Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Ποιος νόμος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ μπορεί να σε υποχρεώσει να πρεσβεύεις ό,τι προεσβεύει η εκάστοτε εξουσία; Γράφει η Ντορέτα Πέππα

Χαίρετε, παράνομοι/ες φίλοι/ες! Κατά τας Χαρδάλιας & Χρυσοχοϊδικάς Γραφάς (του Χαρδαλιά και του Χρυσοχοΐδη τα τεφτέρια, τα τεμπεσίρια και τα προστίματα), όποιος δεν πιστεύει αυτά που του λένε οι επίσημοι φανφαρολόγοι λοιμωξιολάγνοι για τον κορωνοϊό και τα μέτρα "προστασίας" (μας;;;) -κι ακόμα χειρότερα!- όποιος τα κριτικάρει όλα αυτά τα περισπούδαστα και "λεπτόφλουδα" ως προς την αλήθεια, εκφραζόμενος μάλιστα δημοσίως, θα παίρνει το δρόμο για τον Εισαγγελέα, εγκαλούμενος από τη Δικαιοσύνη ως "συνωμοσιολόγος"!...
Εμένα, προσωπικά -το έχω πει πολλές φορές- καθόλου δε με ενοχλεί ο εν λόγω χαρακτηρισμός. Όσο υπάρχουν συνωμοσίες, θα υπάρχουν και εκείνοι που θα κάνουν λόγο περί αυτών. Ή μήπως δεν υπάρχουν πλέον συνωμοσίες και ζούμε σε έναν κόσμο μαγικό, αγγελικά πλασμένο; Επειδή η απάντηση είναι δεδομένη... Προχωρώ σε άλλο και... Ερωτώ (ευλόγως): το να είσαι συνωμοσιολόγος, είναι ποινικό αδίκημα; Ποιος νόμος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ μπορεί να σε υποχρεώσει να πρεσβεύεις ό,τι προεσβεύει η εκάστοτε εξουσία; Τι; Τι; Δεν άκουσα... Ε, πες το ντε να τελειώνουμε! ΔΕΝ έχουμε Δημοκρατία! ΔΕΝ! Οπότε, μιλάμε για πολιτικές διώξεις των "αντιφρονούντων"! Απλά!
Τωρα, όσοι επιμένουν ακόμη στην αυτιστική πεποίθηση ότι όλα αυτά τα "μέτρα" γίνονται για τον κορωνοϊό και δεν το πάνε αλλού το πράγμα οι κρατούντες, τι μπορώ να τους πω εγώ ή εσείς; Όλα θεραπεύονται, ακόμη και ο κορωνοϊός... Η βλακεία όχι!
Οι υπόλοιποι/ες, στην παρανομία μας, παιδιά!

Ντορέτα Πέππα

1 σχόλιο:

  1. Τὸ τσόφλι ἑλληνικῆς κυβέρνησης ἀντιδρᾶ ἀκριβῶς ὅπως ὁ Ἔρντογὰν καὶ ὁ Τσαουσέσκου καὶ θὰ ἔχει τὸ ἴδιο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive