Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ !! ΒΙΝΤΕΟ


Γονείς. Μια τέτοια δήλωση ζητήστε να σας υπογράψουν πριν στείλετε με μάσκα τα παιδιά σας στο σχολείο. Υπεύθυνο πολίτη κ ατομική ευθύνη δεν ζητούσαν τόσους μήνες;
Ο Έλληνας απέδειξε πως είναι..
Σειρά τους τώρα...

Υπεύθυνη πολιτεία υπεύθυνους θεσμούς κ υπεύθυνους γιατρούς να δούμε κ την ατομική ευθύνη κ όλων αυτών επιτέλους... Χωρίς υπογραφή των υπευθύνων μην φιμώσετε τα παιδιά σας οποίας ηλικίας κ να είναι... Κ αυτό λέγεται  ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ 

3 σχόλια:

  1. Δεν χρειαζεται υπευθυνη δηλωση.Ετσι κι αλλιως για τα παιδια στο σχολειο υπευθυνοι ειναι οι δασκαλοι[Π.Δ 201/98].Ο Τσιοδρας,η Κεραμεως,ο Συψας,το καινουργιο φρουτοτων 20χ.ευρω που ηρθε τωρα,αυτοι να υπογραψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΑΧΡΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, "ΜΑΣΚΑ".

      Διαγραφή
    2. Σωστο αν και λιγο ατελεσφορο

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive