Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Για αυτά δεν θα ακούσεις ” I can’t breathe “ Δύο χιλιάδες χρόνια διώκονται οι χριστιανοί και αν νομίζουν κάποιοι ότι με την απαγόρευση της λιτανείας και του εκκλησιασμού θα πετύχουν κάτι είναι γελασμένοι.

Ένα ωραίο πρωινό θα ξυπνήσεις και όλοι αυτοί που έρχονται είτε μόνοι τους είτε από άλλους θα σου δείξουν τη πικρή αλήθεια. Τότε θα δεις ότι καλά στα έλεγαν οι Χριστιανο-ταλιμπαν όπως ενδεχόμενος να λες… Τότε θα δεις τι θα πει πραγματικός Ταλιμπάν....

Τη χειρότερη χρονιά στην ιστορία αποτελεί το 2019 για τους Χριστιανούς, με τις διώξεις να έχουν λάβει διαστάσεις πραγματικής γενοκτονίας και τα νούμερα να είναι συγκλονιστικά.Η ετήσια έκθεση της οργάνωσης Opendoors αποκαλύπτει:
Το 2019 περισσότεροι από 260 εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετώπισαν διώξεις για την πίστη τους, αριθμός αυξημένος κατά 15 εκατομ. μέσα σε ένα μόνο χρόνο, 2.983 θανατώθηκαν και 3.711 φυλακίστηκαν χωρίς δίκη. Οι επιθέσεις σε εκκλησίες και χριστιανικά κτίρια ανήλθαν σε 9.488.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το περασμένο έτος, οκτώ χριστιανοί σκοτώνονταν κάθε μέρα και 23 Χριστιανοί βιάζονταν ή παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά για λόγους που σχετίζονται με την πίστη τους.Κατά μέσο όρο κάθε εβδομάδα 182 εκκλησίες ή χριστιανικά κτίρια δέχονταν επίθεση, ενώ 102 σπίτια ή καταστήματα Χριστιανών καταστρέφονταν. 309 Χριστιανοί φυλακίζονταν κάθε μήνα.

Η χρήση της τεχνολογίας ευνοεί και ενισχύει τις διώξεις εναντίων των Χριστιανών σε παγκόσμια κλίμακα, δήλωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης Opendoors, Ντέιβιντ Κέρι, παρουσιάζοντας την τελευταία έκθεση.
Δείτε το βίντεο της οργάνωσης στα γαλλικά
«Η χριστιανική πίστη είναι υπό διωγμόν και οι μέθοδοι των διώξεων γίνονται όλο και πιο εξελιγμένες, αποτελώντας πλέον μεγαλύτερη απειλή» δήλωσε.Στην Κίνα, η οποία βρίσκεται στην 23η θέση στην λίστα με τις πλέον επικίνδυνες χώρες για τους Χριστιανούς, η κυβέρνηση έχει εγκαταστήσει κάμερες παρακολούθησης και χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για την παρακολούθηση των Χριστιανών περισσότερο από ποτέ, τιμωρώντας τους για τη χριστιανική τους ζωή.

«Είναι σαφές ότι το Ιράν ενδιαφέρεται για την τεχνολογία αυτή και μπορεί κανείς να φανταστεί ότι, ένα τέτοιο μέσο στα χέρια ενός Ισλαμικού καθεστώτος, θα σήμαινε τεράστια τραγωδία για τους Χριστιανούς» υπογράμμισε ο κ. Κέρι.

Οι Δέκα Πιο Επικίνδυνες χώρες
1. Βόρεια Κορέα
Βρίσκεται στην πρώτη θέση επί 19 συνεχή έτη. Οι Χριστιανοί θεωρούνται εχθρικά στοιχεία στην κοινωνία που πρέπει να εξαλειφθούν. Με κάθε τρόπο, πρέπει να κρατήσουν την πίστη τους απόλυτα μυστική. Αν κάποιος εντοπιστεί από τις αρχές, θα συλληφθεί και θα φυλακιστεί σε ένα από τα τρομερά στρατόπεδα εργασίας της Βόρειας Κορέας ή θα θανατωθεί επί τόπου .Υπολογίζεται ότι στα στρατόπεδα αυτά κρατούνται δεκάδες χιλιάδες Χριστιανοί.

2. Αφγανιστάν
Το Αφγανιστάν είναι για άλλη μια φορά στη δεύτερη θέση. Ένα ισλαμικό κράτος, το σύνταγμα του οποίου δεν επιτρέπει καμία άλλη πίστη εκτός από το Ισλάμ.Οι Χριστιανοί κλείνονται σε ψυχιατρικό νοσοκομείο – επειδή οι οικογένειές τους πιστεύουν ότι κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα αφήσει το Ισλάμ.
3. Σομαλία
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το 99% των Σομαλών πολιτών είναι μουσουλμάνοι, και όλες οι μειονοτικές θρησκείες διώκονται έντονα. Η βίαιη εξτρεμιστική ομάδα, al-Shabab έχει επανειλημμένα  εκφράσει την επιθυμία της να εξαλείψει τους χριστιανούς από τη χώρα. Τα τελευταία χρόνια, η κατάσταση φαίνεται να έχει επιδεινωθεί. Ισλαμιστές μαχητές έχουν εντατικοποιήσει το κυνήγι τους για ανθρώπους που είναι χριστιανοί, τους οποίους συνήθως θανατώνουν επί τόπου.

4. Λιβύη
Μετά την κατάρρευση του πρώην δικτάτορα Muammar Gaddafi, η Λιβύη βυθίστηκε στο χάος και την αναρχία. Και αυτή η κατάσταση δεν έχει αλλάξει για τους Λιβύους . Η συνεχιζόμενη απουσία μιας ενιαίας κεντρικής κυβέρνησης για την τήρηση του νόμου και της τάξης επέτρεψε σε διάφορες Ισλαμικές ομάδες να ελέγξουν τμήματα της χώρας.Οι χριστιανοί βρίσκονται σε κίνδυνο σε όλη τη χώρα, αλλά ιδιαίτερα ευάλωτοι είναι όσοι ζουν σε περιοχές, όπου δρουν ισλαμικές ομάδες.
5. Πακιστάν
Στο Πακιστάν , όλοι οι χριστιανοί (4 εκατομμύρια από τα 204 εκατομμύρια άτομα) υφίστανται διακρίσεις καθώς θεωρούνται «βρώμικοι και χαμηλής νοητικότητας»Εκτιμάται ότι 700 κορίτσια και γυναίκες πέφτουν κάθε χρόνο θύματα απαγωγής, βιάζονται και στη συνέχεια εξαναγκάζονται σε γάμο με μουσουλμάνους άνδρες.

6. Ερυθραία
Οι χριστιανοί θεωρούνται πράκτορες της Δύσης και απειλή για το κράτος. Εκατοντάδες Χριστιανοί που είναι μέλη μη εγγεγραμμένων εκκλησιών βρίσκονται στη φυλακή. Ο όρος «φυλακή» αναφέρεται σε μια σειρά υπόγειων σηράγγων, τις οποίες οι φυλακισμένοι αναγκάζονται να επεκτείνουν σκάβοντας, συχνά με τα ίδια τους τα χέρια. Η Ερυθραία χαρακτηρίζεται ως η Βόρεια Κορέα της Αφρικής
7. Σουδάν
Με την εκδίωξη του προέδρου al-Bashir, το σημερινό πολιτικό χάος του Σουδάν έχει αφήσει τους χριστιανούς στο έλεος του Θεού. Οι Ισλαμιστές στο Σουδάν συνεχίζουν να πιέζουν για ένα κράτος της που θα βασίζεται στη Σαρία. Πρόσφατα, η κυβέρνηση συνέλαβε πολλούς χριστιανούς ηγέτες και πολλές εκκλησίες έχουν κατεδαφιστεί.

8. Υεμένη
Ο συνεχιζόμενος εμφύλιος πόλεμος στην Υεμένη δημιούργησε μια από τις χειρότερες ανθρωπιστικές κρίσεις την τελευταία δεκαετία, καθιστώντας ακόμα δυσκολότερη τη ζωή των Χριστιανών. Το χάος του πολέμου επέτρεψε στις ριζοσπαστικές ομάδες να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους σε ορισμένες περιοχές, με αποτέλεσμα οι Χριστιανοί να πέφτουν θύματα απαγωγής, ακόμα και δολοφονίας.

9. Ιράν
Σε αυτήν την πύλη προς τη Μέση Ανατολή, απαγορεύεται στους Χριστιανούς να μοιράζονται την πίστη τους με τους μη χριστιανούς. Αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπονται λειτουργίες στην ιρανική γλώσσα.  Η ιρανική κοινωνία διέπεται από τον ισλαμικό νόμο, πράγμα που σημαίνει ότι τα δικαιώματα και οι δυνατότητες εργασίας των Χριστιανών είναι πολύ περιορισμένες. Η κυβέρνηση βλέπει τους πιστούς ως προσπάθεια των δυτικών χωρών να υπονομεύσουν το ισλαμικό καθεστώς του Ιράν.

10. Ινδία
Στη δεύτερη πλουσιότερη χώρα του κόσμου, οι χριστιανοί ξαναείδαν πρωτοφανείς διωγμούς σε πολυάριθμα μέτωπα τόσο από το κράτος όσο και από ινδουιστικές ομάδες. Για δεύτερη φορά, η Ινδία κατατάσσεται στην πρώτη δεκάδα στην παγκόσμια λίστα παρακολούθησης.Οι χριστιανοί στην Ινδία αντιμετωπίζουν τρομερά επίπεδα βίας από εξτρεμιστές και χιλιάδες επιθέσεις συμβαίνουν κάθε χρόνο.

ΥΣ : Δύο χιλιάδες χρόνια διώκονται οι χριστιανοί και αν νομίζουν κάποιοι ότι με την απαγόρευση της λιτανείας και του εκκλησιασμού θα πετύχουν κάτι είναι γελασμένοι. Το μόνο που μπορούν να κάνουν τα ακραία μέτρα είναι να δημιουργούν μάρτυρες.

7 σχόλια:

  1. Χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών εντόπισε το ΣΔΟΕ στην Κινέττα

    https://www.capital.gr/epikairotita/3473734/xoro-apothikeusis-narkotikon-entopise-to-sdoe-stin-kinetta

    '' Μετά από πολυήμερη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες, κλιμάκιο υπαλλήλων του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Αττικής εντόπισε εξοχική κατοικία στην περιοχή της Κινέττας, η οποία χρησιμοποιείτο ως χώρος αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση στην εγχώρια αγορά. Κατόπιν επέμβασης που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της 06/08/2020, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα 205 κιλών και 420 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης και συνελήφθη ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής 22 ετών, ο οποίος διέμενε στην εξοχική κατοικία λαμβάνοντας ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης.

    Σε κατ’ οίκον έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μηχανή συσκευασιών κενού αέρος, φορητή ηλεκτρονική ζυγαριά με εύρος ζύγισης από 10 γραμμάρια έως 50 κιλά, συσκευή γεωεντοπισμού-GPS TRACKER, πλήθος καρτών SIM καρτοκινητής τηλεφωνίας καθώς και συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Ο συλληφθείς με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.''

    Αλβανοί τσακώθηκαν σε καφενείο και ο ένας εξ αυτών πήγε και επιτέθηκε στη γυναίκα του άλλου!

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/904625_alvanoi-tsakothikan-se-kafeneio-kai-o-enas-ex-ayton-pige

    ''Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε σε καφενείο της Ηράκλειας στη Λαμία, όταν δύο θαμώνες αλβανικής καταγωγής, διαπληκτίστηκαν έντονα και πιάστηκαν στα χέρια.Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής όταν ενώ οι δύο άνδρες συζητούσαν, ξαφνικά ξέσπασε ανάμεσά τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άγριος καβγάς, με αποτέλεσμα τα αίματα να ανάψουν και να πιαστούν στα χέρια.
    Ο ένας μάλιστα εξ αυτών ειδοποίησε τα αδέρφια του, τα οποία έσπευσαν στο καφενείο, δίχως όμως να μπορέσουν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Σύμφωνα με τους υπόλοιπους θαμώνες, ο εξοργισμένος αλλοδαπός έκανε σμπαράλια τα μπουκάλια της μπύρας και απειλούσε ασταμάτητα τον ομοεθνή του, ενώ παράλληλα τα αδέρφια του προσπαθούσαν μάταια να τον «συμμαζέψουν».
    Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο άνδρας έφυγε έξω φρενών από το καφενείο και κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό του προς την περιοχή της Δαμάστας, όπου μένει ο άλλος Αλβανός. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε στο σπίτι του και αναζήτησε τη σύζυγό του, την οποία δεν δίστασε να χτυπήσει στο κεφάλι με ένα κομμάτι ξύλο.

    «Πήγε στο σπίτι και χτύπησε την γυναίκα μου με ένα ξύλο, τώρα το ΕΚΑΒ την πάει στο Νοσοκομείο» έλεγε λίγα λεπτά μετά το συμβάν ο σύζυγος της σε πρατήριο της περιοχής, όπου συνομίλησε με τους έντρομους κατοίκους που τον ρωτούσαν τι συνέβη. «Είδαμε ότι υπήρξε ένταση και πως κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο έφυγε και κατευθύνθηκε προς την Δαμάστα. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα χτυπήσει την γυναίκα του άλλου. Υπήρχε ένταση, πιάστηκαν και στα χέρια κάποια στιγμή αλλά το πράγμα ξέφυγε στην συνέχεια…» τόνισαν όσοι ήταν μπροστά στο γεγονός.Το ΕΚΑΒ έσπευσε να παραλάβει την τραυματισμένη γυναίκα, την οποία μετέφερε στο τοπικό νοσοκομείο, με σκοπό να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, η Αστυνομία αναζήτησε τον δράστη, ο οποίος μετά την πράξη του έγινε «καπνός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνελήφθη 33χρονος για διακίνηση ναρκωτικών σε Αττική και Θεσσαλονίκη

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/904438_synelifthi-33hronos-gia-diakinisi-narkotikon-se-attiki-kai

    ''Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός, για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.Στο πλαίσιο ειδικής δράσης για τη σύλληψη διακινητών - εμπόρων ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση αλλοδαπού, εντοπίσθηκε και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

    Κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του 33χρονου, εντοπίσθηκαν μέσα σε ειδική κρύπτη μεταλλικού μηχανισμού -4- συσκευασίες περιέχουσες συνολικά -550- γραμμάρια κοκαΐνης.Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:550 γραμμάρια κοκαΐνης,το χρηματικό ποσό των 27.810 ευρώ,2 κινητά τηλέφωνα,1 αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς της κοκαΐνης..''

    ΕΛ.ΑΣ.: Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Αττική

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/904488_elas-tesseris-syllipseis-gia-katohi-kai-diakinisi

    ''Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο Κορωπί και στη Νέα Φιλαδέλφεια συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.Ο ανωτέρω 46χρονος αλλοδαπός ήταν δραπέτης από Κατάστημα Κράτησης στο οποίο εξέτιε ισόβια ποινή κάθειρξης για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δελτίο ταυτότητας με επικολλημένη τη φωτογραφία του με προφανή σκοπό να διαφεύγει της σύλληψης.Ακόμη, σε βάρος του 56χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσαν διωκτικοί τίτλοι που επέσυραν ποινές κάθειρξης για διακεκριμένες κλοπές και για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

    Οι συλλήψεις επετεύχθησαν στο πλαίσιο ειδικής δράσης για τη σύλληψη εμπόρων - διακινητών ναρκωτικών και έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στην διακίνηση ποσοτήτων διάφορων ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:ηρωίνη βάρους -6- γραμμαρίων,ακατέργαστη κάνναβη βάρους -2- γραμμαρίων,-2- δενδρύλλια κάνναβης,-14- ναρκωτικά χάπια,-2- ηλεκτρονικές ζυγαριές,μονόκκανο κυνηγετικό όπλο, -10- κινητά τηλέφωνα,το χρηματικό ποσό των -385- ευρώ.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.''

    Ιωάννινα: Αλλοδαποί συνελήφθησαν με 1000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/904391_ioannina-synelifthisan-me-1000-paketa-lathraion-tsigaron

    ''Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν στα Ιωάννινα δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες μετέφεραν εντός δύο σάκων συνολικά -1.000- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.Τα παραπάνω λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο Τελωνείο Ιωαννίνων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛ.ΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που λήστευε σπίτια σε Αττική και Βοιωτία

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/904481_elas-exarthrothike-egklimatiki-organosi-poy-listeye-spitia

    ''Το Τμήμα Ασφάλειας Λαυρεωτικής, προχώρησε στην εξάρθρωση μιας εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε σπίτια περιοχών της Αττικής και της Βοιωτίας.Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 6-8-2020 στην περιοχή Λιμάνι Πασσά Λαυρεωτικής, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 32, 33, 20 και 52 ετών, μέλη της σπείρας, οι οποίοι νωρίτερα προσέγγισαν, με όχημα που είχαν νοικιάσει γι' αυτόν τον σκοπό, οικίες του συγκροτήματος «Ακρωτήρι» της περιοχής, με σκοπό να προβούν σε διάρρηξη.Οπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι είχαν συστήσει από τις αρχές Ιουλίου του 2020 εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών σε σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως το Λαύριο, η Κερατέα και το Σύνταγμα, καθώς και της Βοιωτίας.

    Στην κατοχή των κατηγορουμένων και μετά από έρευνα σε οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:πλήθος κοσμημάτων, χρυσαφικών και ρολογιών,ηλεκτρονικές συσκευές,επώνυμες τσάντες,ένα πιστόλι ρέπλικα,μία σιδηρογροθιά,δύο σουγιάδες,μικρά ψαλίδια που χρησιμοποιούσαν για τις διαρρήξεις, ένα ενοικιαζόμενο-«επιχειρησιακό» όχημα,πλήθος ταυτοποιητικών εγγράφων αλλοδαπών αρχών,πλήθος πλαστών εγγράφων και πρώτων υλών, πρόσφορων για καταχώριση στοιχείων και φωτογραφιών.
    Κατά την έρευνα, μέσα στην ανωτέρω οικία εντοπίσθηκαν άλλοι δύο αλλοδαποί, συγκατηγορούμενοι των μελών της ομάδας στην ίδια υπόθεση και συνελήφθησαν για το αδίκημα της πλαστογραφίας και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί οκτώ περιπτώσεις κλοπών από οικίες, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Κορωνο-αφίξεις»: Θετικοί στον ιό 17 από τους 38 παράνομους μετανάστες που έφτασαν στη Λέσβο

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/904385_korono-afixeis-thetikoi-ston-io-17-apo-toys-38-paranomoys

    ''Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν οι 17 από τους 38 παράνομους μετανάστες που έφτασαν στις 4 Αυγούστου σε παραλία στην περιοχή Πλωμαρίου της Λέσβου. Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Μυτιλήνης, τα 17 άτομα, τα οποία έχουν συμπτώματα, θα παραμείνουν σε απομόνωση στη δομή καραντίνας στον χώρο φιλοξενίας του Καρά Τεπέ για 14 ημέρες, οπότε θα γίνει ο σχετικός επανέλεγχος.Από την 1η Αυγούστου, έχουν φτάσει άλλες δύο βάρκες, εκτός από αυτήν στο Πλωμάρι με τους 38 επιβαίνοντες. Η μία βάρκα με 32 επιβαίνοντες έφτασε το βράδυ της 3ης Αυγούστου στην περιοχή των Μυστεγνών και η άλλη, στην οποία επέβαιναν 48 αλλοδαποί, έφθασε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, 8 Αυγούστου, σε παραλία στη βόρεια-βορειοανατολική Λέσβο.
    Σημειώνεται, ότι προληπτικά τίθενται όλοι σε απομόνωση είτε στη δομή του Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης είτε στην αντίστοιχη στα Μεγάλα Θέρμα της βόρειας Λέσβου, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.''

    να μας ζησουν ακομα δεν εφτασαν εχουμε γεννητουρια,ακομα δεν ηρθαν γεννοβολουν σαν τα κουνελια(πληρωνει το κοροιδο ο ελληνας,πληρωνε κοροιδο ελληνα για να μας τελειωσουν τοσο οικονομικα οσο και πληθυσμιακα):

    Θετική στον κορωνοϊό έγκυος στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ - Υπεβλήθη και σε δεύτερο διαγνωστικό τεστ

    https://www.pronews.gr/ygeia/904493_thetiki-ston-koronoio-egkyos-sto-kyt-tis-vial-ypevlithi-kai-se-deytero-diagnostiko-test

    ''Μια έγκυος αλλοδαπή στη ΒΙΑΛ, διαγνώστηκε θετική στο πρώτο τεστ κορωνοϊού.Συγκεκριμένα, πρόκειται για νεαρή γυναίκα η οποία σε προγεννητικό έλεγχο, μία εβδομάδα πριν γεννήσει, στο νοσοκομείο της Χίου διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη δομή καραντίνας στη Λευκωνιά.Μιλώντας στην ΕΡΤ Β. Αιγαίου ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Β. Αιγαίου Παντελής Βρουλής, δήλωσε ότι ελήφθη και δεύτερο δείγμα έτσι προκειμένου να βγουν ακριβή συμπεράσματα για το περιστατικό.Παράλληλα ελήφθησαν δείγματα και από τα άτομα που είναι στο κοντινό της περιβάλλον, καθώς και τους εργαζόμενους που τη μετέφεραν στο Κέντρο της Λευκωνιάς.''

    Κρήτη: Χειροπέδες σε 63 αλλοδαπούς στα αεροδρόμια με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/904404_kriti-heiropedes-se-63-allodapoys-sta-aerodromia-me-plasta

    ''Χειροπέδες σε 63 αλλοδαπούς (49 άνδρες και 14 γυναίκες) που κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 8 Αυγούστου προσπάθησαν με πλαστά έγγραφα να ταξιδέψουν σε χώρες της Ευρώπης, έβαλαν οι αστυνομικές αρχές στα αεροδρόμια της Κρήτης, δηλαδή του Ηρακλείου και των Χανίων.Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς οι συλληφθέντες αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό χώρες της Ευρώπης .Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

    Ακόμα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί (δύο άνδρες και μια γυναίκα) για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε τρεις αλλοδαπές που επίσης συνελήφθησαν.Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι τρεις αλλοδαπές συνοδευόμενες από τους δύο αλλοδαπούς άνδρες και την αλλοδαπή γυναίκα, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας προκειμένου να αναχωρήσουν μαζί από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί προμήθευσαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στις τρεις γυναίκες προκειμένου να διευκολύνουν την έξοδό τους από την Ελλάδα.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δειτε εδω καταντια:

    Το Orus Reis “βγαίνει… παγανιά” και εκατοντάδες Έλληνες πήγαν για ψώνια στην Τουρκία και μάλιστα χωρίς έλεγχο για covid-19

    https://hellasjournal.com/2020/08/to-orus-reis-vgeni-pagania-ke-ekatontades-ellines-pigan-gia-psonia-stin-tourkia-ke-malista-choris-elegcho-gia-covid-19

    κατα τ'αλλα μας ελεγαν οτι τα συνορα ειναι ανοιχτα μονο για τα εμπορευματα..προκειται για αστεια χωρα,
    θα επρεπε ηδη να ειχε κλεισει το τελωνειο κηπων οχι μονο λογω της πανδημιας αλλα και της τουρκικης προκητικοτητας και της λαθροεισβολης, η τουρκια πρεπει να πονεσει οικονομικα

    αντι να στηριξουν την τοπικη οικονομια και αγορα οι ελληνοφωνοι γραικυλοι πανε απεναντι και ψωνιζουν(χαμηλης ποιοτητα προιοντα)σε μια χωρα που τους εχει βουλιαξει με λαθρομεταναστες

    ΛΥΣΗ: να μπει ενα ειδος κομιστρο-διοδια υψους 100-200 ευρω για εισοδο στην Ελλαδα και εξοδο απο την Ελλαδα στην τουρκια να δουμε ποσα απο τα δικα μας μπουμπουκια θα ξανα πατουσαν στην τουρκια που με τοση ευκολια ψωνιζουν απο απενατι,χρησιμοποιουν διαφορες (ιατρικες) υπηρεσιες κλπ...με αποτελεσμα ολοκληροι νομοι μας να αιμορραγουν ενω απο την αλλη πλευρα να ζωντανευουν απο τις συνεχεις επισκεψεις ελληνων(→το ζητημα-προβλημα αυτο δεν ειναι καινουργιο,η συνεχης υπερφορολογηση σε συνδυασμο με τα (ευκολα)ανοιχτα συνορα το διογκωνουν ολο και περισσοτερο),ειναι επιτακτικο να τα αναθεωρησουμε ολα αυτα και να αλλαξουμε πολιτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΙΑ! ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ 43 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ!

    https://ethnikismos.net/2020/08/10/%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%83-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%bf/

    ''Πριν από λίγες μέρες, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Μόριας Λέσβου, είχαν καταγγείλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (γιατί στα ΜΜΕ των 20 εκατομμυρίων ευρώ δεν περνάνε τέτοιες καταγγελίες…), πως ο «εθνικόφρων» Μηταράκης είχε στείλει στην περιοχή τους υπαλλήλους του, που εκβίαζαν ιδιοκτήτες κτημάτων γύρω από το hot spot της Μόριας, για να τους τα νοικιάσουν, απειλώντας τους πως σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρούσαν σε αναγκαστικές επιτάξεις.Αμέσως μετά, «κύκλοι» του υπουργείου Λαθρομετανάστευσης διέψευδαν τους καταγγέλλοντες και την πρόθεση επέκτασης του υπάρχοντος hot spot…Τελικά, απεδείχθη ότι οι Μοριανοί έλεγαν την αλήθεια! Έτσι, νοικιάστηκαν και αδειοδοτήθηκαν με διαδικασίες εξπρές τα πρώτα 43 στρέμματα γης, στη βόρεια πλευρά του hot spot της Μόριας.Το αντίτιμο είναι 39.000 ευρώ για το 2020, ενώ τα ίδια κτήματα για το 2021 νοικιάστηκαν έναντι 93.200 περίπου ευρώ.

    Μάλιστα, η σχετική απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Θεοδωρικάκου (του «εθνικόφρονος» αρχικνίτη του Μητσοτάκη), Λαθρομετανάστευσης Μηταράκη και του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Δημήτρη Οικονόμου, δημοσιεύτηκε στο υπ’ αριθμόν φύλλου 3300 δεύτερο τεύχος της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και περιλαμβάνει και την άδεια επέκτασης του γιγαντιαίου hot spot!Και γιατί το επεκτείνουν; Προφανώς, σε λίγο καιρό λήγει η συμφωνία του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν Πασά, να μη στέλνει καθόλου «προσφυγάκια», και αναμένεται να πλακώσει πολύ… πελατεία! Καταλάβατε τώρα πόσο χρήσιμοι στο διεθνές σύστημα εξουσίας –στους Σόρος του πλανήτη!- είναι οι «εθνικόφρονες», που κάνουν γι’ αυτούς όσα δεν τολμούσαν να κάνουν ο Τσίπρας και η κυρά-Τασία του;''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλιατρά: Πακιστανός συνελήφθη για άσεμνες πράξεις σε 31χρονη λουόμενη

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/904422_filiatra-pakistanos-synelifthi-gia-asemnes-praxeis-se

    ''Ένας Πακιστανός άρχισε να κάνει άσεμνες πράξεις σε μια 31χρονη λουόμενη στην παραλία των Φιλιατρών, κάτι που οδήγησε και στη σύλληψη του. Η ίδια μάλιστα κάλεσε αμέσως τις αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τον 29χρονο αλλοδαπό, υποβάλλοντάς του και μήνυση.Μαρτυρίες από την παραλία στα Φιλιατρά θέλουν τον θρασύτατο αλλοδαπό να πλησιάζει την 31χρονη ενώ ήταν ξαπλωμένη στην αμμουδιά, προβαίνοντας σε άσεμνες χειρονομίες πάνω της.''

    σχεδον καθε μερα διαβαζω ειδηση για καποιου ειδους σεξουαλικη επιθεση που δεχτηκαν νεαρες ελληνιδες απο επενδυτες απο πακισταν,αφγανισταν,ιρακ,συρια κλπ...,και τους βαζουν καποιες ποινες της πλακας με αναστολη και αφηνονται ελευθεροι και φυσικα δεν ακολουθει καμια διαδικασια απελασης...τραγικα πραγματα

    δειτε πως εχει διαμορφωθει η κατασταση στην συγκεκριμενη περιοχη:

    Επεισόδιο με Σουδανό στα Φιλιατρά: Μήνυση γονέων για απόπειρα αρπαγής παιδιού. -...Άμεσα έγινε καταγγελία και μετά από λίγο ο 29χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί το Σάββατο στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας. Έξαλλος ο Δήμαρχος κατηγορεί οσους νοικιάζουν σπίτια σε αλλοδαπούς. (ΒΙΝΤΕΟ)

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/06/blog-post_947.html

    ''Στο Αστυνομικό Τμήμα βρέθηκε ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ο οποίος έκανε λόγο για απαράδεκτη κατάσταση. “Είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό το τελευταίο διάστημα μετά από αυτό που είχαμε στο Καλό Νερό. Πρέπει και εμείς ως δημοτική αρχή, αλλά και το κράτος να λάβουμε μέτρα. Ειδικά στα Φιλιατρά έχουμε 5.000 αλλοδαπούς.
    Συμφωνώ, ότι είμαστε αγροτική περιοχή, αλλά θα πρέπει και αυτοί να σέβονται την περιοχή” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λεβεντάκης, που προανήγγειλε την τοποθέτηση ιδιωτικής σεκιούριτι στο Δήμο Τριφυλίας, ενώ άσκησε έντονη κριτική σε ορισμένους, που νοικιάζουν “δύο δωμάτια σε 40-50 άτομα”. “Δεν τους τιμάει καθόλου όλο αυτό” κατέληξε.''

    → με αφορμη την ειδηση για το πως εχει ισλαμο-διαμορφωθει η κατασταση στην επαρχια(και φυσικα δεν αφορα μονο την επαρχια αλλα ουσιαστικα ολη την ελλαδα),η πακιστανοισλαμοποιηση ολοκληρων (ακομα και ιστορικων) περιοχων της πατριδας μας οπως τα μεγαρα,αθηνα,ελευσινα,λακωνια,κρητη,γιανεννα ,πειραια κλπ... προχωραει με γοργους ρυθμους προς τον πληρη αφελληνισμο,οπως ειπαμε δεν αντιδραει πλεον κανεις,πουλημενοι δημαρχοι που αφηνουν και προωθουν την πληθυσμιακη αλλοιωση των περιοχων τους

    γι'αυτο αξιζει επισης να διαβαστει και το παρακατω:

    (ΠΑΡ)ΑΚΜΑΖΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΑ

    https://ethnikismos.net/2017/08/26/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1/ (αξιζει να διαβαστει ολο)

    Η πρωτογενής παραγωγή στην Ελλάδα σε όλο και λιγότερα ελληνικά χέρια...Η πρωτογενής παραγωγή της Ελλάδας περνά από όλο και περισσότερα χέρια παράνομων ή μη μεταναστών!-ΦΩΤΟ. Του Κίμωνα Χαραλάμπους

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/02/blog-post_85.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

    • → ετσι δωστε πρωτα δουλεια στους αλβανους,γεωργιανους,βουλγαρους,λαθροασιατες κλπ...εσεις καταστρεψατε την ελλαδα παλιο αλητες που τους απασχολειτε με την ανεργια των Ελληνων να εχει ξεπερασει το 1, 5 εκ. ανεργων,τα ρεμαλια οι ελληνες που τους δινουν δουλεια και τους νοικιαζουν διαμερισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive