Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΤΟΥ «ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΕ» ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ..!!! Με την πρύμνη σμπαράλια πήραν ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ το «καμάρι» του τουρκικού Ναυτικού «KemalReis» τύπου ΜΕΚΟ 200 και δεν συμμαζεύεται...!!

ΤΟΥ «ΕΠΑΚΟΥΜΒΗΣΕ» ΤΗ ΜΑΝΑ...!!! Με την πρύμνη σμπαράλια πήραν ΑΠΟ ...
Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν χθες αργά το απόγευμα, ανέφεραν ότι η ελληνική φρεγάτα “F-451 ΛΗΜΝΟΣ” που ανέλαβε δράση στην περιοχή της έντασης λόγω παρουσίας του Oruc Reis, έπεσε πάνω στην τουρκική φρεγάτα ΜΕΚΑ και την έστειλε για… επισκευές πίσω στην Τουρκία....
 Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, σημειώθηκε… επακούμβηση (έτσι είναι ο όρος) της ελληνικής φρεγάτας στην τουρκική που συνόδευε το Oruc Reis και τις προκάλεσε σοβαρές ζημιές, αν και δεν υπήρξε μεγάλη σύγκρουση. Αρκετοί μάλιστα συνδέουν το συγκεκριμένο γεγονός, που έστειλε μήνυμα στην τουρκική πλευρά για το τι μπορεί να επακολουθήσει, με το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στον κίνδυνο ατυχήματος. Τόσο η αναφορά του όσο και το διάγγελμα του,μόνον τυχαία δεν ήταν.
Τι έγραψε ο έγκριτος δημοσιογράφος Βάιος Σύρος στο fb για το περιστατικό
Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter 

πηγή defencereview.gr

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive