Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Η έκρηξη στην Βηρυτό συνέβη στην επέτειο της καταστροφής του Ναού του Σολομώντος. Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Αυτό το κατάλαβε ακόμη και ο πλέον ανίδεος περί των γεγονότων που τον αφορούν και αδυνατεί να τα κατανοήσει. Ειδικά, όταν πρόκειται περί γεγονότων τα οποία εντυπωσιάζουν όλον τον πλανήτη, προβαλλόμενα αναλόγως, τότε σίγουρα αυτά δεν γίνονται κατά τύχη...

Εδώ θα δούμε γιατί δεν ήταν τυχαία η έκρηξη στην Βηρυτό και γιατί είχε προετοιμασθεί λεπτομερώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που θα παρατεθούν. Θα δούμε κατά σειρά, τον χρόνο που έγινε η έκρηξη, τον τόπο και στο τέλος το υλικό της εκρήξεως.
Ας ξεκινήσουμε από τον χρόνο. Η έκρηξη έγινε στις 4 Αυγούστου. Τι χαρακτηριστικό έχει αυτή η ημερομηνία; Στις 4 Αυγούστου είναι η επέτειος της καταστροφής του Ναού του Σολομώντος. Πολλοί ιστορικοί και μελετητές δεν συμφωνούν για το πότε έγινε ακριβώς η καταστροφή του Ναού του Σολομώντος. Οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι έγινε το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου αν και κάποιοι τοποθετούν την καταστροφή του Ναού μέχρι και τις 20 Αυγούστου. Αυτό δεν έχει και τόσο σπουδαία σημασία για το τι ισχυρίζεται ο καθείς. Σημασία έχει το τι ισχυρίζονται οι ραβίνοι, οι οποίοι και έχουν κάθε δικαίωμα να ασχοληθούν με το θέμα διότι ο Ναός ήταν Ναός τους.
Οι ραβίνοι ισχυρίζονται ότι ο Ναός του Σολομώντος κάηκε από τον Τίτο το Σάββατο 4 Αυγούστου 70 μ.Χ. Σημασία για τους ραβίνους έχει αυτό που πρεσβεύουν οι ίδιοι και ουδείς άλλος. Αυτό είναι άλλωστε και το σωστό, διότι αυτούς αφορά το θέμα και αυτοί έχουν ουσιώδες κίνητρο ώστε ν’ ασχοληθούν εμβριθώς με την καταστροφή του Ναού τους.
Κάηκε λοιπόν ο Ναός ημέρα Σάββατο. Την ιερά ημέρα των Ιουδαίων. Την ημέρα που ήταν αφιερωμένη στον Κρόνο, καθόσον Κρόνιοι από παλιά. Κρόνος > Saturn > Saturn + day > Saturday = Σάββατο. Όταν όμως καίγεται ο Ναός-σύμβολο την ημέρα που τιμάται, τότε κάτι άλλο σημαίνει η καταστροφή.
Αλλά και όταν ο Ναβουχοδονόσορ ο Β’ κατέστρεψε τον Ναό των εβραίων για πρώτη φορά, πάλι η καταστροφή έγινε Σάββατο 4 Αυγούστου. Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι και
οι δύο καταστροφές του Ναού του Σολομώντος συνέβησαν την ίδια ημέρα. Σάββατο 4 Αυγούστου. Πολύ σημαδιακή «σύμπτωση».
Οπότε, το μέγεθος της εκρήξεως και η ημέρα κατά την οποία έγινε η έκρηξη στην Βηρυτό «δικαιολογείται» διότι για κάποιους έχει ιδιαίτερη σημασία και μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτό το γεγονός ως μέρος κάποιας μεγάλης κρυφής τελετουργίας δικαιολογουμένης όμως ως «ατύχημα». Με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θεωρούμε ότι τελικά δεν ήταν ατύχημα.
Δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχει και κάτι άλλο πάρα πολύ σημαντικό το οποίο θ’ αναφερθεί αφού αναγκαστικά πρέπει να περάσουμε σε άλλα, ανώτερα, επίπεδα μελέτης, απλώς και μόνο για να εξηγηθεί η σημασία που δίνουν και η προετοιμασία που κάνουν κάποιοι, για να δημιουργούν γεγονότα βάσει των παραδόσεών τους και των αρχαίων τρόπων λατρείας τους, όπως ακριβώς έκανε ο Αβραάμ.
Προσέξτε! Στις 4 Αυγούστου 70, έκαψε ο Τίτος τον Ναό των Ιουδαίων. Στις 4 Αυγούστου 2020, έγινε η έκρηξη και κάηκε ένα τμήμα της Βηρυτού. Τα δύο όμως έτη, το 70 και το 2020, δεν είναι ίδια. Το 70 δεν είναι δίσεκτο, ενώ το 2020 είναι δίσεκτο και επομένως έχει μία ημέρα παραπάνω η οποία προστίθεται στον Φεβρουάριο. Επομένως, η πυρπόληση του Ναού το 70 έγινε την 216η ημέρα του έτους, ενώ η έκρηξη στην Βηρυτό έγινε την 217η ημέρα του έτους. Πρόβλημα. Είναι πρόβλημα με βάση την τάξη αυτών που τελετουργούν εν κρυπτώ. Η έκρηξη έγινε μεν στις 4 Αυγούστου, αλλά με βάση την αρχή του έτους, έπρεπε να γίνει, αν δεχθούμε ότι έγινε σκοπίμως, στις 3 Αυγούστου, αλλά το 3 δεν είναι 4. Επομένως αυτές οι δύο ημέρες, 3 και 4 Αυγούστου, έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να συνδυασθούν με τον Ναό.
Πάμε ν’ ανακαλύψουμε το μυστικό της 3ης Αυγούστου. Έχουμε, 3 Αυγούστου 2020. Οι «τελετάρχες» όμως υπολογίζουν τις ημερομηνίες από κτίσεως κόσμου που σημαίνει ότι η ημερομηνία τους είναι 3 Αυγούστου 7528 (2020 + 5508), σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη περί δημιουργίας του κόσμου. (Αυτά έχουν αναλυθεί παλαιότερα). Άρα έχουμε: 3-8-7528. Αθροίζοντας τώρα όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας αυτής παίρνουμε ως άθροισμα τον αριθμό 33. (3+8+7+5+2+8=33). Είναι σημαντικό να ειπωθεί ότι αυτό συμβαίνει, στα χρόνια μας, μόνο το έτος 2020, οπότε κατά κάποιο τρόπο ήταν «αναγκαστική» η έκρηξη προς τιμήν του Ναού του Σολομώντος την συγκεκριμένη ημέρα. Να πως συνέδεσαν τις δύο ημερομηνίες αρμονικότατα!
Επειδή σε κάποιους αυτό το «33» θα χτύπησε καμπανάκι, πρέπει να πω ότι εδώ ο αριθμός αυτός έχει να κάνει με τον Ναό του Σολομώντος και ΟΧΙ με τον τεκτονισμό, διότι στον Ναό του Σολομώντος ο αρχιερεύς έπρεπε να διασκελίσει 33 σκαλιά ώστε να φθάσει στο «σημείο μηδέν», στο άδυτο των αδύτων, όταν έμπαινε άπαξ του έτους. Το 33 εδώ αφορά τον Ναό του Σολομώντος.
Είδαμε τον χρόνο κατά τον οποίο συνέβη η έκρηξη στην Βηρυτό. Έγινε στην επέτειο καταστροφής του Ναού των Ιουδαίων. Πάμε να δούμε τώρα γιατί αυτό συνέβη στην Βηρυτό. Αυτό συνέβη στην Βηρυτό διότι η πόλη ευρίσκεται στον 33ο παράλληλο κύκλο της Γης. Δεν παραλληλίσθηκε τυχαία η έκρηξη στην Βηρυτό με τις αντίστοιχες εκρήξεις των πυρηνικών βομβών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι. Τόσο η Χιροσίμα όσο και το Ναγκασάκι βρίσκονται κοντά στον 33ο παράλληλο.
Με την ευκαιρία αυτή, προτρέπω τους ερευνητές και κάθε ενδιαφερόμενο να δουν τι έχει συμβεί στον 33ο παράλληλο της Γης από παλιά έως και σήμερα. Η αρθρογραφία είναι πλουσιοτάτη (στα αγγλικά) και τα αποτελέσματα ερευνών διαφόρων ερευνητών είναι εντυπωσιακότατα. Από πάρα πολύ παλιά ξεκινάνε τα σπουδαία συμβάντα στον 33ο παράλληλο που φθάνουν μέχρι σήμερα. Π.χ. στον 33ο παράλληλο είχε κτισθεί ο Πύργος της Βαβέλ και η Βαβυλώνα. Αλλά υπάρχουν και αχρονολόγητα συμβάντα που συνέβησαν στον 33ο παράλληλο. Στον 33ο παράλληλο ήταν η Ατλαντίδα που κατεστράφη και εις ανάμνηση της Ατλαντίδος εκτίσθη η πόλη Ατλάντα επίσης στον 33ο παράλληλο όπως και η πόλη Φοίνιξ (του πτηνού που αναγεννάται από τις στάχτες του, καταλαβαίνετε φαντάζομαι τους συμβολισμούς). Τρομερό ενδιαφέρον παρουσιάζουν ορισμένα γεγονότα στις ζωές Προέδρων των ΗΠΑ που συνέβησαν στον 33ο παράλληλο. Αλλά εδώ δεν θ’ αναλυθεί το θέμα των συμβάντων στον 33ο παράλληλο.
Η Βηρυτός, επιστρέφοντας στο θέμα μας, ευρίσκεται επισήμως στον 33ο παράλληλο και για την ακρίβεια, στο 33.53.13 και η έκρηξη έγινε στο σημείο 33.901788.
Ακόμη και η σεισμική δόνηση που προέκυψε, λόγω της εκρήξεως, ήταν μεγέθους 3,3 της κλίμακος Ρίχτερ (εφημ. Δημοκρατία, 11-8-2020).
Πάμε να δούμε στο τέλος και το υλικό με το οποίο έγινε η έκρηξη. Είπαν ότι εξερράγη νιτρική αμμωνία που χρησιμοποιείται και για λίπασμα. Η αμμωνία, ως βασικό συστατικό του υλικού που εξερράγη στην Βηρυτό, βράζει στους -33,34ο C.
Επίσης η ποσότητα της νιτρικής αμμωνίας σε έναν σακί λίπασμα επί του συνόλου του εμπεριεχομένου εντός του σάκου υλικού είναι κυρίως 33,5%.
Όπως προκύπτει από όλα τα παραπάνω είναι πολύ δύσκολο όλ’ αυτά να προέκυψαν τυχαία. Είναι πολλές οι συμπτώσεις. Συμπερασματικά, και λόγοι υπήρχαν για να γίνει ότι έγινε και κάποιοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους, όπως μας τα δικαιολογούν τα στοιχεία που αναφέρθηκαν. Επίσης, το να επικαλεσθεί κάποιος ότι έγινε κάποιου είδους θυσία, απαιτεί συγκεκριμένα και επίσημα στοιχεία, τα οποία δεν υπάρχουν.
Το γεγονός θα ξεχασθεί στον κόσμο σύντομα, αλλ’ οι Λιβανέζοι δεν θα το ξεχάσουν ποτέ. Κυρίως, ποτέ δεν θα τους πει κάποιος την αλήθεια για το «γιατί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive