Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Δεν γ@μιεσαι ρε Καρλος μεσα στον Καύσωνα …!!!!… ΒΙΝΤΕΟ

Απο τοτε που ξεκινησα το Life Givers και εκανα κοινοτητα το Κατοχικα Νεα για να υπαρασπισουμε ολοι μαζι την Ελευθερια του λογου …με παει Μαστιγιο απο ολα τα μετωπα ..! Οταν λεμε μαστιγιο εννοουμε με 9 ουρες ..!..

Εχει κλεισει ο ουρανος και πεφτουν οι μεταφυσικες σφαλιαρες η μια μετα την αλλη ..!
Ταυτοχρονα εχουμε θεματακι κυριε Καρλος ..οι μαυροι ξυπνησαν και κανουν αντιγραφη για να τους καψουν το υπολοιπο νιονιο … δεν πρεπει να μιλαμε , δεν πρεπει να δειχνουμε , δεν πρεπει να τους δωσουμε αλλη τροφη ΛΕΜΕ….την κανουν δικια τους και κοροιδευουν τους αφυπνισμενους του ΦΟΒΟΥ !…
Αλλα στα π@παρια σας στο πεδιο σας , μονο εντολες , μονο αγκυρες , μονο εμποδια στο μυαλο σας….!
Και ποιος τον πληρωνει τον Μαυρο ;… Ο Μ@λακας !!
Δεν ειναι μονο αυτος ο τροπος Κυριε …. δεν μπορεις να θες οποτε θες γιατι ετσι θες … δεν γινεται , δεν ειναι ολες οι στιγμες ιδιες , δεν ειναι ολοι οι χρονοι ιδιοι …δεν εχουμε παντα την ιδια σεληνη ρε αδερφε ..!
Και αντε ναι , και αντε υπακοη στις εντολες ..και ;… Θα το δει κανεις ;…Αφου θα του το σβησουν την ιδια στιγμη …! Θα το δει θα πει ωχ και μολις παει να το ενωσει το παζλ θα περασει σαν φλασακι και θα ξεχασει …το επομενο που θα θυμαται ειναι τι σουβλακια ηθελε να παραγγειλει ..!
Ναι ξερω ξερω ..η γ@μημενη η συμφωνια , η συμφωνια της πιστωσης χρονου , η συμφωνια της εμπιστοσυνης στον ανθρωπο … και αν εχω χασει την εμπιστοσυνη μου πια τι;..
Και αν καπου βαθια μεσα μου λεω …καψτε το το μπουρδελο να τελειωνουμε τι ;…
Ακομα μια φορα , ακομα μια αναβολη , ακομα μια αγκυρα , ακομα ενας καθρεφτης ..ακομα ακομα ακομα ….!
Ξερω , ξερω οτι θα γινει οσο και να μουρμουραω … καταραμενοι σε εναν αεναο κυκλο ως δωρο της αληθειας να ειμαστε παντα εκει …αλλα δεν υποσχομαι οτι θα ειμαστε εκει για πολυ ακομα …!
Εσυ τωρα που διαβαζεις διασκεδαζεις εεε;;…Οι περισσοτεροι λενε τι λεει ο μ@λακας εε;… Σε εναν κοσμο γεματο απο αορατα που εσεις τα ψαχνατε μια ζωη με το που σας δοθηκαν …χασατε την κολα της κρισης και της συνειδησης …αλυτο το παζλ … φοβος η κατανοηση στο τι , πως , γιατι και ποιος εε;…
Αντε παλι , γερμανικο το νουμερακι σημερα …και ο μ@λακας που δεν μπορει να μιλησει ξεκαθαρα να κανει την σκοπια…..ο απροσωπος επωνυμος μ@λακας !
Καθρεφτες ψηλα λοιπον … μετα απο πολλυ καιρο .. κρατηθειτε μπορει να ειναι λιγο αποτομο !
Stranger….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive