Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

“ΤΟΝ ΦΥΛΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ”: Ιερέας αναφέρεται στην επίθεση στον Χίο και δίνει πληρωμένη απάντηση σε Κούλη και Χαρδαλιάδες [ΒΙΝΤΕΟ]

amska
Στην σημερινή ομιλία του ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης αναφέρθηκε στην δολοφονική επίθεση που έγινε στον δημοσιογράφο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανο Χίο.  Μιλούσε εναντίον των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό και συγκεκριμένα μιλούσε για την χρήση της μάσκας.... Τότε είπε ότι οι πιστοί δεν πρέπει να ακούνε τυφλά όσα τους λένε οι πολιτικοί και ότι δεν πρέπει να επηρεάζονται από τον φόβο που καλλιεργούν στον κόσμο οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ. Τότε ανέφερε ότι η ώρα του θανάτου δεν αλλάζει από μια μάσκα και ότι αν θέλει ο Θεός, ο άνθρωπος δεν πεθαίνει. Και τότε ανέφερε την απόπειρα δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου!  Εδώ είναι το βίντεο.  Αναφέρεται στον Στέφανο Χίο στο 49:01: 
  

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive