Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ο "ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ" "τρούπωσε" στην "επιτροπή επιστημόνων" και ΙΔΟΥ τι .. κρυφάκουσε

Τρίτη πρωϊ στην αίθουσα συσκέψεων του Υπουργείου Υγείας η επιτροπή αποφασίζει και καταγράφει τι θα πουν το μεσημέρι οι γνωστοί τρομοπαρουσιαστές Χαρδαλιάς, Σύψας, Τσιόρδας, Κοντοζαμάνης  κ.λ.π. Στην αρχική τοποθέτησή του ο "Σερίφης" Χαβαλές Χαρδαλιάς είπε οτι έπειτα απο επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο του ζήτησε να ανακοινώσει η επιτροπή νεα μέτρα εν όψει των κυβερνητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Ο Τσιόρδας προτείνει να πούν στην ανακοίνωση για τεράστια αύξηση των κρουσμάτων λέγοντας:...
"Σήμερα ας πούμε για 309 κρούσματα και θάλεγα να βάλουμε και κανα δυο νεκρούς, έτσι για να τους ταράξουμε λίγο". Εγω θάλεγα να τους πούμε 340 κρούσματα και 5 νεκρούς πετάγεται ο Χαρδαλιάς. Ωπα παιδιά λέει ο Σύψας εγω μίλησα για μάσκες στα μωρά, να μην βάλουμε κι ενα νεκρό μωρό και άλλα 5-6 κρούσματα; ΟΚ λένε Τσιόρδας , Χαρδαλιάς, Κοντοζαμάνης. ο οποιος ζητάει να ανακοινώσουν  νέες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού και την άμεση προστασία των εργαζομένων στα νοσοκομεία, τελικά αποφάσισαν την προκήρυξη 400 νέων θέσεων -που δεν θα γίνουν ποτέ βέβαια- και μέτρα υπέρ γιατρών κ.λ.π. Χαρδαλιάς να πούμε οτι υπάρχει άνοδος των κρουσμάτων στις νεότερες ηλικίες γεγονός που επέβαλε τα έκτακτα μέτρα. Άντε γιατί πολύ μου τάχουν πρήξει τα κωλόπαιδα. 
Σημ. Ειναι συμπτωματική κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή ονόματα στην φανταστική (?) μου αφήγηση.  "ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive