Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Επικεφαλής επιδημιολόγος ΗΠΑ Α.Φάουτσι «ταπώνει» το Buzzfeed: «Ο Ν.Τραμπ έσωσε την Αμερική από τον κορωνοϊό»

Επικεφαλής επιδημιολόγος ΗΠΑ Α.Φάουτσι «ταπώνει» το Buzzfeed: «Ο Ν.Τραμπ έσωσε την Αμερική από τον κορωνοϊό»Ένας ακόμα μύθος που ξεκίνησε βάσει της ιστοσελίδας, Buzzfeed των ΗΠΑ και που αναφέρει ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης ότι ήταν αυτός που παρέσυρε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ν.Τραμπ για το πως έπρεπε να πράξει στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού κατέπεσε...
από τον επικεφαλής των επιδημιολόγων στις ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι(που σημειώνουμε ότι δεν είναι και φιλικός προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ) που στην προχθεσινή του κλήση στο Κογκρέσο όπου δέχτηκε πλήθος ερωτήσεων για την επιδημία του κορωνοϊού δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ν.Τραμπ με τις κινήσεις του έσωσε ζωές στην Αμερική.
Βάσει της ιστοσελίδας, ο Έλληνας καθηγητής Επιδημιολογίας, Ιατρικής και Στατιστικής του πανεπιστημίου Στάνφορντ Γιάννης Ιωαννίδης και από τους πρώτους επιστήμονες που αποδόμησαν τον μύθο του κορωνοϊού, αναφέρουν ότι έλεγε ότι δεν χρειάζονταν lockdown και ότι προσπάθησε να περάσει το μήνυμα στον Λευκό Οίκο και στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, επηρεάζοντάς τον στην πολιτική που ακολούθησε απέναντι στην πανδημία.
 Όμως ο Anthony Fauci που είναι διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ απαντώντας στην επιτροπή είπε: "Αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ έχουμε χαμηλό συντελεστή θανάτων ανά 100.000 κρούσματα και ότι ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων οφείλεται στα τεστ που γίνονται και είναι συνεχή αλλά και στο ότι η αμερικανική οικονομία είχε κλείσει κατά 50% σε αντίθεση με τις ευρωπαικές που είχαν κλείσει τελείως για να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό".  Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι ΗΠΑ είναι ένα κράτος 340 εκατομμυρίων κατοίκων.  Να σημειώσουμε ότι το Βέλγιο δηλαδή την πρωτεύουσα της ΕΕ που τήρησε κατόπιν εντολών αυστηρά μέτρα έχει από τους μεγαλύτερους αριθμούς  θανάτων παρά το ότι τήρησε κάθε οδηγία κατ' εντολήν των Βρυξελλών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive