αρέσει στο σύστημα αυτός ο τρόπος γιατί είναι ο μοναδικός που μπορείς να αντισταθείς στην επιφάνεια…..και όταν ξεφεύγουμε από την επιφάνεια γινόμαστε επικίνδυνοι, γινόμαστε άνθρωποι με κρίση με άποψη όπου με την δική μας έρευνα και όχι τη δογματική αλήθεια άλλον μπορούμε να έχουμε το νου να αποφασίσουμε τι είναι σωστό ,δίκαιο και αληθές…

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive