Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Τι σχεδιαζει η CABAL για την 1η Σεπτεμβρίου 2020 και την 1η Νοεμβρίου 2020…? ΒΙΝΤΕΟ

Τι σχεδιαζει η CABAL για την 1 Σεπτεμβρίου 2020 και την 1η Νοεμβρίου 2020...?  - Κατοχικά Νεα
 Κατοχικα Νεα , στο παρακατω αρθρο βλεπουμε την κλασικη αφηγηση των Q …οπου γνωστα ονομαζει CABAL τους εχθρους της ανθρωποτητας …και φροντιζει να ενισχυει την ιδεα οτι μια συγκεκριμενη ομαδα μαχεται να μας σωσει!...
Σκεφθειτε οτι οσο η πληροφορια τους βγαζει νοημα αυτη η ομαδα στην συνειδηση των ανθρωπων κερδιζει σε δυναμη ..σε ανταποκριση !!…Στο τελος του αρθρου θα βαλουμε ενα βιντεο του Stranger ..και θα αρχισετε να κατανοειτε γιατι ο Stranger ειπε δεν ταιζω αλλο τους “εχθρους” !Ξυπνηστε και δειτε πισω απο το δολωμα ! ..Η Cabal εγκατέστησε ειδικές συσκευές στην Ισπανία και την Πορτογαλία, για να προβάλει με ολογράμματα στονουρανό βροχή αστεροειδών να πλήττουν την Γη.
Επιλεγμένες ημερομηνίες ενεργοποίησης των συσκευών είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα κατά την οποία θα τεθεί σε εφαρμογή και λειτουργία από τις Φωτεινές Δυνάμεις το νέο Quantum Financial System και η 1η Νοεμβρίου 2020, ημέρα έναρξης της ανάδειξης εκλεκτόρων που θα καθορίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Και στις δύο περιπτώσεις, η Cabal και το “Βαθύ Κράτος” στοχεύουν στην πρόκληση χάους, ελπίζοντας ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα να αναλάβουν εκ νέου πλήρως την κατάσταση.- Στο ίδιο μοτίβο και η NASA, που προανήγγειλε την πιθανότητα προσέγγισης αστεροειδών με δυνατότητα να πλήξουν την Γη, σε ημερομηνίες που ταυτίζονται με την έναρξη των πιο πάνω γεγονότων..
Το βιντεακι σαν αγκυρα απο τοτε εκει ….για πολλους λογους !Πατηστε να ανοιξουν οι υποτιτλοι…

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive