Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΕΡΙ ΜΑΣΚΩΝ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ & Η ΑΙΣΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ. Γράφει η "ΛΙΤΣΑ"

Πέτσας: Δεν είναι υποχρεωτικές οι μάσκες στο σούπερ μάρκετ για ...Μεσημεράκι στο σούπερ μάρκετ που έχει "και του πουλιού το γάλα", στην σειρά με "ευλάβεια" περιμένουν να πάνε ταμείο αρκετοί πελάτες, ολοι ... μασκοφόροι, ΠΛΗΝ ενός κυρίου γύρω στα 50 που δεν φορούσε. Ακριβώς μπροστά του καλλίγραμμη κυρία κι αυτή περίπου ίδιας ηλικίας, η οποία του λέει: 
-Γιατί δεν φοράτε μάσκα κύριε; 
Κύριος: 
-Γιατί να φορέσω κυρία μου; δεν πιστεύω διόλου αυτά που λένε και δεν δέχομαι να με φιμώσουν με το ζόρι. Άλλωστε εσείς τι φοβάστε; Φοράτε μάσκα....Κυρία:
- Γι αυτό την φοράω για να μην κολλήσω. Κύριος:
- Αρα, τι σας νοιάζει για μένα αφού με την μάσκα είστε ασφαλής και δεν κινδυνεύεται να σας κολλήσει ο ιός; Εκτός αν δεν πιστεύετε στην αποτελεσματικότητά της. Εξ άλλου είναι δικό μου το πρόβλημα & χωρίς να θέλω να σας προσβάλλω, αυτό το πράγμα κρύβει λεπτομέρειες απο το ωραιότατο πρόσωπό σας. 
Βγαίνοντας έξω τους είδα χωρίς μάσκες να ανταλλάσσουν τηλέφωνα με το γνωστό χαμόγελο της νεας γνωριμίας. 
"ΛΙΤΣΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive