Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Για ρεκόρ ΓΚΙΝΕΣ. Έφυγε το πρωϊ η Κα Αλεξοπούλου απο την "Ελληνική Λύση" και το μεσημέρι ΞΑΝΑγύρισε, μέχρι τώρα παραμένει στον Βελόπουλο, αγνωστο τι κάνει ... αύριο

Η Αλεξοπούλου εντάχθηκε και τυπικά και πάλι στην ΚΟ της Ελληνικής Λύσης
Ανακοινώθηκαν στην ολομέλεια της Βουλής οι τρεις επιστολές για ανεξαρτητοποίηση, επανένταξη και η αποδοχή της Αναστασίας - Αικατερίνη Αλεξοπούλου στην ΚΟ της Ελληνικής Λύσης..
Αναγνώστηκαν από την αντιπρόεδρο της Βουλής Σοφία Σακοράφα στην Ολομέλεια οι τρεις επιστολές με τις οποίες άνοιξε και έκλεισε, σε χρόνο ρεκόρ, η αποχώρηση και η επανένταξη της Αναστασίας Αικατερίνης Αλεξοπούλου στην Κοινονουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης.


Η πρώτη επιστολή αφορά στην δήλωση ανεξαρτητοποίησης της βουλευτού Αναστασίας Αικατερίνης Αλεξοπούλου με την οποία έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης και ότι παραμένει ανεξάρτητη βουλευτής.
Η δεύτερη επιστολή αφορά στην δήλωση επανένταξης της Αναστασίας Αικατερίνης Αλεξοπούλου στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης-Κυριάκος Βελόπουλος.
Η τρίτη επιστολή είναι η δήλωση αποδοχής της κ. Αλεξοπούλου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης και υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΚΟ Κυριάκο Βελόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive