Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΧΙΟ: "ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΛΗΤΗ!! Τελικά ΓΙΑΤΙ έζησες βρε Στέφανε; Για να ζείς ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Μπλιαχ ΞΕΡΝΑΩ

1596221884977blob

Άξιος κρίσεως ο επόμενος “διάλογος” και ειδικά οι “απόψεις – θέσεις” του “έγκριτου” ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ δεκαετίες τώρα... – ακόμη και τώρα τα χρέη του – Ν. Χ”νικολάου για τον Χίο.
Σκεφτείτε ότι αν πείραζαν έστω και του νυχάκι του “έγκριτου”, αλλά και κάθε “έγκριτου” θα ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ … για το χτύπημα κατά της “δημοκρατίας” ΤΟΥΣ. Όταν λέμε ΤΟΥΣ εννοούμε … ΤΩΝ 300 ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ – ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ -ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
1596221884977blob
Πέτρος Καραγιαννίδης

3 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ
    ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ
    ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ
    ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ????
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟ
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως παει κι ο Νικολακης που κρατουσε τα προσχηματα.Καταντησε για μια χουφτα κερματα,τσανακογλυφτης.Εγινε κι αυτος μισανθρωπος,χωρις παιδεια χωρις αιδω.Μπορει ο Χιος να ειναι το χειροτερο καθαρμα,αλλα φοραει παντελονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΤΗ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive